reklama
A co powiesz na taka aukcje...?? Za niedługo się kończy a ciuszki mi sie osobiście podobają:-):-):-) I jakbym miała córeczkę w brzuszku to chyba bym się nie zastanawiała;-)
PAKA FIRMÓWEK DAMA 3 -12 MCY ZESTAW 38 SZT 56/74 (565605237) - Aukcje internetowe Allegro
PAKA FIRMÓWEK DAMA 3 -12 MCY ZESTAW 38 SZT 56/74 (565605237) - Aukcje internetowe Allegro
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Mi mama mówiła zawsze, że w pierwszej ciąży to cały czas spała i ja myślałam, że też tak będę mieć, bo zwolnienie, nie mam własnego kąta nie muszę dużo rzeczy robić ale nie ma opcji, żebym w dzień chociaż na 5 minut przysnęła. Dosłownie jak bym mogła to bym wcale nie chodziła spać ale jak już zasnę to młot pneumatyczny mnie nie obudzi:-):-):-):-)
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Już ją widziałam ale na razie odetchnę od tego wszystkiego. Super załączyłaś tego linka wczoraj ale już po ptokach za 225 poszedł a cudny też był.
ponad 50 szt PIĘKNYCH FIRMÓWEK dla NIUNI 0-6 !!! (571745387) - Aukcje internetowe Allegro
Ja bym chciała, żeby tych ciuszków było sporo i takich w stylu retro jakoś mam słabość do takich rzeczy.
Ten zestaw jest od tego samego sprzedawcy co poprzedni ale pewnie też nici z niego będą a tamten gnój mnie przebił o 5 zł-chamidło jedne.
ponad 50 szt PIĘKNYCH FIRMÓWEK dla NIUNI 0-6 !!! (571745387) - Aukcje internetowe Allegro
Ja bym chciała, żeby tych ciuszków było sporo i takich w stylu retro jakoś mam słabość do takich rzeczy.
Ten zestaw jest od tego samego sprzedawcy co poprzedni ale pewnie też nici z niego będą a tamten gnój mnie przebił o 5 zł-chamidło jedne.
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
I nie wiem czy pamiętasz ale załączałaś też link z pościelą z Kubusiem Puchatkiem
DISNEY POŚCIEL KUBUŚ do łożeczka 90*130 PROMO (564978148) - Aukcje internetowe Allegro
cały czas się zastanawiam czy jej nie kupić i kit, że nie ma ochraniacza przecież taki malutki szkrabik to się dobrze nie rusza, żeby miał się od razu poobijać.
DISNEY POŚCIEL KUBUŚ do łożeczka 90*130 PROMO (564978148) - Aukcje internetowe Allegro
cały czas się zastanawiam czy jej nie kupić i kit, że nie ma ochraniacza przecież taki malutki szkrabik to się dobrze nie rusza, żeby miał się od razu poobijać.
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja już mam jakąś obsesjon tylko szperam po allegro. Dziś tylko na wózkach nie byłam, bo mam już jeden upatrzony i nie oglądam go, bo mi się znudzi. Patrzyłam za to na foteliki i na razie kupię taki tańszy nie będę szaleć. Późniejszy kupie konkretny, bo będzie już na kilka lat. Niech przychodzi wiosna, bo kasy nawydaję jak siedzę w domu.
reklama
Mnie się taki podoba choć szkoda że nie jakiś bajkowy:-)
MY-SWEET-BABY ochraniacz do lozeczka 120 cm SERCA (567040184) - Aukcje internetowe Allegro
MY-SWEET-BABY ochraniacz do lozeczka 120 cm SERCA (567040184) - Aukcje internetowe Allegro