reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Rozregulowałam się tą licytacją i teraz spać mi się odechciało i moje dziecię razem ze mną nie śpi:-):-):-):-) Już dawno tak nie szalałam.

reklama
Mi mama mówiła zawsze, że w pierwszej ciąży to cały czas spała i ja myślałam, że też tak będę mieć, bo zwolnienie, nie mam własnego kąta nie muszę dużo rzeczy robić ale nie ma opcji, żebym w dzień chociaż na 5 minut przysnęła. Dosłownie jak bym mogła to bym wcale nie chodziła spać ale jak już zasnę to młot pneumatyczny mnie nie obudzi:-):-):-):-)

Już ją widziałam ale na razie odetchnę od tego wszystkiego. Super załączyłaś tego linka wczoraj ale już po ptokach za 225 poszedł a cudny też był.
ponad 50 szt PIĘKNYCH FIRMÓWEK dla NIUNI 0-6 !!! (571745387) - Aukcje internetowe Allegro
Ja bym chciała, żeby tych ciuszków było sporo i takich w stylu retro jakoś mam słabość do takich rzeczy.
Ten zestaw jest od tego samego sprzedawcy co poprzedni ale pewnie też nici z niego będą a tamten gnój mnie przebił o 5 zł-chamidło jedne.

Ja już mam jakąś obsesjon tylko szperam po allegro. Dziś tylko na wózkach nie byłam, bo mam już jeden upatrzony i nie oglądam go, bo mi się znudzi. Patrzyłam za to na foteliki i na razie kupię taki tańszy nie będę szaleć. Późniejszy kupie konkretny, bo będzie już na kilka lat. Niech przychodzi wiosna, bo kasy nawydaję jak siedzę w domu.

Ostatnio znalazłam taki ochraniacz z Kubusiem ale jakiś taki wręcz obrzydliwy był....bllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A tak to nic sensownego nie widziałam.
A ten zestaw jest pięknisty!! Bez dwóch zdań!

reklama
Do góry