reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kaśka jest dokładnie tak jak napisłaś. Konflikt jest tylko wtedy gdy matka ma Rh -. a ojciec Rh +. Więc jesteś bezpieczna ;-).

Milgak to jesteśmy jeden rocznik, ja też mam 29 lat. Tylko dziecko drugie;-).

reklama
Magduska Marcel jeszcze nie chodzi sam, narazie tylko przy meblach:tak:

Gościu od piekarnika szybko sobie poszedł to ja siup do łóżka z nadzieją że mały za szybko się nie obudzi ale dopadł mnie taki głód że i tak zasnąc nie mogłam:baffled: Ech.....:wściekła/y:

No dobra Kochane, to ja spadam na swoją wizytę i USG. Już mi się nogi trzęsą.:szok: Pocieszam się, że będzie dobrze, zobaczę znowu serduszko! Musi być dobrze!
Odezwę się, pewnie jutro, bo dziś raczej szans nie będzie.
Miłego wieczoru!

Raaany! Ale macie tempo pisania! :-D
Iwon ja wczoraj też miałam okropne bóle brzucha, aż się wystraszyłam i prawie chciałam jechać do szpitala, ale wziąłam pół no-spy i po jakimś czasie przeszło. Dziś z samego rana zapisałam się na cito na USG (moje pierwsze :-)) i okazało się, że wszystko jest jak najbardziej w porządku. Tzn jest w porządku z ciążą bo poza tym lekarz wypatrzył torbiel na jajniku :baffled: Tą torbielą to się nie przejmuję bo to nie moja pierwsza i wiem że od tego sie nie umiera (poprzednio same poznikały) ale pewnie przez nią wczoraj bolało mnie bardziej z jednej strony.
Ale dzięki temu z tygodniowym wyprzedzeniem zobaczyłam moją dzidzię :-) a raczej pęcherzyk w którym rośnie... Wg USG to 5t1d wg OM 5t6d więc tylko 5 dni rozbieżności nie wiadomo skąd... Za 2 tygodnie mam się pojawić znowu i wtedy pan doktor powiedział że już będzie serduszko :-) i coś więcej będzie ożna powiedzieć o rozwoju zarodka
Impresja - ja tez jestem z Warszawy i też mam 27 na liczniku ;-)

Dziękuję za miłe słowa dla Julci;-)
Witam wszystkie nowe mamuśki :)

Fajna jest ta duża frekwencja na początku. Przypomina mi to czasy, kiedy na naszym lipcowie'05 nie można było wysłać spokojnie posta bo babeczki w międzyczasie odpisywały po kilka na raz:tak:.

My już po obiedzie z córcią, teraz sobie odpoczywamy. Ona "pisze" list do Mikołaja a ja relaksuje się przy kompie. Chyba pora na herbatę roibosową. Mam non stop ochotę na taką czarną z cytryną ale wiem że za dużo czarnej herbaty to nie najlepszy pomysł.

A ja mam taką ochotę na te frytki ale nie mam tyle oleju:-:)-( Do sklepu bliziutko ale nie chce mi się wychodzic:no: Wogóle jakbyście dzisiaj zobaczyły mój dom to byście się za głowy złapały:-D:-D Mam lenia i nie robię nic:-p:-p

Antkowa super że wizyta się udała i że wszystko jest OK:-)

Kaśka74 trzymam kciuki za Was:tak:

Lucy jak tam wyniki??

A ja właśnie wróciłam ze spacerku ale wiecie co.... wróciłam zmęczona jakbym na stadionie była :-/ wiatr wiał ze wszystkich stron i w pewnym momencie jakby brakło mi tchu.... Szybki powrót i gorąca herbatka:-)

Czuje się jak słonica:-) ale w sumie fajne uczucie jak tak sobie pomyślę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry