reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam was popoludniowo :-)

Alicja gratuluje synka :-)

milena - tak to jest pocieszajace... Ale najbardziej mi sie podobalo, jak ostatnio moja kuzynka tlumaczyla swojej 2,5 letniej corce skad sie wezmie moj dzidzius: 'Ania pojedzie do szpitala, porozmawia z panem doktorem i on jej da dzidziusia' :-) No taaaaaak... juz widze te rozmowy :-D:-)

Na reszte tematow sie nie wypowiem, bo albo podzielam wasze zdanie i nie mam nic do dodania albo po przebrnieciu przez pare ostatnich stron zapomnialam co mam napisac :-D Jak mnie oswieci to sie z wami napewno podziele :-D

Milego dnia

reklama
dziewczynki jestescie okrutne, ja tez chce schabowego i ziemniaczkami i zeby duzo koperku było i mizeria. ach to jest mysl...
a jutro rzeczywiscie post, planowalam rybke zrobic ale te kotlety teraz mam ciagle przed oczami...
milenka to tylko pogratulowac kobitce. tez bym tak chciala...

Bardzo bym chciala zeby juz byla wiosna :tak::-):tak:
ohhh nie tylko Ty ! ja tu wycekuje wiosny jak nie wiem co !

Ja mam nadzieję, że praca będzie na mnie czekać. Takie przynajmniej zapewnienie dostałam od kierownika, ale wiadomo, że nad kierownikiem jest jeszcze dyro i prezes. W sumie to chyba nie mam najgorzej. Praca na jedną zmianę od 7 do 15.

Kasiurek to masz dokładnie taką samą sytuacje jak ja w pierwszej ciąży. Broniłam się w 8 miesiącu. Po pół roku siedzenia z małą zaczęłam szukać pracy i od 7 miesiąca życia małej pracuję.
no ja chce sie bronic ale we wrzesniu czy październiku, boje sie brobic własnie w 8 miesiacu bo ja za bardzo nerwowa jestem i boje sie krzywde dziecku zorbic !pozatym bede juz po porodzie, bede mogla "wrocic" do figury i jeszcze sie podumiec;] choc nie mam z czgo bo w sumie pytania sie ustala z promotorem :]

Alicja gratulacje!!! Świat w lipcu zawojują mężczyźni:-):-):-)
no, jakos duzo chłopców , choc mówia ze jak chłopcy to na wojne ! ale ja i tak chce syna, kazdy mowi ze bedzie chłopiec, a moj "małżonek" mowi ze chce córe bo chce miec córunie tatusia :]
na jakiejs stronie czytalam ze z jednej strony dobrze przed 22 bo dzidzius miesci sie jeszcze caly na ekranie, a na innej ze po 28 bo lepiej wtedy wszystko widac.
i badz tu madry...
wydaje misie ze jest sens isc kolo 28-30 tydzien wtedy bedzie ze tak powiem obraz prowadopodobny dziecka, i bedzie mozna zauwazyc ewentulane mankamenty
Mi powiedzieli zebym na usg 3D/4D przyszla ok 30 tygodnia i tego sie trzymam.
:] a chodzicie na usg 3d czy tam 4d z NFZ czy płacicie?
Dobra Kobietki ja spadam.:tak:

Mąż poleciał do teściów bo jakiś alarm podnieśli - ponoć psa chcą uspać bo skoczył do nich z zębami!!:szok::no: Jak wróci to się dowiem o co chodzi.
A ja zamiast gotować to siedzę na BB.;-)

Miłego i spokojnego popołudnia życzę. Papatki:-):-):-)
ojej mam nadzieje ze jednak nic powaznego sie nie stało, i ze ta mowa o uśpieniu to tylko z nerwów
Witam :)
Ja niestety również należe do tych które będą poszukiwały pracy :baffled: Ale nic to nie my pierwsze i nie ostatnie.
Mój synek ostatnio fika niesamowicie, chyba będę miała rozbrykanego malucha ;-)
otóz to nie my pierwsze
Dzień dobry Mamusie!
Dziś też tylko na chwilkę przysiądę, kręgosłup troszkę mniej boli, ale jednak.

Dosia, Matylda, Kleo, Iwon, Kasiurek, Milenaaa wierzę w to, że jak skończą nam się urlopy to już będzie po kryzysie i spokojnie znajdziecie wymarzoną pracę.:-)

AsiaJan trzymaj się kochana i podpisuje się pod słowami Kochanuś.

Alicja jeszcze raz gratuluje synka.

Dosia słyszałam że usg 3D najlepiej zrobić do 25 tygodnia, i ja w poprzedniej ciąży tak zrobiłam, dziecko nie jest jeszcze tak duże by nie mieściło się na monitorze.

Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i życzę wszystkim miłego dnia :-D
No jasne kryzys sie skonczy :] bo nic wiecznie trwac nie moze :]

Wy tu widze o schbaowym, ja dzis mam kurczaczka oraz mniami frytusie :] fryty mogłbym jesc cały czas nie wiem co sie ze mna dzieje.

To ja sie tez pochwale :-) Tez mam schabika ale duszonego w sosie pieczarkowo-koperkowo-smietanowym :-) Widze ze smaki mamy podobne, tylko ze ja ostatnio po smazonym mam taka zgage ze do nocy mnie trzyma... Wiec mam diete bez smazonek :-)

bardzo mi przykro Iwon. mam nadzieje chociaz ze nikogo nie pogryzl.
Annie pisz przepis na ten sosik. tez bym taki zrobila.
ja nie moge kapusty bo mam straszne wzdecia po niej. na szczescie nie wiem co to jest zgaga. nigdy jej nie mialam i mam nadzieje ze nie bede miala.

Witajcie!

Po powrocie z urlopu mam niestety zauważalnie mniej czasu, przez co zjawiam się rzadziej. Zaczynam coraz częściej myśleć o L4 za jakieś 2 miesiące..

U mnie zgaga niestety jak trwała od początku, tak nie zamierza słabnąć.
Już sama nie wiem, jak sobie z nią radzić.

Iwon przykro mi z powodu psa.

A ja już przyszłam i musze zmykać, ślubny wrócił, lecę na obiad

reklama
hehe ja sama "ciapie" dzis strasznie. pomidorówka, jakies slodycze, owoce i jeszcze zrobilam sobie sok z grejfrutów. a teraz ledwo sie ruszam.
kurcze niech przyjdzie ta wiosna wreszcie. zaraz mezus z pracy wroci to zrobimy sobie jakis spacerek.

Do góry