reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

ojjj zazdroszcze ja sie dowiem w srode czy w czwartek kiedy ide na usg a chcialabym juz tez isc i zobaczyc czy wsio jest w porzadeczku, jak teraz bede szla na usg to moj idzie ze mna, na pierwszym i drugim nie mogl byc bo byl w pracy teraz powiedzial ze bedzie bral wolne bo chce ozbaczyc :] no i oczywscie wtedy uwierzy ze zostanie tatusiem :]

Małe sprostowanie, na pierwsyzm usg siedzial za sciana nie chcialam zeby wiedzial gdzie i co lekarz mi wklada ogladajac dzidzie w 6 tygodniu, a w 13 była moja mama ze mna bo "małzonek" był w pacusi

reklama
Kasiurek ja tez chce mojego zabrac na usg ale pojde dopiero w drugiej polowie marca :-p Jak bylm w grudniu to lekarz dal mi zdjecie naszej Maludy wiec juz ja widzial ale wtedy byla jeszcze mala :-)

ja jak bylam w 13 tc na usg to mi nie dali zdjecia :( ale teraz jak pojde to bede tupac ze chce choc jedno i ze moge za nie zapłaic, nie narzekam na lekarza bo choc lecze sie w NFZ to opieke mam dobra, lekarz cieszy sie dobra opinia wsrod pacjentek itd, ale jak dostaje skierowanie na usg do "obcej"przychodni to badaja , mierza dziecko ale zdjecia nie dali. Wiec tym razem jelsi znow odstane skierowanie to bede tupac ;] jestem w stanie zapłacic za fote bo to fajna pamiątka:]

to bylo krotko przed swietami i wtedy gin dawal wszystkim dziewczynom zdjecie :-) mowil ze to taki maly prezent na swieta :-D:-D:-D

hyhy to ja chce prezent wczesniejszy na dzien kobiet :] hihi
Dobra kobietki ja lece, śniadanko zjadłam, teraz połknąc garsc tabletek do nauki i pozniej do tesciów na obiadek , do wieczorka jakby co

Witam, my właśnie wróciliśmy z sanek. Zimno dziś bardzo, ale trochę powietrza dobrze nam zrobiło.

Co do spraw sypialnianych to ja też ostatnio jakoś bez ochoty, a mąż jakoś nie nalega. Wszędzie piszą, że w drugim trymestrze rośnie apetyt, a tu czytam u wszystkich wręcz odwrotnie.

Witam w to piękne słoneczne przedpołudnie

Zasnęłam dobrze koło 2 w nocy a po 6 już mi M. pobudkę zrobił. Ale miło było bo się strasznie mocno przytulił i stwierdził że mnie mocno kocha i ze całą noc myślał tylko o tym żeby być już ze mną:zawstydzona/y:;-):tak::-)

No to jak tu nie wstać??
O 7 było mini śniadanko bo dzidzia zaczęła się upominać, tupać i w ogóle... :-D:-D A 10 minut później już spałam:tak:

Teraz M. śpi a ja mam chwilkę przed ruszeniem w kuchnię.

Pozdrawiam cieplutko wszystkie lipcóweczki.
A tu słoneczny promyczek.....

2vnrzmw.jpg

reklama
Do góry