reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

U mnie mało śniegu i w dzień coraz cieplej. Dopiero wieczorem jakiś mrozek łapie. Ale u Ciebie Natalia to rzeczywiście pada ładnie. Szykuj łopatę do odśnieżania:-):-):-)

reklama
zeby mojemu wytlumaczyc co to jest lopata i do czego sluzy, to musialabym mu wytlumaczyc lopoatologicznie wlasnie, a ja sobie wezme szczote i polatam troche:-D:-D

Asiu to słodkich snów, mniejszych kopniaczków.... I do jutra. :-):-):-):-)
Bo ja pokażę się dopiero po 21, tak jak dziś:happy:

mmm ja tez mykam spac juz, jutro niedziela i nie pracuje wiec sie wybycze troche:tak::tak::tak::tak: wiec jakby co to milej nocki kobitki, utulcie brzuszki od cioci natalki:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry