reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziękuję Wam Kochane i życzę tego samego. No Natalia Kamil ostatnio pisał o Tobie na gg a dziś moja mam go widziała u nas na wsi, bo przyjechał na urlop. Widać jaki świat jest mały.

reklama
a ja sie dopiero witam, ale skoro juz sen zlapał wszystkie lipcóweczki to tez zaraz zmykam. napisze Wam tylko ze dzis mielismy pierwszy zakupy dla dzidzi. kupilam 3 body, czapeczke i skarpetki. nastepne zakupy po nastepnej wizycie.
potem musielismy sie przyszykowac bo odwiedzili nas znajomi i dopiero wyszli, a ja sprzatnelam i padam na twarz ze zmeczenia. takze dobrych snow kochane.
aaa jeszcze jedno. coraz czesciej i mocniej czuje juz dzidzie. buziaczki....

dzień dobry :-)
no widzę że warta Asi Iwon i Natalii dostarczyła Nam wrażeń smakowo zmysłowych na porannej lekturze :-D Teraz chce winogron, kto mi kupi na tej mojej wsi?! U mnie dostać jabłko to szczyt marzeń, na większe zakupy jadę do mamy bo tam na 50 metrów 50 sklepów ;-)
Co do chcenia sexu to mi się nie chce i w sumie mogłabym tego w ogóle nie robić ale mój luby zachowuje się podobnie jak luby Iwon, jęczy mi i stęka że go zaniedbuje :-p
wczoraj więc zaskoczyłam go niemoralną propozycją więc na jakiś czas mam spokój, a tak serio to kiedy się kochamy to mnie czasami boli i jakaś ciasna się zrobiłam :zawstydzona/y:
eee chyba za szczery wywód jak na niedzielny poranek :-D
Wczoraj robiliśmy ostatki ze znajomymi, wpadła kumpela która ma termin na za tydzień, wielgaśny śliczny brzunio miała, no i przepaplałyśmy wieczór na tematy nam bliskie i troszkę odrzucające dla reszty słuchaczy :tak:

Dzien dobry dziewczyny :-)
Jak mija weekend? Tradycyjnie zamiast sie byczyc w lozku to ja juz na nogach :-D Anika my jak sie kochamy to zaczynam miec mdlosci :szok: i czasami tez mnie boli brzusio :-( Na szczescie maz jest wyrozumialy i cieszy sie tym co ma :-D

Witam sie w niedzielny poranek
Ja usiadłam na chwile bo o 10 ma przyjechac po nas tesciu i jedziemy do nich na caly dzionek
A co do sexu to wczoraj musielismy poczekac az córa zaśnie i zaczeła sie ostra jazda bez trzymanki
Pozdrowienia

Dzień Dobry:-)
Witam się po dłuuuuuuugiej nieobecności.
Próbowałam nadrobic ale poddaję się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie dam rady więc zacznę tak jakby od zera:-p i mam nadzieję, że teraz uda mi się byc na bieżąco:-)

Pozdrawiam Was i miłej niedzieli życzę:tak:
ps. my się dzisiaj wybieramy na urodziny kolego Marcelka, więc pewnie będzie wesoło:-D

dzień dobry niedzielnie :] Witam wszystkie :]
ja dzis nie wyspana pies nas w nocy dreczyl bo ktos sie na klatce schodowej tłukł i ten jak nie szczekal to sie bał co chiwla ehhhh

reklama
Witam
No no ale naprodukowałyście :tak:
U mnie z ochota na sex rożnie raczej jej nie mam niż jest ;-)
a tak w ogóle to ja żyję jutrzejszym usg i idzie ze mną mój mąż, zresztą pierwszy raz w życiu zobaczy nasze dzieciątko mam nadzieję że ujawni się przy tatusiu ;-)

Do góry