reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Moje stworzonko?? najczęściej daje mi popalić jak wstaję z łóżka.... :blink: Po dzisiejszej popołudniowej drzemce musiałam dobre 15 minut odczekać zanim się uspokoiło...:-)
A swoja drogą to jak nie czuje przez dzień ruchów to narzekam!:crazy:

reklama
Ja mam to samo ale jak zaczyna szaleć ze 20 minut bez przerwy to też już się denerwuję. A jeszcze częściej zastanawiam się co czuję czy to rączka, nóżka czy z baśki pociągła? W czwartek mam połówkowe usg to będę chociaż wiedzieć wymiary, bo ciekawa jestem jaka ta moja kobitka jest duża? Zresztą Ty pewnie też?

Asiu ja w zeszłym miesiącu nie miałam usg tak więc nie wiem ile teraz moja dzidzia będzie mieć cm?? :confused::baffled::confused: Jestem już strasznie ciekawa. ;-):tak::tak: Ja mam wizytę w środę z samego rana! Niestety idę sama bo mój ma 1 zmianę! :crazy:
No i chciałabym wiedzieć czy to dziewczynka czy chłopak?????:-)

witam was dziewuszki:-)
i ja dolaczam do waszego zaszczytnego grona, wlasnie z pracy wrocilam i jakos do spania sie zabrac nie moge:-( wiec komputerek:-D:-D
moj chrapie az piszczy, nawet gamon na mnie nie poczekal, tylko sie zwinal w kokonek i spi...
a mi sie wlasnie chcie co nie co:-p:-p
ee te chlopy:-p:-D:-D:-D:-D
przynajmniej kot sie do mnie przytula:-D:-D

No ja tez idę sama, bo mój jeszcze nie zdąży wrócić:-:)-:)-( a tak samemu to głupio i smutno. Też bym chciał, żeby widział no ale co ja mogę. Trukam mu i trukam a on swoje, że jeszcze nie wróci. A raz w życiu mógłby mi zrobić niespodziankę ale faceci to w ogóle nie są domyślni.
Życzę Ci zadowalających rozmiarów i wymiarów dzidzi. I coś czuje, że będziesz mieć chłopca. Nie wiem skąd mi się to wzięło ale od początku tak sobie ubzdurałam i tak myślę:-):-) jak Ci pokaże co ma między nóżkami to wtedy będę gratulować:-):-):-)

reklama
O i Kasia do nas dołączyła nasze grono się powiększa. Ale teraz jest luksus w rogu wyskakuję, że jest nowy wątek:-):-):-) też tak macie jak piszecie czy czytacie?

Do góry