reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja dzis bylam z moim w kinie sie odchamic :] mielismy jechac w gory ale przypomnialo nam sie ze dzis skoki to pewnie bedzie multum ludzi w knajpach wiec..... dzis tylko kino :]
a i w kinie mi moj powiedzial ze chciałby bardzo córe, bo chce miec córke tatusia, ze chłopca nie chce bo rozrabija, a ja chce synka ;]

Iwon a daj Ci Boże dziewczynkę ale chyba będzie chłopak. E Natalia ma jeszcze szanse na potencjalny sex wystarczy jak obudzisz tego swojego gnoma. Kobietą w ciąży sie nie odmawia. Nastrasz go, że myszy mu Wacława zjedzą:-):-)

Kasia a skąd Ty jesteś, ale tak ciut dokładniej proszę:-);-)

Asiu wszystkie znaki na ziemi mówią jednak że to dziewczynka będzie:tak:

iwon ja ci mowie ze dziewczynke urodzisz:-p:-p:-p:-p
a co do mojego, to za cholere juz sie nie obudzi:-:)-( chyba zeby lodowke nam kradli:-D:-D
nawet jakbym go tam probowala zmolestowac to na spalby z usmiechem na gebie, a rano by opowiadal jaki sen mial:-D:-D:-D:-D
asiu a mi co wrozysz?? pisiorka czy dziurke??:-):-p:-p
kasia a na czym w kinie byliscie??

reklama
No ja Ci tego z całego serca Iwon życzę, na prawdę :-):-):-) ja w ogóle nie biorę po uwagę chłopca. Dosłownie czuję się jak wyrodna matka. Jeszcze się nic nie urodziło a ja do chłopca nie mam w ogóle przekonania. Pewnie gdyby lekarz mi pow, ze na 100% będzie chłopak to bym się tego przygotowała. A że pow, że to girl to jakoś spokojna jestem ale zostawiam 1 % na jego błąd:-):-)

Do góry