reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się Lipcóweczki:-D
Ja już po wizycie u gina. Wszystko oktylko wciąż i nadal nie wiadomo jaka płeć:szok: No cóż przyszło mi żyć w nieświadomości kolejny miesiąc:tak:
A jeśli chodzi o różne zakupki dla dzieciaczka to zaczynam łowy ale w kolorkach neutralnych czyli zieleń, żółty i takie:-)
Pozdrawiam serecznie z mroźnych ale słonecznych(przez cały dzień) mazur:-D:-D:-D

reklama
Buziaki! Ja tez bede lipcowa mama. Mieszkam daleko i fajnie sie czyta o waszej zimie, zmarznietych nosach i zakupach jakie zaczynacie. Tu wszystko wyglada inaczej, klimat, sklepy i to co w nich, ceny tez... W kwietniu zaczna sie gorace dni a w maju upaly jak zawsze, Wam chyba bedzie latwiej doczekac do porodu...

Jeszcze nie. Dopiero o 21 wychodzi ale teraz bawi się nowym telefonem i popija piweczko z teściem to ja mogę wykorzystać ten czas....:-D:-D:-D

ja to czuje ze moj przyjdzie dzis zawiany jak cholera. jutro znajomi przychodza do nas i powtórka bedzie. kurcze my kobietki to musimy znosic wiele.

Mój na szczęście przestał chodzić na jakiekolwiek imprezy a to tylko ze względu na mnie. Bo jak wiadomo "wykorzystuje" dzidziusia do tych celów..... ;-):tak: Alkohol,papierosy, tłumy... nieeeeee to nie da mnie:no::no: :-D:-D

A w domku to mam kontrole nad wszystkim to sobie po prostu nie pozwalam za bardzo.... Ale muszę go niestety pochwalić bo dobry chłop z Niego jest:-) Tylko ciiichoooo :-D:-D:-D bo jak się dowie to zacznie to wykorzystywać:-D:-D:-D

reklama
eee, to nie masz na co narzekac. w sumie ja tez nie. dzis polazl na impreze bo jeden powiedzmy ze kolega z działu przechodzi na emeryture i zrobiono mu impreze pozegnalna. ale ja juz znam te imprezy i czuje jak to sie skonczy. jak to kiedys pisala Anika, wyziewy w sypialni gwarantowane...

Do góry