reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Heidi witamy wsród lipcowych mamus.
ja tez juz po sniadanku. w nocy spac nie moglam, wstalam wczesniej bo juz wylezeć nie moglam. dzis wizyta i wszystko kreci sie wokół tego wyjscia. mam nadzieje ze wszystko jest ok. choc wczoraj po kapieli jak zabieralam sie za smarowanko ciałka nagle poczułam cos po lewej stronie brzuszka. czułam tam dzidzie, tak jakby sie przesunęła, rozciagała... posmyrała mamusie, dala o sobie znac i jakos mi dzis lzej. czekam na wiecej... :-) :-) :-)

reklama
Widze ze nie tylko ja mam problemy ze spaniem. Codziennie wstaje ok 8 rano, w nocy jak sie przebudze to dlugo zasnac nie moge. Tylko wierce sie w lozku i nic. W ciagu dnia tez nie moge zasnac ale chociaz sobie poleze z godznike poltora i odpoczne bo inaczej wszystko mnie boli

witam sie i ja:tak:
troche mi sie dzisiaj nic nie chce:zawstydzona/y: ale trzeba sie wziasc za sprzatanko, jakis obiadek i pozniej do pracy, ehh:-:)-(
zasypalo nas znowu, a mojemu sie rano odsniezyc nie chcialo, wiec jak wyjde z domu to po kolana sniegu:tak::tak:
heidi witaj, widze ze my ten sam rocznik i termin ten sam:-D:-D:-D:-D

Witam piątkowo jutro wolne jak ja się cieszę ;-):tak:

Witam. jestem tu nowa i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona. termin mam na 12 lipca :-) milego dnia zycze
Witam w gronie mam lipcowych :-)
wstalam wczesniej bo juz wylezeć nie moglam. dzis wizyta i wszystko kreci sie wokół tego wyjscia. mam nadzieje ze wszystko jest ok. :-) :-) :-)
Trzymam kciuki za wizytę :tak:

Witam wszystkie forumowiczki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo mam dużo pracy w pracy ;-). Muszę wszystko pozapinać na ostatni guzik, bo cały następny tydzień mnie nie będzie (i w pracy i na forum będę rzadziej, jeśli w ogóle będę miała dostęp do internetu).

Cieszę się, ze zdrowiejecie dziewczynki. Tym, które jeszcze walczą z chorobą, życzę duuuzo zdróweczka :-). ja już czuję się lepiej, tylko ze dwa dni tak jakoś niewyraźna byłam ;-).

Dzień dobry wszytskim :-)

Właśnie nadrabiam wczorajszy dzień i narobiłyscie mi smaka na wszytsko zaczynajac na "dupce" chiskiej a konczac na schabowym... alez ja jestem glodna, musze zaraz skoczyc po cos smacznego :-) oczywiscie wczesniej nie mialam czasu, bo caly wrocław zasypany :/ i i tak spoznilam sie godzine do pracy :-(
Heidi witam w lipcówkach, ja tez mam termin na 12 :-)

Serdecznie witamy kosiane " Lipcóweczki "
My właśnie przy kawusi nadrabiamy zaległości ;-) chyba przez tą pogodę szwankuje mi necik, często jak wchodzę czytać mogę, ąle jak chcę cosik napisać to mnie wywala przy zatwierdzaniu odpowiedzi ... ach ta pezprzewodówka :no:
Dosia ściskamy kciuki za wizytkę :tak: napewno wszystko będzie dobrze :-)
Heidi86 serdecznie witamy nową lipcóweczkę :-);-):tak:;-):-)
Stopi to od dziś wiesz jak smakuje luz i wolność pełną piersią :-)
Wszystkie chorowitki maxik zdrówka dla WAS :tak::-):tak:
Ja jeżeli wszystko poszło dobrze będę dziś wiedziała wyniki biochemi i kariotypu no i oczywiście potwierdzoną do końca płeć bebisia, tak prognozowała Łódz :tak: Chyba z radości upiję się mlekiem jak wszystko bedzie dobrze :-) Troszkę dobija mnie to czekanie, bo brzusio coraz bardziej widać, a o dzidzi wie tylko pięć osób. Ja to taki powalony typ człowieka, że najchętniej cały ciężar niosła bym sama bez pomocy i współczucia ...
Ściskam Was teraz mocno :-) jeszcze troszkę poczytam i uciekam z psiaczkami na spacerek :-)

Beatka trzymam kciuki zacisniete za ciebie i twoja dzidzie. i z checia wypije mleko za Twoje zdrowie.
u mnie tez mało osób wie o ciazy. w sumie tylko rodzina i kilku najblizszych znajomych. ale juz widze ze jak przyjdzie wiosna to dumnie bede nosiła wielki brzusio przed soba.
pozdrawiam....

i dziekuje dziewczynki za zacisniete kciukasy i cieple słowa przed wizyta. jak czlowiek tak sie stresuje to naprawde, przynajmniej mi pomaga, poczucie ze ma sie wsparcie i jest ktos kto mysli i wiem ze przechodzi to podobnie. wielkie buziaczki...

reklama
beata1973 - oj teraz wiem co to odpoczynek :-) Super , ze pojechałas robic amnio do Łodzi. Ja mialam 3.02 i nadal nie mam informacji zwrotnej !!! Dzwoniłam do Invimedu i jeszcze nie ma wyników i nie potrafia sie okreslic kiedy beda!!! ups... Wiem, ze bedzie dobrze. Nie moze byc inaczej :-), ale chce miec juz wynik!!!

Do góry