reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

beata1973 - Wiem, ze bedzie dobrze. Nie moze byc inaczej :-), ale chce miec juz wynik!!!

Stopi tu nawet nie ma mowy o innym wyniku :-) napewno
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
a co do Łodzi fakt jestem bardzo z nich zadowolona :-) mój "anioł stróż" mnie tam wysłał, bo inaczej za żadne skarby świata nie pojechała bym taki kawał do lekarza ... dostałam impuls , że mam jechać tam i nigdzie indziej ... ot takie przeczucie ...
Dosia czekamy na info jak tam dzidziunia :-) no i oczywiście Ty po badankach :-)

reklama
Witam Lipcóweczki,

ja już po lekarzu (znów nie gin:-)) i po zakupkach na obiad, domek lekko ogarnęłam i nadrabiam zaleglości.

wczoraj skończyło się na faworkach i jednym pączusiu, jakoś nie miałam mocy, ale tak się tym zapchałam, że juz obiadu nie zjadłam, dzis nadrobię straty pomidorówka z pomidorków na mnie czeka:-)

Sam
ja przed ciążą robiłam badanie krwi na przeciwciała różyczki, czy są na poziomie wystarczającym do ochrony dzidziusia i mnie, proponuję Ci zrobić je i bedziesz spokojniejsza

Dosia trzymam kciuczki za wizytkę:-)

Heidi witamy i gorąco zapraszamy na forum:-)

dziewczyny mam pytanie troche nie na temat ale jakos nie moge sobie poradzic :-( jak dodac ten suwaczek co odlicza czas do narodzin? pomozcie prosze

Dzięki Anika. Mam nadzieję, że zabawa się uda, choć nastroje dziś w prac średnie.

Kasiakom dzięki za info, ja nie miałam nic takiego robionego. Lekarz pytał tylko czy chorowałam na różyczkę.

Właśnie wróciłam z córką ze spacerku i od rodziców gdzie zjadłam pyszny obiadek (ziemniaczki w mundurkach i śledziki w śmietanie) a teraz robię to samo dla mężula:-):-):-):-)

Witam Kobietki:-)

Witam nową koleżankę:-):-)

Dziś dzień spędzony z Mężulkiem i pewnie na dłużej zagoszczę tu dopiero wieczorkiem kiedy luby pójdzie do pracki.

Pozdrawiam cieplutko:tak::happy:;-)

cześć dwupaczki
och leniwy mam dzisiaj dzień. Udało mi się jedynie zrobić fasolke po bretońsku, wstyd się przyznać ale pierwszy raz w życiu. Zawsze żerowałam na fasolce mamy. Mąż był zachwycony, wieć chyba nie była najgorsza...
..witam nową lipcóweczke...:)

reklama
Witam się laseczki :-)
Dzionek dzisiaj taki leniwy a jakoś trzeba żyć :-D....biorę się za czytanie bo trochę Kochaniutkie naprodukowałyście :tak:...
...życzę przyjemnego popołudnia ale już bez pączków :-D:-D:-D...

Do góry