reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Hej Lipcóweczki witam się z Wami wieczornie i tłustoczwartkowo:-)
Ja pożarłam dziś trzy pączuchy i wystarczy mi chyba do przyszłego roku, bo średnio za nimi przepadam jedynie właśnie w tłusty czwartek:-)
W pracy dziś zajechałam do biura a tam też wielkie obżeranko a dla mnie z racji, że nie jestem sama były naszykowane dwa:-) To miłe, że tak podeszli do tego;-)
Jutro pędzę na wizytę do gina i ciekawe co tam będzie. Jak badanko USG to mam nadzieję, że moje dziecię wewnętrzne pokaże jakiej jest płci, bo już mnie skręca z ciekawości. Dziś w nocy śniło mi się, że urodziłam córeczkę i takie mam przeczucie, że będzie dziewczę bo zawsze marzyłam o pierwszym synu. Ale odkąd jestem w ciąży to mam przeświadczenie,że będzie Karolinka....:tak:
I tak w sumie to wszystko jest ok, ale jakoś tak dziwnie się niepokoję tej wizyty, nie wiem dlaczego.
Pozdrawiam wszystkie podwójne serdecznie i będę nadrabiać zaległości z dnia dzisiejszego:-)

reklama
Hej, to ja wrzucam z rana herbatkę dla chętnych. Właśnie piję z cytrynką i wcinam kanapeczkę. No i zaraz zjazd do pracy.
Ja wczoraj wciągnęłam 3 pączki, dwa rano w pracy i trzeci mnie jeszcze skusił wieczorem. Oprócz tego talerz ruskich pierogów. Oj rośnie się. Zaczynam dobijać do 4 kg na plusie.

Dziś imprezuję. Zorganizowaliśmy sobie z ludźmi z pracy ostatki. Zostawiam córcię z mężem i lecę w tan;-).

Dzień doberek dziś w miarę spokojnie spałam córka nie wędrowała od łóżka do łóżka mąż poszedł już do pracy :baffled::baffled::baffled:
Ja właśnie wchłonęłam bułeczke z pomidorkiem a kawka stoi na przeciw mnie i się uśmiecha do mnie :-):-):-)

Dzień dobry piątkowo!

Sam i bardzo dobrze! prawidłowa postawa, udanej zabawy :-)
gabiaz powodzenia u lekarza i trzymam kciuki za ujawnienie się dzidziusia (moje się nie chciało pokazać więc nadal czekamy, tez marzy mi się córka)
Izabell doczekamy się doczekamy :-) aż zatęsknimy za stanem w dwupaku i tym względnym spokojem ... ;-)

U mnie na śniadanko domowe zapiekanki, już czuję ich zapach więc lecę się objadać!

Dzieńdoberek piątkowo.
Dziś się czuję o niebo lepiej! Tylko mi ten paskudny kaszel został ale przeżyję.
Sam ale fajnie, troszkę zazdroszczę. Ja niestety nie mam z kim dziecka zostawić. Moja mama dziś ma tylko wolne a od jutra zaczyna tyrać jak wół i tyle będę ją widziała!
Ja śniadanko zjadłam już o 7, kanapeczkę z serkiem wiejskim i ogóreczkiem ze szczypiorkiem... mniam :-)
Miłego piątku życzę i lecę do dzieciorka

reklama
Witam, witamJa dzis wstałam zupełnie zrelaksowana... do pracy nie trzeba jechac... śniadanko zjadlam sobie spokojnie, a nie w biegu...Rewelacja :-):-) :-) Zastanawiam sie kiedy w koncu przyjdzie wiosna. Zima jest piękna, ale chyba juz wystarczy... zwłaszcza w mieście :-) heidi86 - witaj!!! :-) Zyczę Wam wspaniałego dnia!!!

Do góry