reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Oj Goteczka znam ten ból.
Dopóki mieszkaliśmy na kilku metrach w domu teściów z małą Emilką było beznadziejnie. Teraz życie kosztuje dużo więcej, ale wiemy, że jesteśmy u siebie.
też tak czekałam, ale się doczekałam.:tak:

Iza świetne.Ja też się piszę na takie szkolenia :-p

reklama
Witamy się z Wami :-). Ja i moja dzidzia, która właśnie zaczęła się wiercić w brzuszku :-D:-D:-D.

Oj ja dziś jestem strasznie senna.... A do końca pracy jeszcze duuużo czasu, potem zakupy, obiadek do zrobienia.... Mogłaby już być tak 18-ta :-).

iza:) - powiedz mi, gdzie odbywają się te warsztaty i do kiedy są zapisy ??? Ja bym chętnie wysłała mojego M :-).

iwon - mam nadzieję, ze czas remontu szybko Wam przeleci... W sumie to co teraz zrobicie z tą wykładziną? Dokupicie 7 cm pasek? :baffled:

goteczka - możesz mi napisać, jak robisz ten albumik? Co w nim zapisujesz, w jakiej osobie go piszesz (jako Ty, czy jako Maleństwo) ??? Ja chciałabym wykonać fotoskiążkę i w niej zamieszczać fotki z brzusiem, zeskanowane USG, pisać jak zmienia się moja waga i obwód brzusia itd. Nie wiem, czy dam radę, bo już od sierpnia męczę taką fotoksiążkę - album ślubny :baffled:. Na początku był dużu zapał i chęci, które z biegiem czasu są coraz mniejsze :-D.

czesc dziewczynki.
ja cos nie mam natchnienia dzis. kiepsko sie czuje. troche boli mnie glowa, brzuszek cos boli, w nosie kreci. mam nadzieje ze to nie zadne chorubstwo. i jakos tak bez powodu smutnawo mimo ze sloneczko przez okno zaglada.
chyba kawke sobie zrobie. pierwsza odkad w ciazy jestem, moze ona pomoze...

ja też z kawką w ręku, nie wytrzymałam, musiałam zrobić. Tym razem zabrałam wszystko do pracy :-)

No Iwon to nieźle z tą wykładziną. Też bym się wkurzyła :crazy:

Dzwoniłam do domu, z małą lepiej, gorączka spada, chyba dobrze, że nie dałam antybiotyku :tak::-):-D

ja szukam inspiracji na obiad :-) najlepiej szybki żeby za dużo roboty przy Nim nie było ;-) a tak robota wre, gary w zmywarce, blaty wytarte, druga pralka nastawiona, synuś wyraża się artystycznie i maluje farbkami w kuchni - muszę go mieć na oku żeby mi ściany nie przyozdobił :-D dużo jeszcze przede mną. Spacer z młodszym też muszę zaliczyć, może jak się przewietrzę to mnie głowa przestanie boleć bo dziś i mnie dopadło.

Hej, mam pierwszy luźny dzień od początku roku:-).

Sidorek aż z ciekawości zaraz przeczytam co tam wypisują o zwolnieniach.

Goteczka ja choć zdolności nie mam to lubię podziwiać scrapbooki. Mam nadzieję, że pochwalisz się za jakiś czas fotkami.

Dziendobry kochane
ja siedze od rana w szkole..leb mi peka...wczoraj na przyklad wogole sie nieruszyla z luzka bo mialam jakis dziwny bol w dole brzucha ze nawet podniesc sie niemoglam no i co dzien w szkole opuszczony:zawstydzona/y::-(...i mysle sobie co to bedzie dalej czy wogole skoncze to studium bo jak tak dalej pojdzie...:-(raz sie czuje dobze raz mie ten woreczek boli ,drugi raz glowa oszalec mozna:-D
kurs trwa do maja moze wytrzym...gdybym wiedziala wczesniej ze jestem w ciazy to prawdopodobnie bym sie wogole niezapisywala tylko popracowala troche io na wczesniejszy urlop:-p..hahaha ale mam wymowke...lenistwo smierdzace i tyle;-)ale prawda jest taka ze ciezko mi sie skoncentrowac ...wogole niemam energi..:-(

witam sie i ja.....
cos dzisiaj szaro za oknem i zupełnie nie podchodzi mi ta pogoda, nastrój póki co jeszcze nieokreslony ale bliżej mi do marudzenia dzisiaj niż entuzjazmu..... nie wiedziec czemu ......... mam nadzieje ze szybko minie...

co do spania po porodzie, ja tez rozważam wyprowadzke do drugiego pokoju, do sypialni weszłoby łóżeczko ale tochyba nie jest dobry pomysł, jedno z nas i tak musiałoby sie przeniesc zeby nocy nie zarywac wiec lepiej bedzie jesli ja to zrobie odrazu chyba....

Dosiu kuruj sie i uwazaj na siebie..........
Lorien super ze mała ma sie lepiej...

Anika u mnie bez nspiracji od wczoraj, dlatego wczoraj zrobiłam tylko rosół, a dziś od nowa dylemat, chodza za mną placki ziemniaczane wiec moze zrobie..

reklama
Anika Calla ja też się cieszę, dzięki :-)

Ja też jestem bardzo rosołowa, jak nie mam pomysłu, to najchętniej rosołek gotuję :-D
Dziś teściowa nawiozła gar barszczu, to zjemy na obiadek, bo właśnie ona zajmuje się małą. ;-)
Dla mnie szybkie - typowo dania, to coś od lata, typu leczo które mam w słoikach albo jakieś danie typu spaghetti, bądź ryż z sosem słodko kwaśnych. Mniam uwielbiam :tak:

Do góry