reklama
izabell96
Lipcowe mamy'09
Witam ja wczoraj cieszyłam się słońcem a dziś juz szaro i oo nic sie niechce robić
Anika na obiad mój mąż wczoraj zrobił sapagetti arzcaej makaron z sosem szybko i bez żadnych większych trudów, z gotowego sosu dodał tylko kełkaske, pieczarki i ser.
Anika na obiad mój mąż wczoraj zrobił sapagetti arzcaej makaron z sosem szybko i bez żadnych większych trudów, z gotowego sosu dodał tylko kełkaske, pieczarki i ser.
ja mam dzis obiad typu - "idz do lodówki i wez sobie to na co masz ochote"
ja taki obiad miałam wczoraj, nic nie zrobiłam a sama wybyłam z domu i razem z dzieckiem zjedliśmy u mojej mamy
El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
apropo obiadku..ja tez ugotowalam rosolek ..wczoraj i mam go na tyle ze wystarczy go dzisiaj tylko :-) odgrzac
ja bym tak chętnie nieraz zrobiła, ale jeszcze jest tatuś, który głodny i scharowany wraca z pracy, niechby zastał puste garnki, chyba by się obraził.ja taki obiad miałam wczoraj, nic nie zrobiłam a sama wybyłam z domu i razem z dzieckiem zjedliśmy u mojej mamy
No i muszę się bawić w kurę domową ;-)
Może to faktycznie jakiś sposób na nich jest, szkoda że o tym wcześniej nie pomyślałam. Chociaż M spisuje się ostatnio celująco, więc nie mam wyboru :-)
Luz mam natomiast jak jestem w pracy na I zmianie, tak jak dziś, kiedy obiadki gotuje albo moja Mama, albo Teściowa.
Czasem mam coś zamrożonego, kwestią jest tylko podgrzanie, lubię takie szybkie dania.
Luz mam natomiast jak jestem w pracy na I zmianie, tak jak dziś, kiedy obiadki gotuje albo moja Mama, albo Teściowa.
Czasem mam coś zamrożonego, kwestią jest tylko podgrzanie, lubię takie szybkie dania.
dosia24
Lipcowe mamy'09
Anika nie dziwie sie sie, ze taki bojkot zrobiłas. ja bym sie zachowala tak samo. dzis nie gotuje bo mam lenia ale sałatke mu zrobilam wiec jeczenia nie bede miala. i chyba zaraz do mamy tez sie wybiore bo dzwonila ze jakis dobry kapusniaczek zrobila... ach dobrze jest czasem do mamusi na obiadek podskoczyc
reklama
Anika...i dobrze mu tak )))
Ja jak do tej pory stosuję zasadę, że gotuję tylko jak mam czas i ochotę - żeby sie nie przyzwyczaił za bardzo - bo jak ugotuje od czasu do czasu to mój osobisty f-cet jest caly happy, a jak bym gotowała dzień w dzień to pewnie jakby sie zdarzyło raz nie zrobic obiadku to by wielka tragedia była ))
...a tak poza tym to po pracy nie mam zupełnie siły na gary, ale jak bede siedziec w domku to pewnie zmienię nawyki ))
Ja jak do tej pory stosuję zasadę, że gotuję tylko jak mam czas i ochotę - żeby sie nie przyzwyczaił za bardzo - bo jak ugotuje od czasu do czasu to mój osobisty f-cet jest caly happy, a jak bym gotowała dzień w dzień to pewnie jakby sie zdarzyło raz nie zrobic obiadku to by wielka tragedia była ))
...a tak poza tym to po pracy nie mam zupełnie siły na gary, ale jak bede siedziec w domku to pewnie zmienię nawyki ))