reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

2n1w6dz.jpg

To ja podaje kawusię ze śmietanka :-)

reklama
...a ja jeszcze na chwilkę wpadłam do Was :) - już po relaksującej kąpieli, obiadek wstawiony i mam jakieś 20-30 min zanim moja córcia wróci ze szkoły, a później pędzę na wywiadówkę i odraz po spotkaniu do lekarza :)
muminka - nooo to fakt lewki się nam szykują jak nic :) ja już jednego w domu mam - jakbym tak ponosiła dzidzię do 30 lipca - to by tatuś miał dopiero prezent urodzinowy :))) a szansa jest, bo poprzednią ciąże troszke przeciągnęłam po terminie .

....a jesli idzie o sprzątanie to ja sie zbytnio nie przejmuję - oczywiście sprzątam jak mam siłe, ale jak jest bajzel, a i się nie chce ruszyć to trudno :)))
ale mi dzisiaj dobrze - wzięłam sobie wolny dzien z roboty i marzę, żeby więcej takich dni było - a chyba raczej na zwolnienie jeszcze nie pójdę, bo właściwie to całkiem dobrze się czuję (zdecydowanie lepiej niz w I trymestrze) i koleżanki na zaległe urlopki się wybierają, więc jeszcze troche pociągnę :)

Iwon - kawusia wygląda zachęcająco :)

Ewelinka
gratulacje z okazji ślubu no i synka:-)
Sysia
jak na razie moja ciąża jest tu najmłodsza, no ale nie jest powiedziane ze urodzę ostatnia;-)
Magduska
zdrówka życzę

ja lubie porzadek, ale sprzatanie niekoniecznie:-D:-D:-D jak pracowałam to M zazwyczaj sprzatał chaykę, bo ja później od niego wracałam, a teraz ze sprzataniem czekam zawsze na niego, tzn. razem sprzatamy, bo sama i tak nie miałabym siły calego mieszkanka sprzątnąc, a na raty nienawidzę sprzątać, więc najczęściej sobota lub niedziela upływa nam na sprzątaniu (nie cala oczywiście):-)

reklama
a mnie znow dopadly mdlosci, pan maz oczywiscie zapowiedzial sie dopiero na pozny wieczor a ja nie mam cytrynki do herbatki buuuuu :-(

Do góry