reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

witam mamy :)
sysia_waw pamietaj ze na kolejnym usg lekarz moze skorygowac wiek maluszka, tak wiec moze sie okazac ze to ja i agorana jestesmy "najmlodsze" ;)
agorana jak widac mamy duze szanse na male lwiatka :D prawde mowiac chcialabym lewka w domu, a czy to bedzie chlopak czy mala ksiezniczka wszystko mi jedno :D

reklama
Witam sie i ja dzisiaj
jeja ale mi dzisiaj głowa pęka......

Magdus wracajcie szybko do zdrowia, pij dużo żebys sie nie odwodniła, daj znać jak sie lepiej poczujesz co u Ciebie....
Anika tez jestem za usunięciem, w końcu jest dedykowane miejsce na forum do zamieszczania ogłoszeń... a co do koloru to super Ci wyszedł, ja kiedyś robiłam tym garnierem i rożnie wychodził ale to pewnie kwestia tzw bazy czyli naszego naturlanego koloru, ja mam naturalnie ciemny blond i czasami wychodził czaami nie... ale Tobie wyszedł b. ładnie;-)
AsiaJan Tobie kochana wyjazd do SPA to sie należy za te super wątki chociażby:-)
Goteczko ja tez biore wit B6, dokładniej magnefar B6 od dwóch tygodni... lekarz mi kazal na ostataniej wizycie ale juz kńcze opakowanie..

dobra narazie uciekam, zajrze pewnie wieczorkiem

Witam ponownie wszystkie szczesliwe mamusie. Bardzo lubie czytac o czym piszecie ale samej jakos nie bardzo mi to pisanie idzie, z suwaczkiem zreszta tez mi nie idzie wiec sobie podgladam wasze.U nas pogoda dzisiaj do tylka a ja na 3 ide do pracy, kurcze blaszka ale mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
Bestyja zajęła się sprawą, i wątku sprzedam już nie ma - dziękujemy Bestyjko!

mnie dopadła senność, nie mogę oprzeć głowy o poduszkę bo zaraz odlecę :zawstydzona/y:
zupka zrobiona, psiakowi dwa gary żarcia nagotowałam, muszę zrobić jeszcze drugie danie na obiad i umyć kuchenkę bo mi makaron wykipiał :wściekła/y: przy okazji wyciepało się na drzwiczki od piekarnika i podłogę - czy to się nigdy nie kończy??? kiedy pracowałam to nie widziałam tego całego brudu, albo mi zwyczajnie nie przeszkadzał. Teraz mała plamka na blacie doprowadza mnie do szału :-D chyba mi odwaliły hormony

Anika_79 nic sie nie przejmuj ja czasem wracam z pracy i tez mam takie odchyly mala plamka lub nieumyty talezyk potrafia wyprowadzic mnie z rownowagi

Ja mam takie "dni w tygodniu" kiedy wszystko mnie wkurza w kuchni....:wściekła/y: Że garnek źle wsadzony do szafki, że widelec nie leży tak gdzie powinien. A nie daj Boże jak widzę źle umyte szklanki!!!:szok: Wtedy to se już sypie... moja łacina.:-)

Ale mam i takie dni kiedy do kuchni wchodzę po to co muszę i nie myję nie sprzątam.... Wtedy bez gadania zazwyczaj mój M się za to zabiera!:baffled::happy:

ja wyknułam niecny plan, w sobotę zapędzę męża do pomocy i jak się we dwoje weźmiemy to może w końcu zobaczę efekt
Tymuś się bawi klockami, ja dalej walczę z chęcią zaśnięcia :happy:

reklama
Witam wszystkie mamy jak zwykle popołudniową porą. Zapraszam na kawkę ( nie wstawię obrazka bo nie umiem jeszcze ale kiedyś się nauczę obiecuje ).
Co do nerwowości to u mnie praktycznie od początku ciąży taka huśtawka że szok. Moge cieszyć sie z byle czego albo krzyczeć za darmo. Najpardziej zadziwiło mnie to jak wpadłam w czarną rozpacz i płakałam jak małe dziecko bo......M zjadł mi kanapke z McDon. na którą miałam straszną ochotę. :tak:

Do góry