reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam sie i ja:tak:
nie mam za bardzo sily przy kompie siedziec, oczy mi strasznie lzawia, nos maskakra:-:)-(
goraczka nawiedza mnie co jakies 7 godzin:no:
a dzisiaj nawet powtorke z rozrywki zaliczylam, mianowicie odnawialam znajomosc z toaleta:wściekła/y::wściekła/y:
dzieki bogu nie przechodze tej grypy jak reszta rodziny, ja mam troche lzej, ale to i tak koszmar:baffled::baffled:
olciaa wspojczuje wizyty:szok:
ewelinkaaa gratoulej syneczka:-):-)
anika superr fryzurkaaaa, umawiam sie do ciebie na wizyte, bedziesz mogla sie pospelniac:-D:-D
mialam wiecej napisac... ale juz za bardzo nie pamietam co...
sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam wszystkie lipcoweczki :)

Dzis pozno sie odzywam bo w nocy spalam krotko i musialam za dnia odespac - uroki pracowania dwa dni w tygodniu ;)))

Co do konkursu ZWISY 2009 to primo Asia nagroda za pomysl, secundo ja zglaszam swoja kandydature w kateogrii "Celulit ciazowy" - wrrr! Mam mnostwo fajnych kremow ale boje sie stosowac w ciazy - smarujecie czyms na celulit tylki?

Ja tez chodze do prywatnego lekarza - co prawda jest ordynatorem patologii ciazy w szpitalu w Krakowie ale prywatnie prowadzi moja ciaze i nie wyobrazam sobie ze usg mialoby trwac 2 minuty! Kiedys mialam pomysl rodzic w prywatnej klinice ale wiem ze jakby sie cokolwiek dzialo z Groszkiem to i tak by go wiezli do panstwowego szpitala wiec juz wole rodzic polprywatnie w panstwowym szpitalu :)

GRATULUJE CHLOPAKOW! Zobaczcie jak wielu chlopcow jest w planach :) U mnie na 80% chlopak i dla dziewczynki nawet imienia nie mamy (moj maz uparl sie na Noel ale nie biore tego nawet pod uwage, ona kiedys wyjdzie za maz i moze bedzie miala normalne nazwisko i co wtedy? Chlopak to do konca zycia bedzie mial kretynskie holenderskie nazwisko ;) Na razie dominuje Gabriel albo moje ukochane Nathan :)))

Anika - wlosy mnie sie podobaja, jako brunetka cale zycie choc raz chcialam byc blondynka. A wiecie dlaczego wg socjobiologii faceci wola blondynki? Bo blond wlosy sa "slabszym genem" i jak sie ma dziecko z blondynka to jest wieksza szansa ze dziecko bedzie mialo wiecej cech ojca niz jak sie ma dziecko z brunetka ;) Praktyka chyba mowi roznie ale teoria jest taka. Piwne oczy sa tez "silniejsze" niz oczy niebieskie itd. Moj maz ma piwne oczy i ja modle sie by maly mial po nim takie dwie czekoladki ;) Ech, synek mamusi ;)))

Milego popoludnia wszytkim mamusiom!

Cześć kobitki:-)
Wczoraj zasięg mi się skończył, a tak fajnie się gadało.
Dziś dzień senny i ponury, co boleśnie odczuwa moja głowa i czuję, że skończy się na apapie.
Witam nowe Mamuśki:-)
Tradycyjnie nie pamiętam co komu odpisać za co sorki na razie idę sobie jakąś kanapkę zrobić i zaraz wracam.

Witam wszystkie lipcoweczki :)

GRATULUJE CHLOPAKOW! Zobaczcie jak wielu chlopcow jest w planach :) U mnie na 80% chlopak i dla dziewczynki nawet imienia nie mamy (moj maz uparl sie na Noel ale nie biore tego nawet pod uwage, ona kiedys wyjdzie za maz i moze bedzie miala normalne nazwisko i co wtedy? Chlopak to do konca zycia bedzie mial kretynskie holenderskie nazwisko ;) Na razie dominuje Gabriel albo moje ukochane Nathan :)))

Milego popoludnia wszytkim mamusiom!

Przeciez Noel to meskie imie :confused: Przynajmniej ja znam dwuch Noeli i obaj faceci :-) Czy w Polsce to imie zenskie?

A do reszty dziewuszek :-) fajnie, ze juz znacie plec. Faktycznie duzo chlopkow sie ostatnio rodzi :rofl2: Moj M tez ma nadzieje na syna, moja mama przepowaida corke a ja siedze cicho i czekam....nie mam zadnych przeczuc :baffled:

placki ziemniaczane to juz byl chwyt ponizej pasa:) chyba zaraz zamiast isc do pracy to wezme sie za obieranie ziemniakow!

Ochote na placki ziemniaczane mam juz od miesiaca :rofl2: Chyba bede musiala poczekac, az wroce do Polski (Irlandzie ziemniaki sa ssstraszne, sama woda, blee)

Zazdroszcze wam mozliwosci spelniania swoich zachcianek. W Polsce jest tyle smakolykow, az mi jezyk ucieka jak pomysle :sorry2: Ostatnio jezdzilam za sernikiem na zimno, ale w tych cholernym kraju maja tylko ciasto biszkoptowe :wściekła/y:
Az slinotoku dostalam :szok: Na temat zachciewajek nawet nie wchodze :baffled:

Wyspalam sie, ale wyladaowalam na lozku siostry (skorzystalam z jej nieobecnosci) i rano stwierdzilam, ze takie kupuje, bo jest twarde i swietnie mi sie na nim spalo.:happy:
Magdusia, zdrowka!!! wspolczuje spotkania z kibelkiem, Natalii rowniez, ja mialam niedzielna wycieczke szybkim tempem do lazienki:baffled:

Goteczka, czyli teraz musze poszperac w aptece i poszukac odpowiedniego specyfiku. Ale te w platkach to jedynie mam szanse dostac w polskiej aptece, chociaz tez male prawdopodobienstwo, ze beda mieli.

Ide sobie cos do zjedzenia zrobic, bo tylko activie zjadlam.

Ej z ta głową to przeginka. Mnie wczoraj tak bolała, że dosłownie nic mi się nie chciało i nie miałam na nic ochoty. Ale dziś jest lepiej. Mąż jeszcze nie przyjechał. Musiałam iść mu kupić piwo zachcianka męska. Ja tez bym już chciała wiedzieć płeć? I tak bardzo bym chciała córeczkę aż wstyd się przyznać ale nawet nie myślę o chłopcu. W grę tylko wchodzi moja Haneczka:-):-):-)

reklama
Śliczne imię Hania. Ja dziś nawet nie wychodziłam nigdzie bo jakbym miała włazić na 4 piętro spowrotem to mi głowa już chyba eksplodowała. Także łaże w piżamie cały dzień i czekam aż minie.

Do góry