reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

witam sie i ja:tak:
nie mam za bardzo sily przy kompie siedziec, oczy mi strasznie lzawia, nos maskakra:-:)-(
goraczka nawiedza mnie co jakies 7 godzin:no:
a dzisiaj nawet powtorke z rozrywki zaliczylam, mianowicie odnawialam znajomosc z toaleta:wściekła/y::wściekła/y:
dzieki bogu nie przechodze tej grypy jak reszta rodziny, ja mam troche lzej, ale to i tak koszmar:baffled::baffled:
olciaa wspojczuje wizyty:szok:
ewelinkaaa gratoulej syneczka:-):-)
anika superr fryzurkaaaa, umawiam sie do ciebie na wizyte, bedziesz mogla sie pospelniac:-D:-D
mialam wiecej napisac... ale juz za bardzo nie pamietam co...
sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam wszystkie lipcoweczki :)

Dzis pozno sie odzywam bo w nocy spalam krotko i musialam za dnia odespac - uroki pracowania dwa dni w tygodniu ;)))

Co do konkursu ZWISY 2009 to primo Asia nagroda za pomysl, secundo ja zglaszam swoja kandydature w kateogrii "Celulit ciazowy" - wrrr! Mam mnostwo fajnych kremow ale boje sie stosowac w ciazy - smarujecie czyms na celulit tylki?

Ja tez chodze do prywatnego lekarza - co prawda jest ordynatorem patologii ciazy w szpitalu w Krakowie ale prywatnie prowadzi moja ciaze i nie wyobrazam sobie ze usg mialoby trwac 2 minuty! Kiedys mialam pomysl rodzic w prywatnej klinice ale wiem ze jakby sie cokolwiek dzialo z Groszkiem to i tak by go wiezli do panstwowego szpitala wiec juz wole rodzic polprywatnie w panstwowym szpitalu :)

GRATULUJE CHLOPAKOW! Zobaczcie jak wielu chlopcow jest w planach :) U mnie na 80% chlopak i dla dziewczynki nawet imienia nie mamy (moj maz uparl sie na Noel ale nie biore tego nawet pod uwage, ona kiedys wyjdzie za maz i moze bedzie miala normalne nazwisko i co wtedy? Chlopak to do konca zycia bedzie mial kretynskie holenderskie nazwisko ;) Na razie dominuje Gabriel albo moje ukochane Nathan :)))

Anika - wlosy mnie sie podobaja, jako brunetka cale zycie choc raz chcialam byc blondynka. A wiecie dlaczego wg socjobiologii faceci wola blondynki? Bo blond wlosy sa "slabszym genem" i jak sie ma dziecko z blondynka to jest wieksza szansa ze dziecko bedzie mialo wiecej cech ojca niz jak sie ma dziecko z brunetka ;) Praktyka chyba mowi roznie ale teoria jest taka. Piwne oczy sa tez "silniejsze" niz oczy niebieskie itd. Moj maz ma piwne oczy i ja modle sie by maly mial po nim takie dwie czekoladki ;) Ech, synek mamusi ;)))

Milego popoludnia wszytkim mamusiom!

Cześć kobitki:-)
Wczoraj zasięg mi się skończył, a tak fajnie się gadało.
Dziś dzień senny i ponury, co boleśnie odczuwa moja głowa i czuję, że skończy się na apapie.
Witam nowe Mamuśki:-)
Tradycyjnie nie pamiętam co komu odpisać za co sorki na razie idę sobie jakąś kanapkę zrobić i zaraz wracam.

Witam wszystkie lipcoweczki :)

GRATULUJE CHLOPAKOW! Zobaczcie jak wielu chlopcow jest w planach :) U mnie na 80% chlopak i dla dziewczynki nawet imienia nie mamy (moj maz uparl sie na Noel ale nie biore tego nawet pod uwage, ona kiedys wyjdzie za maz i moze bedzie miala normalne nazwisko i co wtedy? Chlopak to do konca zycia bedzie mial kretynskie holenderskie nazwisko ;) Na razie dominuje Gabriel albo moje ukochane Nathan :)))

Milego popoludnia wszytkim mamusiom!

Przeciez Noel to meskie imie :confused: Przynajmniej ja znam dwuch Noeli i obaj faceci :-) Czy w Polsce to imie zenskie?

A do reszty dziewuszek :-) fajnie, ze juz znacie plec. Faktycznie duzo chlopkow sie ostatnio rodzi :rofl2: Moj M tez ma nadzieje na syna, moja mama przepowaida corke a ja siedze cicho i czekam....nie mam zadnych przeczuc :baffled:

placki ziemniaczane to juz byl chwyt ponizej pasa:) chyba zaraz zamiast isc do pracy to wezme sie za obieranie ziemniakow!

Ochote na placki ziemniaczane mam juz od miesiaca :rofl2: Chyba bede musiala poczekac, az wroce do Polski (Irlandzie ziemniaki sa ssstraszne, sama woda, blee)

Zazdroszcze wam mozliwosci spelniania swoich zachcianek. W Polsce jest tyle smakolykow, az mi jezyk ucieka jak pomysle :sorry2: Ostatnio jezdzilam za sernikiem na zimno, ale w tych cholernym kraju maja tylko ciasto biszkoptowe :wściekła/y:
Az slinotoku dostalam :szok: Na temat zachciewajek nawet nie wchodze :baffled:

Wyspalam sie, ale wyladaowalam na lozku siostry (skorzystalam z jej nieobecnosci) i rano stwierdzilam, ze takie kupuje, bo jest twarde i swietnie mi sie na nim spalo.:happy:
Magdusia, zdrowka!!! wspolczuje spotkania z kibelkiem, Natalii rowniez, ja mialam niedzielna wycieczke szybkim tempem do lazienki:baffled:

Goteczka, czyli teraz musze poszperac w aptece i poszukac odpowiedniego specyfiku. Ale te w platkach to jedynie mam szanse dostac w polskiej aptece, chociaz tez male prawdopodobienstwo, ze beda mieli.

Ide sobie cos do zjedzenia zrobic, bo tylko activie zjadlam.

Ej z ta głową to przeginka. Mnie wczoraj tak bolała, że dosłownie nic mi się nie chciało i nie miałam na nic ochoty. Ale dziś jest lepiej. Mąż jeszcze nie przyjechał. Musiałam iść mu kupić piwo zachcianka męska. Ja tez bym już chciała wiedzieć płeć? I tak bardzo bym chciała córeczkę aż wstyd się przyznać ale nawet nie myślę o chłopcu. W grę tylko wchodzi moja Haneczka:-):-):-)

reklama
Śliczne imię Hania. Ja dziś nawet nie wychodziłam nigdzie bo jakbym miała włazić na 4 piętro spowrotem to mi głowa już chyba eksplodowała. Także łaże w piżamie cały dzień i czekam aż minie.

Do góry