reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
ja od poczatku wiedzialam ze to bedzie chlopak choc bardzo chcialam dziewczynki :-) nooo ale Zosia bedzie za drugim razem...
no my wlasnie dla chlopaka imienia nie mamy ale to juz jest meza broszka... choc na szczescie musi miec pozniej akcept :-D

pozdrawiam cieplo i ide piec murzynka

Zanim zacznę nadrabiać - Witam Was Mamuśki :)
Jakoś nie miałam wczoraj siły i czasu, żeby tu zajrzeć :( więc pewnie będę miała duuuzo do poczytania.
a dzisiaj czeka mnie najpierw wywiadówka u córuni, a potem wizyta u gina - więc podwójnie się denerwuję - oczywiście liczę na zaciśnięte kciukasy :))) ... a teraz milknę i nadrabiam zaległości :)

Anika - kolorek rzeczywiscie oryginalny - i wszystkim sie bardzo podoba :)

robaczku - nasze baby bedzie z nami dopóki bedzie spało w łóżeczku a potem chyba dokoptujemy malucha do córki ( chyba ze okaże się ze to chłopak - to bedziemy kombinować)

olcia 2009 - ginekolog kazał zgłosić się z bólami brzucha do lekarza - dobry tekst, a samej wizyty współczuję. Ja dlatego chodze do gina prywatnie bo chyba by mnie coś strzeliło jakby mnie tak traktowali. Moja młodsza siostra jak była na początku pierwszej ciąży to była troche przeziębiona i miała objawy ciązowe - (bóle brzucha i nudności) i poszła do lekarza na tzw pomoc dorażną - a ten zapisał jej leki na grype zołądkową (choć był ginekologiem)

AsiaJan86 - ja tez się zapisuję do konkursu :-D :-D:-D i wygraną w postaci SPA.
Agorana - kciukasy zacisnięte (a ja poprosze na jutro wieczorem bo też ide na wizytkę)

Jeśli chodzi o wątek sprzedażowy to ja też uważam, że po to są oddzielne wątki zeby tam umieszczać takie posty.
Miłego dnia Wam życzę :-)

Jak patrze na wasze suwaczki to mam wrażenie że chyba jestem tu "najmłodsza" swoją ciążą... Ale brzuszek mam ponoć całkiem pokaźny :-)

uffff.... przeczytałam :)
Witam nowe lipcowe mamusie w naszym gronie :) - muminka suwaczki odmierzają nam ten sam czas !!! ale fajnie :)))
Olcia no wizyta rzeczywiście szokująca! Ja chodzę do lekarza i na NFZ i prywatnie - oczywiście są wyraźne różnice, ale bez przesady.
Ewelinkaa gratuluję synusia!!!! Ja tez tak po cichutku bym chciała Julianka :) ... za to moja córa oczekuje na Amelkę :) a przyszły tatuś chce po prostu dzieciaczka :)))

Jesli chodzi o to twardnienie brzuszków to z tego co wiem powinno się przyjmowac magnez i doraźnie no-spę.

AsiaJan to i ja się zapisuje do konkursu :)))) przez te Twoje teksty zaczynam mieć problem z nietrzymaniem moczu :)))

Dziekuje za kciukasy! Jakos mi dzięki Wam raźniej na tych wiztytach!

...no i juz więcej nie pamiętam co jeszcze miałam odpisać.
W każdym bądź razie wszystkim życzę zdrówka i dobrych nastrojów.

Ja sie witam na chwilkę, miałam okropną noc, pół nocy wymiotowałam, ne wiem dlaczego. Jadłam wczoraj popcorn, może mi się coś przykleiło nie wiem, no w każdym razie rano też zwymiotowałam, teraz mnie mdli cały czas, wciskam właśnie w siebie flipsy, Michaś też zwymiotował rano ale jak mu później dałam kasze tak do teraz dobrze się czuje... mam nadzieję,że to nie rota...
Kochany ogląda teraz bajeczkę to idę się położyć, później zajrzę papa miłego dnia

Ja się tylko grzecznie przywitam ze wszystkimi Lipcóweczkami:-)

Wybaczcie dziś mnie wena twórcza opuściła tak więc będę tylko podczytywała... Zima wróciła i mi się nastroje niestety odmieniły:-(

reklama
Witam dziewczęta po dwudniowej nieobecności:-)

miałam taki kociokwik, że w ogóle do netu nie siadałam, no ale zapowiada się troche spokoju i w net nadrobię zaległości:-) poza tym mój brzucio w końcu postanowil zacząć rosnąć i strasznie mnie boli, w nocy mam problemy z ułożeniem się i spaniem:-( na plecach też nie mogę spac caly czas bo mam problemy z kręgoslupem:-(

witam nowe Mamusie:-)

Magduska mam nadzieję, że szybko przejdą ci te żołądkowe rewolucje

Anika
fajniutki kolorek:-)

Do góry