Dzien dobry!
Jest 3 w nocy, a ja zamiast spac to na BB wlazlam, ale dzis rwa juz mnie tak rwie, ze spac sie nie da. Dobrze, ze sie cofnelam kilka stron, bo przeczytalam o wit. B6.
Goteczko, a ja mozna spokojnie zazywac, chociaz bierze sie taki caly zestaw witamin dla ciezarnych? I to mi pomoze? Bo ja myslalam, ze na msaz bede musiala sie udac i mialam do lekarza dzwonic co z tym fantem zrobic. Do pracy, do szkoly trzeba chodzic, w domu tez cos posciemniac, a juz ledwo chodze.
Watek zwisowy-rewelacja!!!!
Chociaz ja do SPA raczej sie nie zalapie, przed ciaza zaliczylabym sie do kategorii musiej, a teraz jest znacznie lepiej, musialam staniki zmienic, a maz caly szczesliwy. Ech te chlopy, to takie dziwaki.
Czy Wam tez teraz tak brzuch "wywalilo", bo mi sie zrobila pila. Zawsze mialam bardzo wysoko zoladek, teraz to juz mam wrazenie, ze mam pod samymi cyckami i nosze sobie taka pileczke przed soba, jak tak dalej pojdzie to do lata niezly arbuz mi urosnie. Reszta bez zmian, wiec moze nie bedzie tak zle, tylko skore z brzucha sobie pozniej odetne;-)
Kochane, poczulam babelka
A juz dzis mowilam do mezula, ze to bedzie spokojne dziecko, bo Madziula to w tym czasie juz dawala oznaki zycia.
Ewelinka, gratuluje synka!