reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam kobitki :-)

Ja tez mam nadzieje na synusia, ciekawa jestem co z tego będzie :-D Pewnie siostrzyczka dla Helenki :-D

Ja też jestem za usunięciem, obu wątków zaczętych przez tą osobę.

Pozdrawiam i miłego dnia :-)

reklama
Dzien dobry!:happy:
Jest 3 w nocy, a ja zamiast spac to na BB wlazlam, ale dzis rwa juz mnie tak rwie, ze spac sie nie da. Dobrze, ze sie cofnelam kilka stron, bo przeczytalam o wit. B6.
Goteczko, a ja mozna spokojnie zazywac, chociaz bierze sie taki caly zestaw witamin dla ciezarnych? I to mi pomoze? Bo ja myslalam, ze na msaz bede musiala sie udac i mialam do lekarza dzwonic co z tym fantem zrobic. Do pracy, do szkoly trzeba chodzic, w domu tez cos posciemniac, a juz ledwo chodze.

Watek zwisowy-rewelacja!!!!:-D Chociaz ja do SPA raczej sie nie zalapie, przed ciaza zaliczylabym sie do kategorii musiej, a teraz jest znacznie lepiej, musialam staniki zmienic, a maz caly szczesliwy. Ech te chlopy, to takie dziwaki.

Czy Wam tez teraz tak brzuch "wywalilo", bo mi sie zrobila pila. Zawsze mialam bardzo wysoko zoladek, teraz to juz mam wrazenie, ze mam pod samymi cyckami i nosze sobie taka pileczke przed soba, jak tak dalej pojdzie to do lata niezly arbuz mi urosnie. Reszta bez zmian, wiec moze nie bedzie tak zle, tylko skore z brzucha sobie pozniej odetne;-)

Kochane, poczulam babelka:-D:-D:-D A juz dzis mowilam do mezula, ze to bedzie spokojne dziecko, bo Madziula to w tym czasie juz dawala oznaki zycia.

Ewelinka, gratuluje synka!:happy:

Hej Dziewczynki :-)

Ja dziś zaspałam do pracy :baffled: Ciężko było mi się zwlec z łóżka :baffled: Budzik chyba z 5 razy dzwonił, jak go 5 razy wyłączyłam i spałam dalej :baffled:. Ale jakoś mi się udało, dotarłam do pracy i teraz zamiast porządkować papiery siedzę tu z Wami :-).

Anika
- kolorek niczego sobie :tak: lubię takie, niektóre pasemka mam takie jak Ty.

robaczku - gdybyśmy z mężem mieli teraz dodatkowy pokój wolny, z pewnością od razu przeznaczylibyśmy go właśnie dla dzidzi. Im szybciej dziecko przyzwyczai się do swojego wyrka i pokoiku, tym lepiej. No ale my póki co takiej możliwości nie mamy.

olcia 2009 - współczuję podejścia lekarza :baffled:. Co to wogóle jest, zeby ginekolog kazał zgłosić się z bólami brzucha do lekarza? A on to nie lekarz :confused:. Chyba, ze chodziło mu o lekarza prowadzącego ciążę :confused:.

AsiaJan86
- rewelacyjny pomysł z tym konkursem i wygraną w postaci SPA :-D :-D :-D.

ewelinkaa - spóźnione, najlepsze życzenia z okazji ślubu :-). Gratuluję wieści o synku :-) :-) :-). Ja już wcześniej wspomiałam, ze my też raczej będziemy mieć chlopaka, ale czekamy jeszcze do USG połówkowego, zeby się upewnić, czy przypadkiem pępowinka nie dyndała między nóżkami ;-).

Marlena_25 - my z M też mamy wybrane imię tylko dla chlopca. Z dziewczynką pod tym względem mielbyśmy mały problemik :baffled:.

Jeśli chodzi o wątek sprzedam wózek czy ciuszki ciążowe to ja też uważam, że powinny znajdować się w innym miejscu.

Miłego dnia Wam życzę :-).

Czy Wam tez teraz tak brzuch "wywalilo", bo mi sie zrobila pila. Zawsze mialam bardzo wysoko zoladek, teraz to juz mam wrazenie, ze mam pod samymi cyckami i nosze sobie taka pileczke przed soba, jak tak dalej pojdzie to do lata niezly arbuz mi urosnie. Reszta bez zmian, wiec moze nie bedzie tak zle, tylko skore z brzucha sobie pozniej odetne;-)

kinga ja też mam taki duży brzuszek, że chyba po porodzie to skóra będzie mi się o kolana obijać. używasz jakiś kremów?

mamusiaM a jakie imię wybraliście?

reklama
Do góry