reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Olu jestem za. Kto ma dłuższe cycki? A kto bardziej obwisły brzuch? Może zaczniemy zdjęcia załąnczać ? A najdłuższe piersi i najbardziej obwisły brzuch wygra wypad do SPA i my się na niego złożymy;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
heheh no powaliłaś mnie na kolana tym tekstem :-):-):-)

reklama
Asia powinna faktycznie dostać jakiś niezły prezent za te teksty. Bo są wielkie!!!

2cxf3u0.jpg

Spaliłam przez Was cegłę. Ale dziękuję. No ale szczerze zły wątek:-):-):-):-):-)?
Pewnie żadne mamusie na taki nie wpadły z Ola to opatentujemy i będzie czad klocki:-):-):-):-):-)

mi sie watek bardzo podoba i nie chce sie chwalic ale mam duze sznse na wygrana. Jestem teraz na zwolnieniu i od 2 tygodni chodze bez biustonosza, dlatego meta pepek coraz blizej ;-) no chyba ze on bierze udzial w innym wyscigu.. do kostek :-D
trzeba przyznac ze takiej konkurencji to tu nigdzie nie widzialam :-D duze brawa dla pomyslodawczyni :-D

Nie Muminka przy mnie nie masz szans ja miałam duże swoje i teraz wiem że po ciąży na plecy je zarzucę. Liczę na SPA nie masz przy mnie polotu także wiesz wygrana należy do mnie:-):-):-):-):-)

wiesz Asia, nagroda kusi, nie dam sie tak latwo, jak mi sie uda zarzucic moje na plecy to w razie czego bede dociagac pepek, moze do plecow go dolem dociagne :-D:-D

dobra koniec zartow bo przerazilam sie tym co napisalam, i tak mam niespokojny sen ;-)

właśnie dopiero teraz zdałam sobie sprawę jak dawno tu nic nie pisalam?! - to wcale nie wynika z mojego lenistwa (chyba?) ale z jakiejś takiej ogólnej niemocy. Wczoraj byłam w Instytucie Hematologii 'pochwalić się' moimi cudnymi wynikami żelaza i poza tym, że mam się dalej przebadać i jestem do końca objęta tamtejszą opieką to... chyba będę żyła. Ufff...

A dziś ... i u mnie był ksiądz po kolędzie - nawet nie było tak tragicznie, porozmawiał z nami o psie i wyższości mieszkania w domku nad mieszkaniem w bloku i .. poszedł. No ale do tematu księży już nie powracajmy.

Oczywiście nie pamiętam już co komu miałam odpisywać. Pomysł ze 'zwisami 2009' - SUPER!!! Jakby był konkurs na 'tyłek jak u Jagienki' to chyba miałabym szansę - w 'zwisach' na razie jeszcze nie ;-)

Odnośnie bólu pleców - to też miewałam takowe (jak rwa kulszowa) - moja ginka powiedziała, że jeszcze wszystko przede mną:szok: a póki co powiedziała że pomoże mi łykanie witaminy B6 2x dziennie i powiem szczerze, że pomagać zaczęło od razu. Wystarczy, że jeden dzień nie łykałam i... powtórka z rozrywki także stwierdzam na swoim przykładzie że wit. B6 to niezły wynalazek.

A jeżeli chodzi o farbowanie włosów to farbuję od dawien dawna i NIGDY nie robiłam tego u fryzjera. Albo farbuję je sama, albo przy drobnej pomocy mojej mamy (ewentualnie męża:confused:). A kiedyś zabieg farbowania w moim przypadku nie był prosty bo miałam włosy dwukolorowe :-D - jakby od spodu - czarne, a na 'wierzchu' taki 'berecik'- 'czapka' czerwona. Moja fryzura podobała się wówczas bardzo wszelakim fryzjerom i mam wrażenie że jakoś tak bardziej przykładali się do strzyżenia, żeby wyeksponować moje włosowe dzieło. Może jeszcze kiedyś do tego eksperymentu powrocę :tak: - bo lubię takie wynalazki. A Twój kolorek Anika bardzo fajny - też kiedyś przeszłam przez blond ale nigdy nie wychodził mi taki fajny tylko raczej taki... żółty.

witajcie moje za chude, za grube, ze zwisami, dupami, cycami i innymi atrybutami, kochane lipcóweczki ;-)

ze wczorajszej konwersacji Asia vs. Muminka mało co nie puściłam w gacie, micha się cieszy jak Was czytam :-)
goteczko grunt że opieka jest, ksiądz był i poszedł a co do kolorków to na blondy jest metoda, ja nienawidzę tych żółtości (a niestety każda farba się utlenia na paskudny żółty kolor) więc należy to zwalczać - szamponami z fioletem, można kłaść płukankę - ale nie polecam zostawia niebieskie pasemka, są tez cud szamponetki z szamponem koloryzującym kupuje 2 szt i przy myciu nakładam na włosy po 15 minutach zmywam szamponem. Niektórzy dodają je tez odrazu do farby przed nałożeniem na głowę. Moja mama jak była młodsza a specyfików wiadomo mniejszy wybór podkradała tacie krem do golenia i dodawała do farby - podobno działał :-D

Tymek ogląda myszkę Miki a mi się nie chce ubierać, najgorzej jest mi się rozkręcić rano. Potem jak już zatrybię to śmigam jak ta lala ale ranki są leniweee

dziewczyny mam takie przemyślenie (brzmi groźnie),jedna z mam założyła u Nas nowy watek "sprzedam wózek" a przecież jest na to przeznaczone miejsce w innym dziale i każda zainteresowana może tam się ogłaszać, szukać ogłoszeń itp. Nie wiem czy pod fora mam oczekujących jest miejscem na takie "wbijanie się" z marketingiem... wiem że stanowimy potencjalne klientki ale ktoś z jakiegoś względu taki podział tematyczny zrobił. Mam ochotę poprosić o usunięcie tego ogłoszenia.
Jak myślicie? czy tylko mi się czepialski włączył? ;-)

reklama
Do góry