Iza widze, ze my leb w leb idziemy :-) Ja tez naslu****e, ale wciaz glucha cisza
Fantastycznie
Anika_79 albo jak ruszymy z wagą to nadrobimy i jeszcze Was przegonimy. Ale jednak fakt faktem jak mówi mój M babie nigdy nie dogodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza widze, ze my leb w leb idziemy :-) Ja tez naslu****e, ale wciaz glucha cisza
Może dlatego że taniej:-):-):-)łaaa nałożyłam farbę na włosy i sądząc po kolorze tej mazi na mojej głowie NIE JEST DOBRZE!! aaaa czemu ja zawsze próbuje wszystko robić sama, czemu się nie umówiłam do fryzjera ....
e-mamo gratuluje i ja też zaczynam 17 tydzień. chyba mamy ten sam termin ;-)Cześć laski, chyba właśnie zaczynam 17-ty tydzień