reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
A ja nigdy nie dalabym sie pofarbowac fryzjerowi. Jak mam cos spiep..yc to sama :-) Uwielbiam wszelkie eksperymenty i to zaskoczenie z rezultatow :szok::-D:-D:-D
Gdybym mogla pewnie sama bym sie ciela (nawet kiedys probowalam :zawstydzona/y: ale tylko grzywke, wyszlo super :-) ) i to nie z oszczednosci ale wewnetrznej potrzeby kreatywnego spelnienia sie :-D:-D:-D

Teraz zamiast wlosow biore plotno, choc ostatnio coraz czesciej nachodzi mnie chetka na radykalna zmiane, ale ze wzgledu na ciaze staram sie nie sluchac:rofl2:

Ja będę pierwszą na tym forum z nadzieją że po ciąży będę ważyć przynajmniej 55 kg , a może być ciężko zaczynając od 43 ciążę :-( Teraz ważę 50 kg i chciałabym przytyć jeszcze z 10 :-D:-D

ja ciaze zaczynalam od 50, teraz waze tylko 2 kg wiecej ale z racji tego ze jestem/bylam bardzo szczupla i drobna brzuszek bylo widac juz w 2 miesiacu. Teraz jak prezentuje sie mezowi w samych majtach ten wybucha smiechem :-)
Wygladam jak ludzik-kasztanek, chude raczki chude nozki i taka powiekszajaca sie banka w miejscu brzucha :-) ale to nawet sympatyczne :-D
Wczesniej zarzekalam sie ze nie bede karmic piersia, ale zaszlam w ciaze i zmienilam zdanie, tym bardziej ze motywuje mnie to ze maluch wyssie ze mnie te zbedne kilogramy.. przynajmniej taka mam nadzieje :-)
Anika_79 ja do zabiegow fryzjerskich zatrudniam meza, ale ten ostatnio sie zbuntowal i wyslal mnie do fryzjera :crazy:. Niestety obawialam sie ze nie wytrzymam dlugo wsrod tych wszystkich zapachow lakierow do wlosow i odzywek wiec usmiechnelam sie do tesciowej ;-)gdybym sama miala polozyc sobie farbe chyba bym sie wsciekla, takze popdziwiam Cie za cierpliwosc :-D

Witam się po przerwie! Przepraszam Was kochane, ale nawet nie próbuje wszystkiego nadrobić, bo z góry skazana jestem na klęske.
Witam nowe mamy.:-)

Cześć laski, chyba właśnie zaczynam 17-ty tydzień:surprised::rolleyes2::rolleyes2:
e-mamo gratuluje i ja też zaczynam 17 tydzień. chyba mamy ten sam termin ;-)
Kręcona skurcze objawiają się często twardnieniem brzucha. Na tym etapie niezbyt częste skurcze są normą, bo Twoje ciało przygotowuje się do porodu. Ale w piątek i tak wspomnij o nich lekarzowi.

Robaczku w sprawach urzędowych niestety nie pomogę, a przy niskim ciśnieniu też nieźle może rozboleć głowa. Wiem coś o tym, bo ja jestem niskociśnieniowcem i walczyłam z tym wczoraj cały dzień. Przegrałam jednak bitwę, bo i tak skończyło się na Apapie.

Anika łączę się z Tobą w bólu ;-) Ja sobie w sobote spierniczyłam włosy, a konkretnie tylko odrosty, bo pozostałe wyszły tak jak na opakowaniu farby.Ale ratuje się płukanką, bo mam blond włosy, choć nie wyszło idealnie, coś proporcji nie mogę dopasować. Myślę jednak że jeszcze się wprawie.Ale u ciebie po wysuszeniu może się okazać że to fałszywy alram. Oby tak było.

I ja dziko zazdroszczę tym nietyjącym, bo niestety ja przytyłam już sporo, nawet nie wiem ile bo się ostatnio nie ważyłam, ale widzę po sobie.:wściekła/y:

moje włosy mają kolor błota po śniegowego :-D:-D:-D beka !!!
o dziwo kolor jest tak dziwny że mi się podoba i choć jest daleki od założonego to na razie nic z nim nie robię, mąż jak wróci to pewnie pociągnie ze mnie łaszka (mówiąc po ludzku ponabija się) ale mnie to lotto - im dziwniej tym lepiej :-D

kobietom w ciąży siada na psychę, serio w innym przypadku wisiałabym na telefonie i jęczała do mojego fryzjera żeby ratował idiotkę :-D

Impresjo ja tez zwyrodnialec jestem :-D z jednej strony chce już urodzić ale z drugiej strony znowu te pieluchy, kupki, kolki, wzdęcia, wstawanie po nocach - eee niech se jeszcze poczeka ;-)

reklama
Mi też sie jeszcze nie spieszy. Narazie niech dzidzia rośnie i sie ładnie rozwija na reszte przyjdzie czas a mamusia ma nadzieje że sie zdąży obronić w lipcu jeszcze (ot naiwność )

Do góry