reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Cześć dziewczynki...

ja dzisiaj tradycyjnie nie wyspana, obudziłam sie ok północy i reszte nocy spedziłam wiercąc sie z boku na bok... czy Wy też macie takie problemy ze snem?... jak sobie z tym radzicie?....:sorry2:

Anika sniadanko pycha..... szczególnie ten rogalik z pierwszego planu:-p
Iwon super że czujesz już maluszka, no i że sprawy z zusem sie wyprostowaly..
Fela super ze wszystko w porządku
Sylwia.m Twoj Marcelek to cudowna istotka dosłownie......
NataliaSe uważaj na siebie, zebys sama czegos nie złapała tfu tfu
MamusiuM gratuluje chłopca

Ja jeszcze też zadnych ruchów nie czuje... moze czasami coś tam zamuska ale nie jestem pewna czy to jest to... a podobno kobiety potrafie ruchy odróżnić.... ale tez juz bym bardzo chciała....

Trzymam kciuki za wszystkie mamy mające na dniach wizyty...

miłego dzionka

reklama
Witam wszystkich! ja sie wreszcie wyspalam:-) wczoraj moj lekarz dal mi zwolnienie chorobowe na 2 tyg wiec odpoczne bo i tak nie jestem w stanie chodzic do pracy.
taka cisza w domku....M w pracy a ja mam czas tylko dla siebie. Troszke posprzatam i bede mogla wreszcie posluchac takiej muzyki jaka ja lubie bo jak M jest w domu to on wybiera filmy, muzyke i ja nie mam nic do gadania.

helo
witam po spacerku i obiadku :-)

sylwia mój Tymuś był całkowitym przeciwieństwem Twojego Marcelka, rozdarciuch od pierwszej doby życia, wysypiać zaczęłam się dopiero po 2 latach i powiem szczerze że nie spieszno mi było do drugiej ciąży ... druga dzidzia w moim przypadku to wpadka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale im jest starszy tym kochańszy i mam coraz mniej powodów do narzekań

jadę dziś do mamy, podrzuce młodego i skoczę na szybkie zakupy co by zapasy uzupełnić.

czy ktoras z was tez ma alergie na jakiej owoce albo warzywa? ja mam na pomidory, sliwki i brzoskwinie. Unikam tego czego nie moge i wysypka znow wyskoczyla:-( pewnie do listy doszlo mi cos nowego o czym nie wiem. nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic. wiem ze to napewno jest uczulenie bo poznaje te krostki a mam je tylko na dekolcie. zawsze smarowalam je specjalna mascia ale teraz nie moge jej uzyc.
moze znacie jakies domowe sposoby?

Anika_79 mam nadzieję, że u mnie nie będzie na odwrót że na początki grzeczny a potem z czasem coraz bardziej niegrzeczny:crazy::rofl2:

Calla współczuję nieprzespanej nocy:-( Ja na szczeście nie mam z tym problemu, jak zasnę to już śpię do rana:tak:

mamo Helenki mój mąż tez już chciał drugie dziecko i tylko ja stawiałam veto, no cóż teraz się cieszę bo pewnie tak miało być - będę miała w domu dwa lipcowe raki a ja trzeci też lipcowy więc mąż strzeli za rok niezłego bankruta :-D ja będę sobie odbijać 30-tkę, dzieci urodzinki plus moje imieniny !!!

mamusia M gratuluję synka!

Ostatnia edycja:
calla, ja tez niestety mam ten problem, że w nocy wiercę się, przewracam z boku na bok :baffled:. Przynajmniej jedno wstawanko do toalety i ze dwa do kuchni po coś do picia, jak zapomnę zostawić pełnej szklaneczki koło łóżka :baffled:. A pewnie wraz ze wzrostem brzuszka będzie coraz trudniej z tym spaniem...

reklama
Ja wkoncu mam zrobione łącze i moge cos napisac myslalam ze faceta rozszarpie ale powiedzialam jemu ze jak nie bedzie zrobione dzis to rezygnujemy z ich usług nie oszczedzilam jego nog i kazalam jemy przyjechac i wchodzic na 4 pietro

Do góry