jak piszecie o sprzątaniu to mama wyrzuty sumienia, bo u mnie w domu pobojowisko:-( ale nie ma siły się do tego zabrać, a jeszcze mam sporo do przygotowania na zajęcia, mąż obiecał podłogi zmyć, możne w niedziele się zmobilizujemy, bo we dwoje zawsze szybciej
reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
a ja zgrzeszyłam. wstalam rano na badania, wrociłam i co zrobiłam??? znów poszlam spac. same oczy mi sie zamykaly i siła wyzsza, odplynelam. zaraz biore sie za porzadki i za obiadek. dzis u nas ksiadz chodzi po koledzie. ale stwierdzilismy jednoglosnie z moim m ze nie chcemy takiej wizyty.
dosia24, my jesteśmy teraz rozgrzeszone z nadmiernego spania ;-). W koncu musimy się wysypiać za dwie osoby ;-).
Co do księdza, to u nas chodził wczoraj, ale ja z moim M bezpośrednio po mojej pracy udaliśmy się do dziadka na dzień dziadka ;-). Minęliśmy się a w sumie szkoda, bo w tym roku chodził proboszcz, a z Niego akurat równy gość .
Co do księdza, to u nas chodził wczoraj, ale ja z moim M bezpośrednio po mojej pracy udaliśmy się do dziadka na dzień dziadka ;-). Minęliśmy się a w sumie szkoda, bo w tym roku chodził proboszcz, a z Niego akurat równy gość .
dosia24
Lipcowe mamy'09
my mieszkamy w tym mieszkaniu 2 lata. w zeszłym roku go nie przyjełam bo chodzil po 21 i ja wtedy w pracy byłam, a teraz dowiedzialam sie sie ze z tego ksiedza niezły talent. wiecie kasa, podobno alkohol. wiec po co mam wpuszczac i sluchac jego kazan skoro on prawdopodobnie robi gorsze rzeczy niz ja. mam nadzieje ze nikogo nie uraze moimi slowami ale po prostu nie ufam ksiezom i wkurza mnie czasem ich podejscie do ludzi.
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Nie wiem czy znajdę dzisiaj czas, żeby wejść na forum. Tak w życiu jest, że coś się kończy, żeby drugie mogło się zacząć i tak właśnie jest i u mnie, Moja babcia-jedyna już jaką mam umiera. Dzisiaj zabrało ja pogotowie, bo się dusiła. Wiem tylko tyle, że ma podobno obrzęk na płucach. A w ogóle choruję na wodobrzusze.
Witam się i ja:-)
Dosia24 nic się nie martw ja wstałam o 8:30 zjadłam śniadanie, ogarnęłam chałupkę poddusiłam warzywa na obiad i poszłam spać, wstałam pół godziny temu
Anika przyłączam się do gratulacji:-)
Narobiłyście mi apetytu na pizzę i sałatkę grecka mniam, mniam, u mnie dziś cycek kurzęcy z duszonymi warzywami, ryż i sałatka buraczkowa.
Pogoda do bani ja już chcę wiosnę.
Dosia24 nic się nie martw ja wstałam o 8:30 zjadłam śniadanie, ogarnęłam chałupkę poddusiłam warzywa na obiad i poszłam spać, wstałam pół godziny temu
Anika przyłączam się do gratulacji:-)
Narobiłyście mi apetytu na pizzę i sałatkę grecka mniam, mniam, u mnie dziś cycek kurzęcy z duszonymi warzywami, ryż i sałatka buraczkowa.
Pogoda do bani ja już chcę wiosnę.
reklama