reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

jak piszecie o sprzątaniu to mama wyrzuty sumienia, bo u mnie w domu pobojowisko:-( ale nie ma siły się do tego zabrać, a jeszcze mam sporo do przygotowania na zajęcia, mąż obiecał podłogi zmyć, możne w niedziele się zmobilizujemy, bo we dwoje zawsze szybciej

reklama
a ja zgrzeszyłam. wstalam rano na badania, wrociłam i co zrobiłam??? znów poszlam spac. same oczy mi sie zamykaly i siła wyzsza, odplynelam. zaraz biore sie za porzadki i za obiadek. dzis u nas ksiadz chodzi po koledzie. ale stwierdzilismy jednoglosnie z moim m ze nie chcemy takiej wizyty.

dosia24, my jesteśmy teraz rozgrzeszone z nadmiernego spania ;-). W koncu musimy się wysypiać za dwie osoby ;-).
Co do księdza, to u nas chodził wczoraj, ale ja z moim M bezpośrednio po mojej pracy udaliśmy się do dziadka na dzień dziadka ;-). Minęliśmy się a w sumie szkoda, bo w tym roku chodził proboszcz, a z Niego akurat równy gość :tak:.

my mieszkamy w tym mieszkaniu 2 lata. w zeszłym roku go nie przyjełam bo chodzil po 21 i ja wtedy w pracy byłam, a teraz dowiedzialam sie sie ze z tego ksiedza niezły talent. wiecie kasa, podobno alkohol. wiec po co mam wpuszczac i sluchac jego kazan skoro on prawdopodobnie robi gorsze rzeczy niz ja. mam nadzieje ze nikogo nie uraze moimi slowami ale po prostu nie ufam ksiezom i wkurza mnie czasem ich podejscie do ludzi.

Nie wiem czy znajdę dzisiaj czas, żeby wejść na forum. Tak w życiu jest, że coś się kończy, żeby drugie mogło się zacząć i tak właśnie jest i u mnie, Moja babcia-jedyna już jaką mam umiera. Dzisiaj zabrało ja pogotowie, bo się dusiła. Wiem tylko tyle, że ma podobno obrzęk na płucach. A w ogóle choruję na wodobrzusze.

Witam się i ja:-)
Dosia24 nic się nie martw ja wstałam o 8:30 zjadłam śniadanie, ogarnęłam chałupkę poddusiłam warzywa na obiad i poszłam spać, wstałam pół godziny temu:zawstydzona/y:
Anika przyłączam się do gratulacji:-)
Narobiłyście mi apetytu na pizzę i sałatkę grecka mniam, mniam, u mnie dziś cycek kurzęcy z duszonymi warzywami, ryż i sałatka buraczkowa.
Pogoda do bani ja już chcę wiosnę.

reklama
Do góry