reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

no to chyba się wyspałam.... położyłam się spać około 0.20, teraz na zegarach 4.25 a ja wyspana! a przewracam się z boku na bok od dobrych 15 minut. No cóż... to powiem Wam dzień dobry i po raz kolejny pooglądam powtórki programów na TVN-ie:baffled: - takie życie 'dwupaku' :baffled:
kochanus - ja akurat przesądna nie jestem a raczej praktyczna więc jak już pisałam kiedyś, kilka rzeczy na wyprzedażach kupiłam bo były o 30-50% tańsze niż pierwotnie więc... nie mogłam sobie darować.

Ostatnia edycja:
reklama
witam się z rana Lipcóweczki:-)

dzisiaj mam zakręcony dzień więc zajrzę do Was dopiero wieczorkiem, mam nadzieję że dam radę nadrobić, bo ostatnio takie tempo;-)

goteczka zaświadczenie dla pracodawcy, o którym była mowa, to zaświadczenie od lekarza, że jesteś w ciąży, w niektórych zakładach pracy tego wymagają, mnie uwierzyli na słowo, ale dla biura rachunkowego, które obsługuje moja firmę na wszelki wypadek zaniosłam:-)

a jeżeli chodzi o ubranka, to też nie jestem przesądna i po usg genetycznym postanowilam stopniowo je kupować, zeby później nie zbankrutować, więc na wyprzedażach co nieco już zakupiłam (bodziaki, śpiochy, koszulki), za takie pieniędze aż żal mi było nie kupić:-):-):-) ale najbardziej do przodu z zakupami (oprócz doświadczonych mamuś oczywiście, które maja zapasy po poprzednich maluszkach) jest chyba variteserum, która już wózek nabyła:-D:-D:-D

pozdrawiam i do wieczorka:-)

Catherinka chodzi o zaswiadczenie ze jest sie w ciazy pomimo ze ciaza jest juz widoczna pracodawca moze sie wymigiwac ze on nie musial jej zauwazyc.
Dziewczynki ja dzis na kruciutko tylko sie przywitac chcialam i zmykam do mamy robic piegogi ruskie
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i witam nowe mamy

Witam Dziewczynki
Valija i pasadenka witajcie w naszym gronie:-)
Ja z moim syniem lecę do lekarza, nocka jako tako ale od 5 tak kaszle i miał ponad 39 stopni gorączki no i doszedł katar... jakaś grubsza sprawa. Na 10 mamy wizytę
kochanus mnie też korci ale się wstrzymam przynajmniej do tego usg połówkowego poza tym ja muszę się do mamy wybrać gdzie mam całą komórkę rzeczy po Michasiu, muszę to przejrzeć hehe
Dobra lecę później poczytam troszkę wstecz

dzień dobry

dziękuje kochane za wszystkie odpowiedzi i otuchę! Jak będę wracać od lekarza zakupię gazetę i poczytam sobie, może coś zakumam ;-)
jutro i tak muszę zajechać do pracy bo mam tam rzeczy na stylizacje, przy okazji zawiozę zwolnienie. Cokolwiek mi powiedzą obiecuję wziąć poprawkę i z uśmiechem wyjść z pokoju

magduśka zdrówka dużo i dzięki za namiary :*
pasadenka witaj w naszym gronie
słońce nie zanosiłam zaświadczenia, moja gin mówiła że nie muszę a w pracy też się nikt nie upomniał, ale nadrobię to dziś i wezmę od niej takowe. Mam nadzieję że nie wykorzystają tego przeciw mnie (podobno na koniec stycznia mają grupowo zwalniać pracowników)

Witam z rana - wkoncu dotarlam do mamy :-) zrobila na moj przyjazd takie pyszne rogaliki z dzemem - jak mi da przepis to zamieszcze w watku kulinarnym :-):-):-)

Dzis tez mam troche zalatwiania musze skorzystac z okazji jak jestem w swoim miescie - musze wkoncu zrobic zdjecia i dowod wymienic na nowy bo od grudnia smigam jeszcze z panienskim nazwiskiem :-p
Pozniej moze do tesciowki i mezuska skocze zaniesc kilka rogalikow - dodam ze moja mama i tesciowa mieszkaja w tym samym bloku klatke obok :-p hehe

Tak wiec do wieczora :-)

Dzień dobry wszystkim :-)

Magduska z moja córą to samo, niestety wczoraj dostała antybiotyk :no:

Ja też po nieprzespanej nocy :-( Miałam dzisiaj gnać do ortopedy, ale nie ma kto przyjść do dziecka, poza tym ona taka chora to mi ciężko zostawić :-( Ale bede miała dzisiaj dzień...

Na koniec sie jeszcze do was uśmiechnę żeby nie smęcić za bardzo ;-)

Witam
Ja także wstrzymuję się z zakupem ubranek do kolejnego usg.
Ja w tamtym roku oddałam wszystkie małe ubranka sąsiadce i raczej już one się nie nadają dla kolejnego dziecka wiec muszę już powoli zacząć zbierać ;-)

pasadenka - witaj ;-):-)

witam z rana
mam dziś dobry humor bo spałam prawie 11 godzin i już dawno tak się nie wyspałam ale skoro dzidziuś tyle potrzebuje to co mu będę żałować;-)

Catherinka
chyba chodzi o to aby dać pracodawcy zaświadczenie od ginekologa że jesteś w ciąży bo na słowo nie musi ci uwierzyć
Anika
ciebie i tak nie zwolnią chyba że zaklad pracy ogłosi likwidację a na to się nie zanosi przecież

reklama
Dzień dobry!

Na początek życzę dużo zdrówka dla Michasia i Helenki, oby okazało się że ten kaszel to nic poważnego.:tak:
Pasadenka witaj serdecznie.
Zaświadczenie o ciąży zaniosłam już po drugiej wizycie, bo mój pracodawca kobietom w ciąży nie pozwala pracować przy kompie dłużej niż 4 godziny, a ponadto, ponieważ praca jest dość stresująca normą jest, że większość dziewczyn na tym stanowisku idzie na zwolnienie lekarskie.
Goteczko ja też dziś coś spac nie mogłam mimo iż byłąm naprawdę zmęczona, przewalałam się pół nocy z boku na bok, ale jak na razie czuje się wyspana.
Anika widzę, że decyzja podjęta i ja dołącze się do głosów popracia dla niej. A dzisiejszą wizytą się nie przejmuj, bo dobrych parę miesięcy będziesz z dala od pani O. tak myślę.
Wszystkim mamusiom życzę miłego dnia.

Do góry