reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

można stosować czopki przeciwwymiotne, nazywają się TORECAN, ale są wyłącznie na receptę, więc na Twoim miejscu przeszłabym się do lekarza:sorry2:

Bralam je przy Madzi, ale jakos specjalnie na mnie nie dzialaly.
Wymiotowalam cala ciaze, ale jakos nie bylo to tak meczace jak teraz, bo nie mdlilo mnie tak.

reklama
Wreszcie przebrnelam. Niby dwa dni ale sporo sie nazbieralo.

Magduska, dziekuje za przepis na placuszki:-) Rewelacja!!! Moja Madzia zjadla od razu kilka sztuk.

Sylwia, gratuluje prawka! To wielka rzecz!:happy2:

Kasia, mamy taki sam termin. :tak:

Dzis mam wolne ze wzgledu na mroz. Normalnie tak jakbysmy mieszkali na Syberii:eek:

kasiakom a co ja mam powiedzieć?Zarejestrowałam się dwa dni temu:-DNie ukrywam jednak, że zżera mnie zwykła babska ciekawość o co chodzi z tym wątkiem zamkniętym.Nie żebym się wpraszała czy coś tak po prostu chciałabym wiedzieć, a z czasem.....kto wie.......może sobie zasłużę i mnie dziewczyny przyjmą he he he.Sylwia gratuluję zdania prawka:-)Ja zaczęłam chodzić jakiś czas temu i przerwałam, a teraz żałuję:-(Tym bardziej, że przeprowadziłam się na wieś i jak mam coś załatwić w Lodzi to szlag mnie trafia, bo robi się z tego wielka wyprawa eehhhhh.

Witam ja tylko na chwilkę zaraz będę budzić córkę i idziemy na kontrole do lekarza a z naprawy klawiatury nici niektóre klawisze szlak trafił.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kawka śniadanko i w końcu wyjdę z domu od tygodnia siedzę z córa w domu:no::no::no:

A ja dzisiaj siedzę w domku bo jak wstałam to po ścianach chodziłam tak mi słabo było i cała się telepałam no i księgowa pozwoliła mi iść do domu. teraz leżę i niby lepiej ale jak wstaję to znowu wraca

Witam sie i ja.
od rana na nogach bo musialam na badanka jechac. TSH I FT4, niestety mam problemy z tarczyca i musze ja miec ciagle pod kontrola. a w przyszlym tygodniu wizyta u endokrynologa.
Kasia to Ty rzeczywiscie nie wstawaj nigdzie skoro tak zle sie czujesz. proponuje spedzenie dnia na bb.
Kinga12 wspolczuje ci bardzo. tez mialam kolezanke ktora przez cala ciaze wymiotowala i teraz twierdzi ze byl to jeden z najgorzej wspominanych okresow z jej zycia. i na drugie dziecko juz sie nie chce zdecydowac.

Dzień dobry Kobiety!:-)

Ja wpadłam sie tylo przywitać i lece.... Dzis dużo roboty przede mną.... :blink:
Życzę pogodnego dzionka i wielu pozyywnych emocji.:-)

Witam.

Ja dziś mam tak senny dzień... Nie wiem, jak wytrzymam do 15.30 w pracy... Najchętniej wróciłabym do domku pod kołderkę, ale to średnio realne :-(.

Pozdrawiam was serdecznie Lipcóweczki :happy2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, że to co napiszę teraz będe okrutne, ale z ulgą przyjęłam fakt, że są też inne dziewczyny, które wymiotują pomimo upływu czasu (w sesnie ja teraz jestem w 16 tc) - bo już sądziłam, że to przez moją psychikę - tak wspominał lekarz. Moje kolezanki, które urodziły znacznie wczesniej przechodziły ciąze bez mrugniecia - żadnych mdłosci, apetyt na wszystko, brzuszki krągłe i pracowały do ostatniego dnia :cool: a ja jak sierota, blada, wymiotuje, ciagle mnie ciągnie w podbrzuszu, długo bolały mnie piersi :shocked2:!! Conajmniej jakby mó organizm krzyczał - ta ciąza to nie dla Ciebie kobieto :-D

Pocieszam się, że będzie lepiej.... będzie prawda :-)

buziaki dziewczyny

Do góry