Hej
To i ja sie odmelduje
fioletowa zdrówka i powodzenia w rozkręcaniu biznesiku
pati oj biedna Kingusia nameczy się a Wy razem z nią:-(Ja mam z Alanem alergologa jakos w listopadzie a uwaga uwaga czekałamy od pazdziernika zeszłego roku takie terminy
a wizyta trwa 5 min
i mam nadzieje ze da skierowanie na testy.Bo Alergie Alana nadal trwaja,cały czas jestesmy na diecie co bym mu nie wprowadziła to zonk
A i Alana skaza zaczeła sie jakos tak po tygodniu od urodzenia wiec to nie prawda ze Kingusia za młoda.
beatko zaciskaj nóżki juz jestes pod końcem.Fajnie ze Julcia taka chętna na przedszkole
A u nas całkiem niezle,Alan był podziębiony ale juz mu przeszło,Marcelek nadal sporo śpi,duzo cycuje i jest grzeczny i kochany.Troche wyciągam glutków z nosa bo chyba podłapał od brata ale katarem tego nazwac nie moge,na katar tego za mało na szczescie i mam nadzieje ze na tych troche smarków sie skończy.Martwi mnie tylko to ze mały ma skłonnosci do bezdechów,boje sie go zostawic gdzie indziej niz w łóżeczku pod monitorem,zamówiłam tez używany monitor oddechu przenosny podpinany pod pieluszkę bo spacery w wózku to dla mnie udreka ciagle macam tego biednego malucha i nie daje mu skokojnie kimac.Tylko jak na złosc od tygodnia nie widac tej mojej priorytetowej paczki,mam nadzieje ze nie zgineła,chyba napisze dzis do sprzedajacego
bo chyba se leci troche,nie po to płace za priorytet zeby czekac 2 tyg
W niedziele jestem matką chrzestna i jestem taka wielka torba z wielgasnym kałdunem ze miałam problem z kupieniem sobie jakiegos ciucha
Przytyłam 24kg,zostało jeszcze 10 ale brzuch mam jak w 6-7miesiacu
Nie moge sie doczekac kiedy sie choc troche go pozbede.
Trzymajcie sie zdrowo babeczki