reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Coś Patra się dziś z rana nie zameldowała... Ciekawa jestem co u niej :-)

A u nas po staremu. Z jedną tylko różnicą - chłopaki jada na wakacje z babcią i prababcią :tak: a my mamy 2 tygodnie = 14 długich dni bez dzieciaków :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Oj Ewcia ja nadal w dwupaku :) a najlepsze jest to ze od wczoraj rana nie mam zadnych skurczy, krzyz nie boli, raz na jakis czas brzuch robi sie twardy i tyle. Codziennie jestem teraz w szpitalu na oddz. Gin.-położ. Bo mama tam lezy A porodu nie widac hehe

Ja po odwiedzinach u mamuśki. Normalnie za każdym razem jak u niej jestem to mam ochote się zsikać w majty i powiedziec że to chyba wody mi odeszły. Mnóstwo ciężarnych na oddziale a zza drzwi słychać płacz maluszków... Zapytałam jednej położnej kiedy mój lekarz ma dyżur i niestety dopiero 24go i 28go. Wizyte mam w poniedziałek więc jak nie urodzę do tego czasu to pewnie wypisze mi skierowanko na 24go... ?Oby nie na 28go!
No i mnie nadal anemia trzyma. Ale hb podskoczyła z 10.5 na 10.8 hehe Normalnie szaleństwo.

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny :*
Wpadam wszystkim zafasolkowanym życzyć spokojnej ciąży i szybkiego rozwiązania :* ;* ;*

Patra za Ciebie kciuki trzymam żebyć już urodziła ;* jak tam? A jak z Twoim mężem dogadujecie się jakoś? ;* :*

Ewa gdzie dziadkowie Twoich zabierają? Zaaaazdroszcze !! Chociaż my w sierpniu jedziemy sami bo dzieci zostają z dziadkami :-D

Ja nadal 2w1. Rano wypilam 2lyzki olejku rycynowego. Rewolucja po 10minutach,wymioty. Boli mnie podbrzusze i krzyz a na wkladce brazowy sluz. Moze cos ruszy. Biore sie za sprzatanie heh

Dzieńdoberek!:-)

Patra- czyżby pomógł olejek? Napisz, kochana co u Ciebie.Myslę o Tobie od rana bo mi się dziś śniłaś. Od dwóch dni odzyczajam Marysię od smoka. Jest troche płaczu. We śnie bujałam płaczącą małą w wózku, a Ty przyszłaś i dałaś jej smoka:-D:rofl2: No byłam wkurzona:-D

Ja testu jednak nie robiłam (jestem dumna z sibie:-D). W końcu poszłam po rozum do głowy, bo mnie testy tak wcześnie wychodziły negatywnie nawet, gdy byłam w ciąży. Jutro powinnam dostać @, więc wytrzymam w niepewności jeszcze ten jeden dzień.

Ewa- ja też tak chce. Nie pamiętam już kiedy byłam z mężem sam na sam w normalnych godzinach - tzn nie od 22ej do 7ej rano:-D

Aniu u mnie nadal nic. Uparta dziewucha. Jutro o 15 mam wizyte u gina,we wtorek ma dyzur i witaj szpitalu. Chociaz wolalabym trafic od razu na porodowke.. Trzymam jutro kciuki za tescik! Hehe i fajny sen..

Ania ciekawy sen :-D

Patra, kobitko faktycznie masz upartą córcię :sorry2::-D

Ewcia, zazdroszczę Ci kochana, ja też bym chciała odpocząć choć kilka dni sam na sam z mężolem. Za rok niby teściowie chcą wziąć Julkę nad morze, ale szczerze nie wiem czy się zgodzę :-D

Dziś chyba jakaś taka noc na dziwne sny. Mi się śnił mąż, szliśmy na spacer i nagle nas napadli, a ja z brzuchem pod nosem walczyłam z napastnikami :-D Broniłam męża jak lwica :tak: A jemu się śniło, że wrócil z pracy i słyszy jakieś ochy i achy patrzy a tam ja i moja siostra no wiecie co :szok: Zboczuszek mój jakieś ma sny, a obudzil sie to zawstydzony że szok, powiedzial że będzie mieć traumę :-D:-D

Tort zrobiony, nie jest to dzieło świata, ale jak na pierwszy raz chyba może być DSC00656.JPG jeszcze później wrzucę zdjęcie przekroju, specjalnie dla Ewci ;-)

Moja kochana trzylatka :-)DSC00657.JPGDumna mamusia z córcią i Hanką, psiapsiółką JulciDSC00658.JPGDSC00664.JPGTort w przekroju, niestety był nieco za suchy, ale i tak wszystkim smakowałDSC00666.JPG

Ogólnie przyjęcie udane, ale brat Marka a ojciec chrzestny Julki ma u nas krechę jak stąd do Chin. Wyobraźcie sobie, że cham jeden nie przyszedł bo wolał iść z kolegami grać w piłkę. Brak słów po prostu :wściekła/y::no:

reklama
Do góry