reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kapalam sie i albo popuscilam albo zaczely odchodzic mi wody. Troche ze mnie kapalo. Z innych objawow to czuje mala bardzo nisko, przy kosci lonowej. Zobaczymy czy cos sie rozwinie :) edit: falszywy alarm z wodami, ale chyba cos sie rozwinie. Dzisiaj lekarz o 15wiec wszystko bedzie jasne.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuchy ja na urlopie wiec całe dnie spędzam z córką...
Patra moja siostra cioteczna też chodzi i czeka czeka kiedy sie rozsypie i tez we wtorek ma skierowanie do lekarza trzymam kciuki aby migiem poleciało.

Anula rób ten test dziewczyno bo ta nasza babska ciekawość nas zerzre :)

Pozdrawiam

Daisy znajoma lezy od srody rana (tp 13.07) i caly czas staraja sie jej wywolac. Pewnie padnie decyzja o cesarce. Uparte ostatnio te dzieciaczki.
Aniu? I jak?!
Ja jeszcze z Kacprem popoludniu lece do pediatry bo ma egzeme na dloniach. Napiety dzisiaj dzien.

Dziewczyny ja sama prawie umieram z niecierpliwości, ale po test muszę najpierw skoczyć do apteki. A żeby skoczyć do apteki, muszę pójść do bankomatu, a żebym poszła do bankomatu musi przestać padać:-(. I tak sprawy wyglądają.
Nie kupiłam testu wcześniej, bo za dobrze siebie znam. Pewnie zrobiłabym go w dniu zakupu:-D

Poza tym zastanawiam się czy jest sens robić go dzisiaj, skoro w ciąży z Zosią test wyszedł mi pozytywnie dopiero po tygodniu od spodziewanej miesiączki. A w ciąży z Marysią po 5 dniach od spodziewanej miesiączki.
Ale myślę, że jednak zrobię:-D:-D Deszczu nie bądź świnia, przestań padać!!!:-D

Gratulacje Dmuchawcu!

Trochę Ci zazdroszczę... też bym chciała zobaczyć na teście 2 kreseczki... w tej chwili mamy jednak zbyt wiele projektów na głowie... może za rok... dwa... Byle to się tak nie odkładało w nieskończoność :-D

DMUCHAWCZYKU GRATULUJĘ,:tak:SUUUUPPPERRR:-D:-)
no mówiłam ze to na chłopaka dlatego w kosciach nie czujesz:-D:-D

A ja
się nie udzielałam bo od piątku byłam w szpitalu,wariowało mi ciśnienie i wzieli mnie na patologie na 3 dni.Jestam juz w domku wiec super.Cisnienie sie w miare unormowało bez leków wiec git,musze je tylko kontrolowac.Moja szyjka ma juz tylko 1,5cm wiec nie jestem z niej dumna zwłaszcza ze ostatnie 4 tyg starałam sie byc grzeczna i odpoczywac.No ale moze jeszcze pociagne choc ze 3 tyg na niej:tak:
Teraz poleguje na kanapie jakas zdechła po tym szpitalu a chłopaki ucza sie jezdzic na rowerze:tak:

pati a co u ciebie

reklama
Dmuchawcu super ;* gratulacje :-D:-D to teraz musi być Jasio ? ;) A w razie córci to jak jej dacie na imie ? :-D:-D:-D.

Beacia żebyś wytrzymała tyle ile potrzeba :* lez i odpoczywaj ;-);-).

Moje chłopaki po wojażach po lesie (chyba z 4 godz z górki pod górke) padli jak muchy jakies 15 minut temu :)

Do góry