reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Jestem już w domu! operacja się udała, rękę udało się poskładac, żadne mięśnie, ścięgna czy żyły nie zostały uszkodzone. Tyle szczęścia :tak:
Krążenie krwi tez już jest prawidłowe, żadne kości na żyły już nie naciskają. Szwów nie wiem ile ma dokładnie ale ręka była rozcinana z dwóch stron mniej więcej od nadgarstka po łokieć. Ze szpitala wypuszczą go najwcześniej w piątek. Uff teraz tylko czeka męzola długie leczenie i rehabilitacja. Ale całe szczęście że rękę udąło się uratować :tak: Dziekuje kochane za wsparcie :*

reklama
Witam

Patra dobrze, że już po wszystkim, życzę mężusiowi szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Aniu dobrze, że obyło się bez szpitala :tak: Oby już Was takir chróbska omijały :tak:

Mała była w niedzielę na przedstawieniu, a potem rozdawali paczki, wczoraj z moją mamą w remizie, też był Mikołaj i paczki, paczka u nas w domu, u babci, więc słodyczy nabierała całą reklamówkę, do tego jeszcze od nas domek z mebelkami, więc zabawy było co nie miara :tak: Szkoda mi tylko że nie mogłam być tam z nią :sorry: No ale cóż..... ;-)

W pracy ok. Kupować będę mogła dopiero po miesiącu, za cenę piątkową, czyli 10zł za kg. A na wycenie wszystko na połowę, więc na prawdę można za grosze kupić fajne rzeczy :tak:

Pozdrawiam serdecznie!

Patra teraz będzie już tylko lepiej ;-) trzymam kciuki ;-)

Kamlotka to mała miała pełno wrażeń związanych z Mikołajem :-) super. Najważniejsze że się małej podobało :-) i super że udało Ci się z pracą :-)

Myśmy wczoraj przeżyli chwile grozy :-( Jasio się niefortunnie przewrócił i uderzył głopwą w kaloryfer. Krew tak się zaczeła lać że nie mogliśmy tego powtrzymać i zadzwoniliśmy na pogotowie. Karetka przyjechałą zatamowali nam krew i zabrali nas do szpitala tam uwaga czekaliśmy prawie 2h na lekarza i i tak się go nie doczekaliśmy. Pojechaliśmy do szpitala do Żor i tam zaraz nas przyjeli bez żadnego czekania, znieczulili mu głowy i ma jeden szew. Całą noc nie spałam bo trzeba bylo czuwać czy nie ma wstrząsu mózhu, na całe szczęście jest ok... Ale chyba nie zapomne tego wieczoru i tej ilosci krwi :no::no:

hej dziewczyny
Alusia kurcze no niestety z dziećmi teraz jest coraz trudniej upilnować... niestety coraz więcej będzie takich wypadków - u nas przed świętami wielkanocy zęba sobie złamał i wbił w wargę... masakra...

Witam

Beatko, sklep jest podzielony, w jednej części wyceniona odzież, a w drugiej wszystko idzie na wagę, ale to nie CTO.

Alusia, to mieliście przeżycia, oby takich jak najmniej

witajcie kobitki,
pogoda paskudna, raz leje raz pada śnieg z deszcze, a za chwilę słońce świeci. Do tego wieje silny wiatr i nic mi się nie chce.
Wczoraj w media expert była promocja, że od 19-22 drugi produkt za 50% ceny. Teściowie się zaoferowali że nam kupią pralkę, a my kuchenkę. Poszłam z nimi, bo mój mąż w pracy, no i wybrałam super pralkę, teściu kazał brać taką jaka mi się podoba, a on zapłaci. ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Zestaw Pralka INDESIT PWE 71272 W PL + Odkamieniacz do pralek Claro Kuchenka amica, bardzo mi się podobała, cena 740zł po 50% obniżce. AMICA 601GE3.33ZpTaYDN(XxL) Eco - Hoopla.pl Zapewne podwyższyli ceny, żeby tak czy siak wyjść na swoje. Tyle, że po zakupie okazało się że tylko kuchenki o 60cm szerokości brały udział w promocji, a na to mieszkanie potrzebna nam 50cm. Szczerze mówiąc nie wiem co teraz zrobić, bo jestem zła na siebie.

Do tego Marek cały tydzień pracuje na nocki 18-6 rano, a szef kazał mu robić w takim samym trybie następne 2 tygodnie, a wolne żeby odespać dostanie 20-21 grudnia. PARANOJA !!! Chciałam to zgłosić do PIP ale kazali mi podac dane, no to nie chcę tego robić, żeby mi męża z pracy nie wywalili. A były już takie przypadki u niego, że jak ktoś zgłaszał, niby urzednik nie miał prawa podac danych a i tak podawał i ta osoba leciała z pracy.

Patra,
jak się czuje mężuś?

reklama
Cześc kochane.

Mężuś dzisiaj już w domu :tak: W poniedzialek ma jechać z rana do szpitala pokazać rękę i na ściągnięcie szwów - ma ich 22. Rękę złożyli mu na 14 śrubach i kilku blachach, nie wiem dokładnie ile, dowiem się tego z wypisu w poniedziałek. Bolec go boli i to bardzo, ale niestety jeszcze długo tak będzie.. Miejmy tylko nadzieję że będzie się goiło szybko i bez komplikacji :tak:

Alusia to też mieliście przeżycia! Ja jak mialam 2 latka to też rozcięłam głowe - dokładnie czoło - i też o kaloryfer. W wieku 4 lat rozciełam tez czoło o kant stołu, a jak miałam 6 to skakałam z huśtawki i rozciełam czubek głowy. Niestety z takimi wypadkami musimy sie liczyć oby jak najrzadziej,,

Do góry