reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam

Adudz chyba nikt Ci nie pisał, głosować można od czwartku, chyba przez trzy dni, wątek Konkurs First BIKE - forum o rowerkach biegowych
Dzisiaj noc bez upadku na ziemię, fakt że zrobiłam wyższe zabezpieczenie, ale jak się budziłam to widziałam że aż tak po łóżku nie wędruje jak noc wcześniej, gdyby mocno się pchała, to i tą barierę z poduszek na pufach by przepchnęła

Justysia
widziałaś, że podjęli decyzję co do postów konkursowych? Teraz wrazie chęci dopisania kolejnego hasła trzeba edytować swój post, teraz każdy ma jeden, są połączone i tak miało być od razu, kiedyś tu był taki ruch, że miałby kto głosować, a teraz? :sorry2:

Nie wiecie dziewczyny ile poczta ma dokładnie na dostarczenie przesyłki? Chodzi mi o list priorytetowy. Wysłałam 10 paczkę, listem priorytetowym i niby nie doszła, teraz trwa spór między mną a kupującą poprzez allegro, ja to wysłałam, ona nie dostała i nie wiem jak to rozwiącać, nigdy nie miałam problemów z przesyłkami, nawet tymi nierejestrowanymi, koleżanka twierdzi że wybierając taką przesyłkę, ryzyko zaginięcia przesyłki adresat bierze na swoją odpowiedzialność, mogła wybrać paczkę pocztową priorytetową, ale wybrała tańszą, macie pomysł jak to rozwiązać? Albo jak to wygląda z prawnego punktu? Bo jaką mam pewność że ona tego nie dostała?

Kupiłąm coś na allegro, łączny koszt to kilkanaście złoty, wybrałąm list polecony ekonomiczny, w mailu informującym o wysyłce przedmiotu dostałam też taką informację

Sprzedawca nie jest odpowiedzialny za transport towaru, zleca go firmie w imieniu klienta, sprzedawca nie odpowiada za usługi Przewoznika/Poczty Polskiej, nie podejmuje w tej kwestii żadnej odpowiedzialności. Klient dokonując zakupu, upoważnia sprzedawce, aby reprezentował go przed Urzedem PP

i takie coś dopisałam teraz sobie na stronie o mnie, czy w przyszłości uniknę w takim razie takich nieporozumień?

Ostatnia edycja:
reklama
To był zwykły list priorytetowy, bez potwierdzenia, taki jak sama wybrała i twierdzi że według niej z kwoty wynikało że jest to polecony, gdzie wyraźnie jest w aukcji opis i że wybiera albo
1- list priorytetowy
2- paczka pocztowa priorytetowa

Po prostu już słów nie mam, grozi że jak nie oddam pieniędzy to wniesie o zablokowanie mi konta i będzie dalej dochodzić o zwrot pieniędzy

HEJ.
Kamilko Tak ZGADZA nie odpowiadasz za przesyłki zaginione na poczcie,jesli przesyłka była nie ubezpieczona.
Pisze sie jakiś raport wtedy na poczcie czy coś.
Ja tak miałam,ale byłam ta druga stroną.
żekomo wysłano mi jakąś paczke wysyłkową którą dawno odmówiłam po pół roku dzwonili do mnie z windykacji i list przyszed.
ja w życiu żadnej paczki nie dostałam ,ostatecznie przesyłka ponoć zaginęła i mieli se ubiegać od poczty.

niech napisze do allegro,albo Ty do nich napisz O ZAISTNIAŁEJ SYTUACJI.
co do konkursu
jeszcze nie widziałam,rano jeszcze nic nie było .
Tak teraz to nawet nie ma komu głosować.;/

u nas kaszel na maksa,suchy drapiacy by to wrrrr:angry::angry::crazy::crazy:
Karol od jutra w domu i chyba zwarjuje z dwoma draniami ,bedą bitwy.

Beatko Julas też nie śpi wcale prawie,a jak mu sie uda to bardzo rzadko.W aucie predzej choć bywa że na trasie Poznań nie spał.

Witajcie kochane
Pisze po krotce co u nas, dziś byłam z Fifim u lekarza bo dostał wysypki na całym ciele i się okazało,że to pokrzywka, najprawdopodobniej na coś, co zjadł, ale on nic nowego nie jadł w ostatnich dniach.
Dostał zastrzyk w pupkę i był taki dzielny bo tylko zająknął, normalnie dumna jestem bardzo, bo ja byłam i jestem wielką panikarą i darłam się jak tylko słyszałam słowo zastrzyk:laugh2::tak::-)

A generalnie to wszystko po staremu, praca, dom, praca i budowa. Strop zalaliśmy w sobotę i niedzielę, dach chyba dopiero na wiosnę, zalezy jaka zima będzie. Plan ambitny mamy na przyszły rok się wprowadzić na zimę:-) Zobaczymy A Wy Justynko jak stoicie ?

Kamilko myślę ze nie powinnaś się bać, jeśli chodzi o tę babkę, bo skoro wybrała zwykły list priorytetowy,to wzięła na siebie odpowiedzialność i nie jest w stanie CI zablokować konta.
Owszem moze być wkurzona, ale trudno. Bedzie miała nauczkę na przyszłość:happy2:

Buziaaa:-)

niech mnie gęś kopnie i wszelkie ptactwo fruwające.:szok::szok::szok::szok::szok:
kto tu nas zaszczyćił:szok::szok::szok:

My <myśli>nie mam pojecia kiedy?!
Brak kasy ,myślimy o pracy za granicą ,bardzo poważnie.
Oferty przeglądamy.

no za rok PLAN POWAŻNY!!!
ŻYCZĘ Z SERDUCHA !!!

i co Justynko kopła Cię ta gąska? heheheh
no stęskniłam się za Wami,:tak: szkoda że tak mało z nas teraz zagląda:confused:

no budowa to faktycznie studnia bez dna, ehhh zobaczymy ...
Czasem warto wyjechać na pare m-cy a pracę mozna popchnać, a dzieciaczki bralibyście ze sobą?

oo witaj maylah :-):-) fajnie że domek rośnie, życzę, żebyście sie na zimę już wprowadzili tak jak sobie zaplanowaliście :tak:

Kurcze zimno już się robi, rano przymrozki, a ja tak nie cierpię zimna brrrrrrrr:no:

Teściowa mi zaraziła Julkę opryszczką, teraz małej wyskoczyła mała krostka pod dolną wargą. Nie wiecie jak to badziestwo leczyć u takich malców? a mówiłam pindzie, że ma nie całowac Julki :wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny które hasło zostawić .

:confused::confused::confused:

1-Prawa nóżka,lewa nóżka FIRST BIKE nauczy jeździć MALUSZKA

2-FIRST BIKE DODA CI ODWAGI W UTRZYMANIU RÓWNOWAGI.

reklama
Justyś nie pomogę, sama nie wiedziałam które zostawić :-( trochę utrudnili zasady:-D:-D:-D
z resztą znając zycie moje i tak nie wygra, bo ja nie mam szczęścia w grach losowych, konkursach itp. Za to męża wygrałam jak na loterii i oczywiście Julkę, więc czego chcieć więcej :-D

Do góry