reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Justysia wymyśl hasło reklamowe dla First Bike (krótkie) tutaj znajdziesz konkurs First BIKE - forum o rowerkach biegowych i regulamin. Mój głos masz zapewniony:tak: :tak::-) Wymyślaj, pisz a nóż się uda :-) A tak poza tym rozdadzą 10 kamizelek odblaskowych :-) Po zakończeniu konkursu, przez 3 dni trzeba zebrać jak najwięcej DZIĘKUJĘ :tak:

WYMYŚLIŁAM,jak coś mi przyjdzie do głowy to dopisze.
WIELKIE DZIĘKI KOCHANA!!!:*

reklama
Justysia nieźle Ci idzie :-):tak:

A jak będą liczone głosy jeśli ktoś ma kilka postów z hasłami? Będą sumowane? Czy jak? Powinni to jakoś jaśniej określić, no ale w każdym bądź razie niestety można tylko raz oddać głos, myślę że więcej naszych forumowych koleżanek Cię wesprze ;-)

Ostatnia edycja:
Justysia Neosine to lek przeciw-wirusowy. Mi go lekarka przepisała jak tomi miał ospę, żeby złagodzić objawy. Może na sam kaszel nie pomógł tylko na wirusa, który go przyatakował. Tylko pamiętaj, że to jest lek na receptę!

Adam wziął ten Sinecod wtedy w nocy, wczoraj mu dałam 3x3,5ml (dawka dla 4-latka 3x5ml), dziś rano też mu dałam. Od powrotu z przedszkola nie słyszałam ani pół kaszelku. tylko rano od katarku ma trochę mokrego, ale jak już odkaszlnie to co mu przez noc się nazbierało to jest cisza.

cały weekend minął a tu ani jednego posta??
ojj puściutko się tu nam robi,
dziewczyny dajcie znać, kiedy można głosować na te wasze hasła to i ja swój głos oddam
u nas pomalutku leci do przodu, pogoda dziś w miarę dopisała więc dzień spędziliśmy na spacerkach, mała się wybiegała, więc od 19,30 smacznie śpi, bo w dzień drzemki nie było, tzn w środku tygodnia jak siedzi z babcią to śpi zawsze ok 1,5h, ale jak przychodzi weekend i spędza czas z nami to nawet nie pomyśli o drzemce, i nawet jak M chce się z nią położyć to i tak głośno protestuje i chce się bawić, a wasze dzieciaczki sypiają jeszcze w dzień??
no nic trzeba iść troszkę ogarnąć, i kłaść się spać bo jutro znowu do pracy,
miłego tygodnia wam życzę, :)

Mój Adik nie śpi w dzień. Chyba, że zaśnie w aucie. Od kąd skończył 2 lata nie sypia w dzień. Zmieniliśmy łóżko i nei ma motywacji żeby spać. Jak były szczebelki, wkładałam go do łóżeczka, dawałam książeczkę, poczytał sobie i zasnął. Z nowego łóżka wychodzi w dzień. Kładzie się tylko w nocy - jak Tomek :) Może i dobrze, że tak się stało, że przestał spać w dzień. Jak wracają z przedszkola o 14 i on miałby jeszcze potem spać to kładłby się koło 21, a o 19 są w łóżkach i Adik zazwyczaj od razu pada, Tomi czasem się jeszcze pobawi do 20, ale potem kładzie się sam i śpi :)

U nas dziś niebo się zachmurzyło i lekko mżyło jak odwoziłam dzieci. Poza tym wszytsko ok :) po staremu ;-)

hejka kochanieńkie :-)

pusto tu jakoś, ale myślę, że pogoda nas zmobilizuje do działania tj. pisania :-D

u nas bez zmian, tzn większych zmian. Julka zdrowa, teraz ja od wczoraj zasmarkana i boli mnie głowa i gardło. Moje dziecko bez wysypki już się nie budzi tfu tfu tfu co godzinę na drapanie, więc od 3 nocy śpi znów w swoim łóżeczku. Rano wstaje dumna i dostaje żelka w nagrodę.

Wogóle jak ona nas budzi, przychodzi do pokoju i głaszcze nas (my udajemy że śpimy) i mówi MAMO KOCHANIE WITAJ, JUŻ WSTAWAĆ, to samo do tatusia mówi. Uwielbiam takie pobudki :-D:laugh2:

A tak poza tym, to dziś ma do mnie do pracy przyjść pewien pan, który zleca chałupnictwo, tj. doklejanie deseczek do dyplomów. Robi się oczywiście na akord, ale myślę że mi się spodoba i choćby 400zł dorobić do nędznej pensji to już coś:-D

A po pracy przychodzi do mnie fryzjerka, czas zrobić coś z włosami. Widziałam zdjęcia naszej kochanej moderatorki na FB, ładnie jej w tym kolorku. Szkoda tylko , że tu już się nie udziela :-( To samo Stopi, Dmuchawiec i wiele innych kobitek, GDZIE WYYYYYYYYY :szok:

Pogoda u nas do bani, szłam do pracy było 0 stopni i chyba będzie coś padać. Mąż ma w tym tygodniu nocki, więc znów w łóżku będzie mi zimno:-(

Czekam jeszcze a odbiór prawka, już nie mogę sie doczekac :tak:mąż mi wciąż powtarza, że jest ze mnie dumny. Wogóle jest kochany, ani razu nie powiedział mi nic niemiłego nt. tego że nie mogłam zdać, że marnowałam kasę albo że musiałam godziny dokupować żeby się lepiej nauczyć.

P.S. Też wzięłam udział w tym konkursie dot. FIRST BIKE, więc jak którejś się spodoba hasełko, to proszę o głosik :-):-)

Witam i ja

Weekend piękny, a dzisiaj? To lepiej nosa z domu nie wychylać :no:

U nas ok, w miarę... bo Mała nie chce jeść, no tak trzeba ją sposobem brać, że szok, nawet monte czy pauli już nie chce, nie wiem, może to ta jesień tak działa, oby szybko przeszło to grymaszenie, bo już nie wiem co jej dawać

Dzisiaj w nocy spała pierwszy raz na normalnym łóżku, podstawiłam dwie pufy, a mimo to i tak dwa razy spadła, tak się przemieszcza po łóżku, drugim razem jak spadła to nawet jej to nie przeszkadzało bo spała dalej, smoczek w buzi a drugi w ręku, nawet go nie wypuściła :-D Potem na te pufy ponakładałam poduszki i koc i jakoś do rana spała juz na łózku

W dzień śpi, 1,5-2 godz, ale tak od 11 lub 12, zależy o której rano wstanie, a na noc o 20 to już raczej śpi.

witam po niedzielnie.
u nas tez ponuro.A ja do rana zakrecona.
Zawiozłam Karola do przedszkola,pojechałam do gminy złożyć wniosek o rodzinne w koncu .
po drodze pusciłam lotka,bo budowa czeka:blink:.
i tak jakos ciągne

Kama u nas Karol sie domator zrobił .Wczoraj wyszlismy na spacer on chce juz do domu .a ostatnio wymyślił po przedszkolu ,że nie idzemy nigdzie na spacer tylko idziemy do domu.Bo się spocił i musi isc do domu:baffled::crazy:.

Beatka fajnie,że masz mozliwość chałupnictwa.
Ja sie obszukałam w necie .Jest pełno tylko sami oszuści.tak:angry::angry:

reklama
hej
kurcze cos mi nie pokazuje nowych postów
my zeszły tydzień choróbsko, w sumie jeszcze dziś kaszle, ale jutro chcę z nim iść na basen... jakoś damy radę

Zapisałam się na wątek czerwiec 2012. Zaskoczyło mnie to jak wy dzisiaj Nie mogę uwierzyć, że to już 3 lata:no: Ten czas tak szybko leci.

veritaserum heh ja miałam nadzieję na to że też będę na wątku czerwcowym, ale heh się nie udało... ale byłby numer, co?

beata gratki prawka

u nas dziś ma przyjść barierka do łóżka, więc młody zostanie przeniesiony do łóżka z łóżeczka i przy okazji może już będzie spał u siebie w pokoju ;-)

Do góry