reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

olcia85 ta firma gdzie wysłałam cv to piekarnie i sklepy, jak narazie cisza :sorry2: Jeśli chodzi o VW to mój mąż ceni je sobie najbardziej, a części nie są drogie, my kupujemy używane np na allegro, a że on też mechanik to naprawia sam. W touranie ostatnio popsuł nam się zamek od tylnej klapy, może to też przez mrozy i np szarpanie jak chciało się ją otworzyć, a sharan jak narazie na kanale jeszcze nie stał, no ale może to przez młody rocznik

Ewa a gdzie ten kalkulator? W necie obliczałaś? Może jakąś przydatną stronkę podasz?

reklama
Olcia ja byłam w Galerii Forum w Gliwicach. Ostatecznie kupiłam w "Obsession" (?) czy coś takiego biustonosz firmy Samanta. W gliwicach są sklepy z bielizną - nazywają się ANNA. Ale to taka ścieć lokalna (Gliwice-Chorzów) czy nie w każdym razie w tym sklepie przymierzyłam na prawdę sporo różnych biustonoszy - były i polskie za 70zł (mi taki akurat najlepiej leżał) i zagramaniczne za prawie 300zł.

Kamlotka http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

Dziewczyny wychodzice z dzieciaczkami na dwor np jak maja katar?
Igorowi od wczoraj z nosa cieknie i zastanawiam sie czy wyjsc czy kisic sie w domu. Wczoraj bylismy na spacerze niedlugim, ale dzis juz sie strasuje...

Tlumacze sobie, ze chyba jednak swieze powietrze lepiej na niego podziala niz to suche w domu... ale z drugiej strony boje sie, ze z kataru rozwinie sie cos powazniejszego.. jak ostatnio. :confused:

Niedch ta zima sie juz skonczy!!!!!!!!!!!!!!

Co do stanikow to prawda jest taka, ze jesli juz ktos dobierze sobie odpowiedni rozmiar to maly jest wybor. JEsli juz jest cos odpowiedniego, dopasowanego wlasciwie to nie jest to powalajacy mezczyzn stanik :-p albo kosztuje niemalo :confused:
Bynajmniej u mnie w miescie. Ja mam problem ze znalezieniem czegos odpowiedniego, ladnego i w rozsadnej cenie. A na chodzenie po kilkunastu sklepach tez nie bardzo umiem czas znalezc.

EWA mi wyszlo 65F :O:O szkoda ze tego nie widac :D jakos dziwnie mi to wyglada...hmmm

Witam tak poza tym ;)
Noc cala przespana :) Jonek teraz sobie spi a ja juz obiad przygotowany i posprzatane na maxa :)
mam teraz chwile dla was ;)
chcemy jutro na koncert isc ale to jeszcze znak ? bo nie wiem czy kolezanka zostanie z jonkiem-bede wiedziec dzisiaj wieczorkiem...fajnie by bylo - bym sie troche rozerwala..

korzystacie dziewczyny z FACEBOOK'A ??

Kamlotka- dzięki za info. a który macie rocznik? nas stać na 2002-2003, więc pewnie Wy macie coś nowszego:baffled:

Ewcia- no to super. A kojarzę te sklepy Anna. Kupowałam tam kiedyś bielizne do ślubu, jakąś koszulkę nocną i biustonosz. Fajny sklep- ale ja byłam w tym na Zwycięstwa. A Forum bardzo lubię, muszę się kiedyś wybrać. Najlepiej mi się robi tam zakupy, Silesi nie lubie, ale Forum to uwielbiam.

A mnie naszła ochota na pierogi z truskawkami. Kupiłam mrożone truskawki, ciasto się już robi i będę kleić zaraz:-) Mały śpi, więc mam 1,5 h czasu.

Dziewczyny czy pamiętacie może z czasu ciąży, czy któraś miała takie dziwne dolegliwości. Piecze mnie jakby w żołądku. Ale to nie jest takie uczucie jak zgaga, tylko tak nisko, chyba właśnie w żołądku i to takie uporczywe, że mi się niedobrze robi. I do tego serce mi wtedy szybciej wali:confused: Nie miałam tego w pierwszej ciąży, a bardzo mi to dokucza. Wczoraj cały dzień mnie trzymało i myślałam, że umrę.

Dziula- ja z małym wychodze jak ma katar. Chyba że dochodzi do tego kaszel albo gorączka.

Aguś- ja niby korzystam z Facebooka, ale ostatnio rzadko tam zaglądam...

Ostatnia edycja:
witajcie :-)

widzę że produkcja nocna szła pełną parą :-D

Goteczka witaj kobito i częściej się odzywaj (p.s. ja też pamiętam o Was i o te piękne mebelki )

Brzoskwinko ta dieta to chyba dieta turbo co???

Usmiałam się jak Was czytałam , a zajęło mi to 2 h z przerwami bo gadałam na skype z moim kochanym szkrabem. Dobrze że ktoś wymyślił internet :-D

Ewa, wg tego licznika ja powinnam nosić 75 F :szok::szok::szok::szok: a zawsze kupuje 75/80 C

olcia85 ja takich dolegliwości nie miałam :no: Sharany są fajne i pojemne, a mi się go prowadzi dobrze, nie jest za duży, fotel można podwyższyć i jest ok. Może zwróćcie uwagę na to czy mają foteliki wbudowane w fotele? My takiego używamy, Dwa ruchy i jest rozłożony i tak samo łatwo się go chowa. Nasz- skończył rok w listopadzie:tak:
Na zdjęcich po i przed rozlożeniem

Załączniki

• trtr (1).jpg
    trtr (1).jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 43
  • trtr.jpg
    trtr.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
OLCIA moje dane: agnieszka kosizen poprostu :D

mmm pierozki z truskawami ..mniammm

Powiedzcie mi...jonek mial przedwczoraj zdjete szwy i moze juz bez problemi sie w wannie kapac..czy na basen moze juz isc?? czy moze lepiej zadzwonic do lekarza i sie dopytac?? ran juz nie ma..wszystko sie zroslo ladnie...

Aga miejsce po szwach jest całkowicie zagojone? Tak? A nie boisz się jakiś bakterii czy zarazków? Ja tam się nie znam bo szwy miałam tylko po prodzie więc może inna mamusia coś doradzi
A z facebooka nie korzystam

reklama
Do góry