reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ło matko jedyna!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Lasencje! Czytałam Was wczoraj od rana(rzecz jasna- z przerwami) i dzisiaj dopiero skończyłam- masakra!

Ewa- rozwaliłaś mnie tym zdaniem:Sory, że mało piszę, ale ostatnio więcej sprzątam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie nic nowego-nadal czekam, sprzątam, układam, prasuję. Teść mi karnisz wreszcie zamontował i firaneczkę sobie powiesiłam:tak:

A jesli chodzi o samochód- my mamy toyotę avensis combi. Moim zdaniem jest super, ma bardzo duży bagażnik. Mamy rocznik 2003, kupilismy używany i jeszcze nic się nie zepsuło.

Hmmm i to by było na tyle chyba. Idę pranko rozwiesić.
Buziaki!

reklama
Aniu - Rozbawiłam? a pisałam całkiem poważnie :-)

Ehhh... jakiś ten tydzień mam kiepski. Nie wiem czy to przez @ czy przez nieustającą zimę... czy przez to, że znów mam jakiś katar i gardło mnie boli... wkurzam się o byle co... normalnie zaliczyłam dzisiaj już dwie herbatki z melisą... i dalej mnie nosi!!! Jak mi sie kto nasunie to przywalę :wściekła/y:

Wybieram właśnie zdjęcia do wywołania z ostatnich 3 lat :szok: Wybrałam 200 zdjęć i nie wiem czy wszystkie drukować, czy jeszcze raz selekcje zrobić. Gdzie wy wywołujecie zdjęcia? szukacie w internecie gdzie najtaniej czy jednak cena ma wpływ na jakość i lepiej zrobić odbitki w Empiku czy innej "renomowanej" firmie?

Ewa85 ja zazwyczaj wywołuję w Rossmannie lub Schleckerze bo mają często ciekawe promocje :-)
ja mam ponad 1000zdjęć do wywołania.. i to same Adasiowe.. od urodzenia aż do jego roczku..

Witam laseczki :)
Wczoraj bylismy na koncercie i bylo SUPER!!!
wrocilismy ok 3 w nocy...potem rano o 8 juz na nogach bo przeciez synus wstal :O
jestem niedospana ale coz ;) raz na jakis czas mozna poszalec;)

Aga fajnie że się wybawiłaś :)

Ewcia, ja zawsze odkąd pamietam w rossmannie wywołuję, nigdy mi się nie zdarzyła z nimi żadna wpadka, a cena przyzwoita. Przeważnie zbieram po ok 300-400 zdjęć i wtedy daję, to jeszcze rabat dostaje za taką ilość. W ciągu roku wywołaliśmy prawie 1000 zdjęć Julki od urodzenia do roczku :O

No ja włąśnie chcę uniknąć wywoływania 1000 zdjęć, bo potem ciężko to ogranąć, po to mam komputer i telewizor, żeby sobie właczyc pokaz slajdów i obejrzeć wszystkie... a chciałam wybrać te najciekawsze, na których coś się dzieje - no i z 3 lat mam 200 sztuk, to tak do 10-tych urodzin Tomka uzbiera się jeszcze ponad 600. Jak dla mnie i tak za dużo :-D :-D :-D

a ja jestem maniaczką fotografowania, więc Adaś ma fulll fotek :-) więc dla mnie to był problem z wyborem zdjęć :-D :-D
cud i tak, że w te ok.1000 na razie sie zmieściło :p

dzisiaj mieliśmy małą imprezkę urodzinową babci :-) jutro ciąg dalszy gości..
wczoraj był M. działo się działo :-D do tego pogadaliśmy sobie, więc jest lepiej..
zobaczymy na jak długo...

Agnieszka na jakim koncercie byliście? czyim? bo nie doczytałam chyba...

mam dzisiaj cin cin lemonkowe mam ktoś ochotę? :-D
ew. carlsbergiem mogę polać :p

HEJKA .
JA TAK NA SZYBKO PRZYJECHAL KUZYN WIEC DRINkujemy w miare moich mozliwosci,jeszcze musze miejsce na vermutha zostawic.

Byłam dzis u mamy ,sobie pokój odpindzowala,ze nie pogadasz:-).

KAmilo nie nic nie przegapilas ,nie mam sukienki takiej wyjsciowej ,jak trzeba gdzies wyjsc to problem.
Moze nie mam bo nigdzie nie wychodzimy.
Wylicytowalam wzór kiecki z bon prixa ,bym musiła dać 109zl,a dalam niecale 30zl.
BM600 B.P.C ŚLICZNA SUKIENKA 44 (1451778454) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mam jeszcze chrapkę na tą
CC821 B.P.C PIĘKNA SUKIENKA 44 (1455206401) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ale nie wiem czy się uda.
W czerwcu mamy wesele ,a na WIELKANOC ponoc chrzest ma byc ,a ja chrzestna wiec sie przydadza.

My mamy mondeo kombi,używane ,sprowadzone i bez awaryjne odpukac.
Jestem bardzo zadowolona no i najważniejsze bardzo pojemne,taki mini autobus.
Teraz jakbysmy kupywali to jeszcze wieksze,chcielismy lagune kombi ,ale brak funduszy bylo,a nie chcieliśmy sie zadłużać.

wystarczy ,że motor sprzedaliśmy i auto.

Gosieczku ,tak budujemy sie ,a raczej jest to dobudowa 130m kwad.
Fundament wpełni zrobiony ,jestesmy na etapie załatwiania kredytu i na wiosne lecim na szczecin.;-)
WIEC ROBOTY KUPE ,jakbyś sie nudziła i była stęskniona za cementem to zapraszam:tak:;-):-D.

AGA ja z basenem bym jeszcze zaczekała,my tez nigdzie jeszcze nie idziemy bo katary.
Zaczekamy miesiac jeszcze zobaczymy jak zdrówko będzie dokazywać.
Jutro myslalam ,zeby jechac na kulki z dzieciakami,ale jeszcze nie wiem jak mąż .:crazy:

KAMILO juz mie cos z ta energia licho,i to bardzo mam płaczliwe dni i wszystko mnie wkurza,a najgorsze ,ze dziecia i M sie obrywa.:angry::angry::angry:
nie nawadze siebie za to!!!!:angry::angry::angry::angry:

,EWO ,a nad każdym morzem wieje .
Tak mi sie wydawało do tej pory.:eek::tak:
My tez mamy mnóstwo fotek i tylko 100 wywolanych KArola nawet niew wywoływałam.
Jego zdjec nie idzie,byly zgrywane na nagrywarke dvd bo jeszcze kompa nie mielismy i w tym systemie sa nagrane i nie idzie nawet obrazu wydrkuowac.
Wiecie,czy to mozna zmienic.
Pytałam sie kuzyna i mówi ,że nie idzie przegrac tak zeby mozna wywolac.

Ewuś ja wysyłałam przez net do tesco ,zaznaczasz punkt odbioru i jedziesz po nie.
Maja dużo promocji i jakość super.
Tez musze sie za nie wziasc miałam w grudniu to zrobić ,ale brak kasy bylo.

proszę....:)
http://foto.tesco.pl/

Ostatnia edycja:
Hej
Zaniedbałam Was na chwilę....
Wczoraj miałam pupiaty dzień;-) Rano w pracy, tam szał bo wszystko na szybko. Potem pojechałam do gina i do laboratorium z próbkami bo jakiś problemik się pojawił nam u klaczy... No cóż trzeba szukać przyczyn.

poczytałam ale już dawno i niewiele pamiętam. Ale za to widzę, że dziś znowu drinkujecie- hmmm chyba naprawdę będzie BB_AA:-D:tak:

Karolina już śpi a ja kolejny raz gapię sie na "Dom nad jeziorem". No i z nowości to ząb mnie boli i po niedzieli chyba trzeba będzie się wybrać do jakiejś stomatologii. Znowu kaska pójdzie- ychh.

Nie narzekam więc bardziej tylko czekam na dzisiejszy rozwój akcji;-)

reklama
hej matki wariatki!
Jestem padnięta koszmaarrnieeeeeeeeeeee
Wczoraj przyszedł do nas brat z kumplem. Chłopy pykali w pokera (mają tą walizeczkę specjalną do gry) i oczywiscie piwkowali. Ja raczyłam się wodą mineralną :cool2: (Od poniedziałku wypiłam 3 butle 5 litrowej wody..) . Siedzieli do 1 :confused2: Ja pobudka o 3 do łosia a od 6 na nogach :eek: Znowu wyglądam jak zoooooooombiiiiiiiiiii

No a ja wczoraj wieczorem zrobiłam 2 prania, upiekłam zebrę dukanową i chlebek. Chlebek zbytnio nie wyrósł , a ciasto jakieś takie maziate.. Może za drugim razem wyjdzie lepiej :sorry:

Gabiazku mam nadzieję że dzisiaj będzie mniej pupiato :tak::-)

Ewcia ja fotki wywołuje w Auchan. Ale wysyłam przez internet bo taniej. Jak wrzucasz zdjęcia w sklepie (bo samodzielnie wrzuca się im do kompa i robi ewentualne poprawki) to np za 10x15 płacisz bodajże 48gr a przez neta 28gr...

Hipermarket Auchan �ory - Auchan Polska zapoznaj si� z naszym sklepem w �orach
Ostatnio wywoływałam 51 zdjęc i zapłaciłam nieco ponad dyszkę. No i potrzebowałam zdjęć 20x30 i za jedno było 2,99. Na jakość fotek nie narzekam. Zdjęcia odbieram na drugi dzień. Plus taki że na spokojnie, w domku przy kawcę,mogę poprawić fotki na tyle aby spełniały wymogi Auchana. Na kompa ściąga się ich specjalny program. A w Gliwicach Auchan macie :tak:

No, ale nie pomyslałam o wspominanym Rossmanie, a też do mam w mieście. Ale patrząc na cennik jest drożej.

Rossmann | Cennik usług

Rossmann | Cennik usług

Justysia sukienki szałowe :tak: Ja jak schudnę to poszukam jakiejś ekstra bo w czerwcu na weselicho :-D A wg testu dukana w czerwcu powinnam wazyć 56 kg a wg niego moja optymalna waga to 58 kg :rofl2: Ale ja chce wazyć 56 bo ważyłąm już nawet 55.. To było w czasie ciąży, kiedy w ciągu miesiąca straciłam 5 kg... :confused2:
I powiem wam dziołszki że czuje efekty diety bo musiałam zapiąć pasek o jedną dziurkę wcześniej :-D:-D Wagi nie mam i to najgorszy minus.. Mama mi miałą z roboty przynieść i zapomniała :confused2: Bee miałą jutro popołudniu ech..

W ogóle dziisaj mamy iść do teściów :eek: 2 tygodnie się z nimi nie widziałam. Od czasu jak się pokłociłam z teściówką. No ale pójdę (korona mi nie spadnie) ale odzywac się będę tyle co muszę. Czyli powiem tylko cześć :-D A jak zapytają co się nie odzywam to powiem "ostatnio 2 razy naskoczyliście na mnie bez powodu i upieraliście się że to moja wina. Teraz wolę być przezorna i nie dawać wam powodu do atakowania mojej osoby". Oczywiście w tym momencie teściowa się oburzy i powie że przeciez to nie prawda, że dałam taki powód, ble ble ble . Na co ja odpowiem " No i widzi mama? I znowu zaczynasz" :-D I się juz nie odezwę ;-)

miłego niedzielowania!!!! I buziaki!

Ostatnia edycja:
Do góry