reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
no to ja tu chciałam kończyć to co już miałam w tym swoim kieliszku, a tu znowu krzyczą żeby nastawiać
:tak: niedługo to faktycznie nam się jakieś spotkania AA przydadzą :tak:

A mi wyskoczył pryszcz na tyłku od siedzenia na zimnym chyba, albo wg teorii mojego dawnego znajomego robię się zła.... On zawsze mówił że źli ludzie mają pryszczate tyłki:-D Zawsze mnie tym rozbawił, bo mówił to tak poważnie i serio. No cóż- się okaże która wersja prawdziwa za jakiś czas- albo zniknie albo będzie ich więcej....

eeee naleweczka babci Gabiaz to lekarstwo!!!!!!!!!!!!!!!1 można pić bez obaw :-D :-D
(i żeby nie było...to nie o tobie gabi że ty niby babcia tylko o Twojej babci.... zrozumiano ;-))

a zamierzasz być baardzo zła???? bo jeden pryszcz to jeszcze nie 'pryszczaty tyłek' na razie taki pryszczaciejący jedynie :-D

Gocia może to ostrzegawczy;-) A swoją drogą naleweczka leczy chore dusze i po dobrym kielonku to sie nastrój nieźle poprawia:-)

Kamlotka rozwaliłaś mnie tym zapomnieniem:tak:
Gocia nie zamierzam być zła. Jak niepoprawna optymistka może być bardzo zła??????

reklama
Gabiazku ja nim wyjdę do pracy to mam dwie wypite, no chyba, ze zaśpię to wtedy tylko jedna, ale ogólnie z domu bez kawy ię nie ruszam, mogę śniadania nie zjeść a kawę wypić muszę :tak:

Do góry