reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
no ja już też w piżamce, umyta i uciekam do łóżeczka, kolorowych snów :-)
no dziewczyny trochę będą musiały nadrobić, ale pewnie się ucieszą, że forum troszeczkę odżyło :tak::tak::tak:

cześć pijoczki :-D

ale mi się fajnie spało.. dopóki Adaś po 7 nie zrobił mi pobudki :-D

tyle śniegu napadało, że szok.. a drogi nieodśnieżone jeszcze, więc się zastanawiam jak ja na zakupy pojadę.. :/

no i jak wrażenia po czytaniu o ONZ? :>

to do później :-) :*

cześc matki wariatki!!

Ja dzisiaj wygądam jak zombi :baffled: Usnęłam przed 24, łoś przylazł nam do sypialni o 3.Usnął dopiero o 5:20.... I kolejna pobudka o 7:20 :baffled: Nienawidzę takiego spania na raty. Już wole pospać ok 5 godzin, nawet te 4, niż z takimi przerwami...
ćwiczenia dzisiaj zaliczone.. Oj ciężko ciężko było:dry:
Brzoskwinko ja jeszcze nie czytałam, nie było kiedy :-p
No nic zmykam do łosia, zaraz mężul wstaje.. Odezwe się później jak mały uśnie!!!

Miłego dnia pijaczki :-D:-D:-D

Witajcie! Widzę, że wczoraj humorki dopisywały :-)

Patra nie doczytałam, albo nie pisałaś. Jakie ćwiczenia robisz? wg jakiegoś filmiku na YouTube, czy takie "z głowy"? Bo ja ostatnio wieczorem robię "8 minute abs" z YouTub'a i 5 serii po 10 pompek (babskich). W ciągu dnia podskoki i takie różne przy trzech piosenkach (jakieś 10 minut - po których ledwo dyszę).

\Wyskoczyło mi takie coś z przodu, chyba jest to "tłusty brzuszek" i muszę się go pozbyć, bo wogóle mi się nie podoba. Za to chciałabym żeby poszło mi w cycki - Znacie jakieś sposoby na "porost" piersi? :-D :-D :-D

Sory, że mało piszę, ale ostatnio więcej sprzątam :-)

Tomi już drugi dzień do przedszkola poszedł i jest b.zadowolony. Jeszcze troszke pokasłuje z rana, ale katar już nie jest taki uporczywy. Mam nadzieję, że tran i BioaronC uchronią go przed kolejnymi infekcjami. Cały czas ma zatkane uszy - może płyn wypłynie teraz jak przejdzie katar. 28 lutego jedziemy na badanie słuchu.

Ewcia ja robię akrobatyczną 6 Weidera, ale jest bardzo męcząca
Płaski brzuch (rzeźba), aerobiczna 6 WEIDERA

Plus takie "z głowy" :-D Przy każdej nadażającej sie okazji podskoki, przysiady, wyginanie ciała w różne strony :-D Wczoraj bratu zwinęłam skakankę, ciekawe czy sąsiedzi wytrzymają dudnienie, od dzisiaj chcę sobie poskakać :-D Na brzuszek ponoć dobry jest hula hop.. Ale nie wiem, nie sprawdzałam ;-)

A ja znam sposób na poprawę biustu!! Po 1. Masowanko przez męża, po2. odpowiednio dobrany stanik, po3 odpowiednie założenie stanika. Nie wiem czy wiecie ale piersi macie też na plecach :-D Ostatnio w pytaniu na śniadanie to widziałam. Nie wiem czy odpowiednio to napiszę :rofl2: Zakłada się stanik i:
- prawą ręką łapiesz za skórę pod lewą pachą i ciągniesz ją tak jakby w stronę biustu
- podobnie lewą ręką przeciągasz skóre spod prawej pachy.
Zrobiłam tak i faktycznie biust jest ciut większy :-D

Patra ja już wyczytałam wszytskie strony/poradniki dla "małobiuściastych" :-D wymierzyłam się i ruszyłam na podbój sklepów z bielizną. Wyszło mi, że powinnam zacząć mierzyć od 65C (ścisnąć pod biustem, za to nie spłaszczać małą miseczką). W dwóch sklepach nie miałam co przymierzać - nie było mojego rozmiaru (najmniejszy 65E, albo 70A). W trzecim przymierzyłam chyba z 10 niby 65C, ale pod biustem niektóre były szerokie na 70-75. Jeden mi pasował, ale był całkiem gładki, czarny. W ostatnim był jeden i był OK - mąż mi go kupił na walentynki. Z tego co wyczytałam w nowym staniku biust musi się "uleżeć", więc teraz czekam aż się uleży :-D :-D :-D
Do tego te pompeczki - mam nadzieję, że dadzą jakiś efekt. No i kupiłam ostatnio jakiś krem ujedrniający i "WYPEŁNIAJĄCY" biust. Na razie sie wypełnił, ale to pewnie przez @, która wczoraj zawitała...

Witam i ja

Patra, nasze dzieci chyba sie zmówiły, jeszcze nigfy czegoś takiego nie przeżyłam, żeby mi dziecko w nocy 2,5 godz nie spało, albo dłużej bo rachubę straciłam. Wróciłam z łazienki i już tu nie zajżałam bo Mała się obudziła i tak leżała raz u mnie raz w łóżeczku, wierciła się i kręciła. Szok poprostu. I w końcu nie wiem kiedy zanęłyśmy.

Ja też ta niebiuściasta teraz jestem, jeju ile bym dała za cycki sprzed ciąży, albo te w ciąży :szok: :sorry2: A teraz? miseczka chyba -aa :-D

==============================
No i właśnie-wczoraj nawet tak niekulturalnie się zachowałam i się nie pożegnałam ale powód opisuję wyżej

kamlotka ja też myślałam, że moja miseczka to AA albo "0"... ale jak wpisałam swoje wymiary to ten kalkulator wyliczył mi miskę C przy obwodzie 65 :szok: i jak mówię, mierzyłam wszystkie 65C w Galerii Forum i pasowały na mnie 2 sztuki z przymierzonych 15. Krój tez ma znaczenie.

reklama
Aguś- gratulacje!!!! ale stresa musiałaś mieć na egzaminie:-)

Adudz- tak, siedzę na L4. Wolę nie ryzykować, bo praca z dziećmi to jednak zbyt wiele jak na ten stan.

Beacia- nie przejmuj się T. Ona jakaś nienormalna musi być skoro tak się zachowuje. A ta historia z kasą, to w ogóle extra:-D

Kamilko- referent, tak jak piszesz zajmuje się pracami biurowymi. No, zależy co to za firma. Ale takie raczej podstawowe rzeczy. Daj znać czy się odezwali.

BeatkoZ- napisz coś więcej, gdzie pracujesz? Jak Mari się zaklimatyzowała w żłobku? nie płakała?

Goteczko- pewnie, ja Cię pamiętam:-):-) Zazdroszczę domku!

Patra- żartujesz z tymi rozmiarami??? Mój nosi 86, a niektóre to nawet są jeszcze za duże:szok:
A co do diety, to moja koleżanka stosowała ducana i jest bardzo zadowolona. Je ile chce, tylko te określone produkty. Piecze 2 razy w tyg. jakiś specjalny sernik. No i dużo schudła.

Gabiazku- ale mnie rozśmieszyłaś tym, że fabia jest dla Was za mała:-D Ale nie z Ciebie się śmieję, żebyś się nie obraziła. tylko przypomniałam sobie, że my mamy matiza:szok::-D drugie dziecko w drodze. I ryczeć mi się chce jak sobie pomyślę, jak my się będziemy mieścić. Też się rozglądamy za czymś większym. Mój M. choruje na punkcie sharana. A Ty czego szukasz?

Kamlotka z nieba mi spadasz z tymi samochodami. Napisz mi jak z częściami do sharana. Drogie są? Często Wam się psuje???

Ewcia- kiedyś też sprawdzałam na takim kalkulatorze i wyszło mi podobnie, a nawet 65D. I nigdzie nie mogłam znaleźć takich rozmiarów:baffled: a Ty gdzie znalazłaś? Może też do Gliwic się wybiorę... Choć teraz w ciąży to nie narzekam na rozmiar;-)

Do góry