reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Gabiaz - a gdzie ja mogłam pójść o tej porze??????? poszłam bo mnie dzieć wzywał ale... sytuacja opanowana :-)

u nas śnieg pada mniej więcej od południa i leży już go troszkę :-( i mnie to wcale nie cieszy bo ...nie cierpię zimy! :-(

reklama
O matko...nie bylo mnie chwile a tu tyle stron!!!! Bylam w kinie:) super film.niemiecki ale podobny do polskiego "tylko mnie kochaj". Jonek spi,dan popija piwko a ja juz jakos spiaca jestem.GOTECZKA super ze jestes.jutro odpisze ci na priv bo juz padam a pisze z komorki i mi to troche zajmuje... Super ze tu taki ruch... :)

no ruch większy niż na autostradzie niemieckiej :-D :-D :-D

dobraa fajnie mi tu z Wami, ale zmykam spać :p Wy też idźcie :p

żebym nie musiała potem nadrabiać :-D

ponad 8 stron jak na dzień to nie mało, Brzoskwinko naskrobiemy jeszcze z 10, tak żebyś miała co robić rano :-D

---------------------
ja idę się myć, a co będę robić potem to jeszcze nie wiem

ponad 8 stron jak na dzień to nie mało, Brzoskwinko naskrobiemy jeszcze z 10, tak żebyś miała co robić rano :-D

---------------------
ja idę się myć, a co będę robić potem to jeszcze nie wiem

po myciu idź do łóżka... emanować pożądaniem:-D

ja idę przytulić się do ADasia i w kimę :-D

paaa :-)

Wypranam:-D

No to z okazji 1500 polewam naleweczkę mojej babci (jeżyna+miód+wódka+spiryt) Pyyycha:-p Nastawiać pyszczki bo sie polewa:tak:

Gocia muszę się zebrać i wybrać w Twoje rejony.... Ale niech się co nieco cieplej zrobi.

no ja tylko na chwilkę do kuchni uciekałam, aby sałatkę na jutro na śniadanie zrobić a tu już znowu musze nadrabiać, ruch naprawdę nam się zrobił, no ale w sumie to przy flaszeczce zawsze się chyba język bardziej rozkręca
;-);-);-)
ja dopijam resztę tego co mam w kieliszku i też po mlłutku uciekam do wyrka, bo budzik jest nieubłagany i jutro o 5.30 znowu zadzwoni :-:)-(
no ale jutr wieczorem to będę mogła z wami posiedzieć dłużej bo w sobotę nie pracuję, ale pewnie jutro przed weekendem to takiego ruchu tu u nas nie będzie

reklama
Do góry