reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Gocia............. złapałaś mnie na gorącym uczynku............... Obiecuję poprawę i będę wspaniałą niewtrącalską teściową bo z Toba będę drineczki sączyc.....;-)

Adudz a gdzie tak sypie???? Bo ja planuję mały wypadzik do 3-miast...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gabiaz my też mamy fabię, ale jak na razie nam wystarcza, tylko, że my mało jeździmy samochodem, w sumie to tylko w weekendy,

no jak w 3 miescie to nie wiem, ale u mnie w tczewie pada cały czas, i jak patrzyłam na pogodę to ponoć ma padać cały weekend

U mnie też pada. A może ta czarna wódka ma barwniik z "czarnego katechu" drzewa akacji? zwanego też palmą kateszową uprawianą w Birmie??? :-D:-D:-D:-D:-D No dobra, stąd to mam :-D BLAVOD - Black Vodka

Gobiaz no trójmiasto pewnie też zasypane, Ty trochę bliżej to może wiesz coś więcej?

Ostatnia edycja:
Kamlotka ale dowaliłaś :-D zaraz sobie chyba zrobię misję i poszukam tej czarnej vodki w necie :p

my mamy citroena xsare i jest ok.. i fiat siena.. fiutek dosyć dobry, jak dla mnie starcza.. a xsarą można poszaleć na drogach :-D

Brzoskwinko wstawiłam linka, zechcij tylko na niego zerknąć :-D

no się nie chwaląc kurs barman kelner ukończyłam z oceną bardzo dobrą :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Adudz fabia fajna ale ja+ moje dziecie i wypad na dłużej= brak miejsca. A jeszcze jak mój nieślubny to masakra.... Nie ma gdzie igły wsadzić ja głównie dalekie podróże Trójmiasto, południe Polski itd.

Kamlotka a ja czytam i czytam i myślę sobie jaka ta kobietka światowa a Ty tutaj szpiegulca jakiegoś wrzuciłaś....:-)

Idę wyprać kłaczory bo pod czapą w pracy wyglądają teraz jak 7nieszczęść.

Gobiaz no trzeba sobie jakoś radzić :-D Ja już w turbanie siedzę chyba dwie godziny :-D Jeśli chodzi o auto to polecam VW touran lub sharan. Mnóstwo miejca mają, do tego 7-mio osobowe, w sharanie dwa ostatie fotele można wyjąć i ma się duży bagażnik a jak się wyjmie 5 to już można spać, a w touranie dwa ostatnie fotele chowają się w podłogę

Brzoskwinko no to nie pomogę, ale tą co wkleiłam to też ciekawa

reklama
Gobiaz no trzeba sobie jakoś radzić :-D Ja już w turbanie siedzę chyba dwie godziny :-D Jeśli chodzi o auto to polecam VW touran lub sharan. Mnóstwo miejca mają, do tego 7-mio osobowe, w sharanie dwa ostatie fotele można wyjąć i ma się duży bagażnik a jak się wyjmie 5 to już można spać, a w touranie dwa ostatnie fotele chowają się w podłogę
jaka obeznana :p

Do góry