reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

adaaaa duuużo zdrówka życzę! trzymaj się dzielnie! współczuję Twoich problemów poporodowych.. ja za to w ciąży średnio 2 razy w miesiącu leżałam w szpitalu, co chwile jakieś problemy... :-(

beata ja taką teściową to chyba bym zatłukła.. co za wredni.. :/ moi nie są tacy źle, z tym że odkąd M się wyprowadził, to oni zero zainteresowania nami.. zwłaszcza Adasiem, a to przecież ich wnuk.. a ponoć tak go kochają heh.. brak słów...

a ja sobie jestem u dziadków, trochę odpocznę i na Poznań :-)

reklama
HEJ.
JA NA chwile ,chwale sie ,że dzis posprzątałam w szafach ,wymyłam okno ,firaneczka czyściutka wisi ,wiec glanc.
Ciekawe ak na długo:sorry:.
W końcu sie zebrałam.

MELASZEK ,A JA tobie Gołuchowa w tym roku nie odpuszczę o nie!!!:angry::no:

ach, te teściowe temat studnia bez dna.:tak:

GABIAZKU rzeczywiście długi post jak na CIEBIE KOCHANA:tak::tak::tak::-p!!

KAMILA pisz od razu jak dają Ci znać z tej oferty.

AGA ,a TY jeszcze na siłkę uczęszczasz??

adA przykro mi ,ze tak wyszło .
Trzymaj się i bądź dzielna,ja myślałam ,że zajęta malcami jesteś ,a tu szpital:crazy::angry:.

Julek mi dziś wszystko rykiem wymusza mam dość.

Ada no nieciekawe przejścia znowu miałaś, ale mam nadzieję że już wmiarę dobrze jest i że wkońcu trochę odpoczniesz od tych szpitali i przeżyć z tym związanych
Brzoskwinko co dzisiaj oglądamy? I co pijemy? Ja na początek pewnie piwko z sokiem sobie walnę :-)
Justysia no to dzisiaj dałaś czadu ze sprzątaniem, ja to miałam takiego lenia że szok, no ale jak T znowu na noc nie ma to luz całą parą jak dla mnie. A o pracy na pewno dam znać, choć nie liczę na zbyt wiele :no:

Moje dziecko już śpi, także luzik zupełny już mam na wieczór

Ostatnia edycja:
Kamlotka to się podziel, bo ja dzisiaj bieda.. nic nie mam.. a szczerze napiłabym się jakiegoś dobrego drina :-D
a wgl idę spać niedługo, jutro kupa roboty mnie czeka.. w sob imprezka urodzinowa babci :-D

no ja jak zwykle więcej czasu na komputer mam dopiero jak mała pojdzie spać, nawet jak wcześniej uda mi się coś poczytać to o odpisaniu nie ma mowy

Ada tobie kochana zdrówka życzę, ja też myślałam, ze taka zajęta jesteś przez dzieciaczki a nie przez szpital, ale mam nadzieję, ze już wszystko teraz jakoś zacznie ci się normować i będziesz mogła do nas zaglądać częściej, a jak się chowa Karolinka, co??

Ja do picia zawsze chętna:-D Tyle że tym razem z wodą mineralną bo dietka :-D

Ada dobrze że już po wszystkim! Teraz będzie już tylko lepiej! Buziaki dla Twojej całej rodzinki.

Kamcia oj jest trochę do zrzucenia! Jakieś 7 kg w ciągu roku mi się przybrało :zawstydzona/y: Figura z maja a teraz :szok: Tuz po porodzie lepiej wyglądałam :-D:-D:-D:-D:-D Ach jak mi to małżeństwo i bycie matką służy :-D:-D:-D:-D

reklama
a ja kurcze nie objadam się.. no dobra dzisiaj zjadłam pół opakowania wedlowskiego ptasiego.. ale mam podły nasatrój..
ale tak to niewiele jem słodkiego, ogólnie fast foody omijam a waga stoi.. nadmiar 15kg w porównniu jak przed ciążą..
i nie wiem co zrobić, żeby to w końcu zgubić :-(

Do góry