reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:;-) Witam wieczornie.

Fioletowa
sprzedam Ci sposób na dogrzanie w sypialni: nastrój, winko i gorący seks i będzie cieplej;-)
Kamlotka tą panią to ja mam w d.... :tak: A Ty pisz, pisz i pisz te CV. Trzymam kciuki.
Beatko dokładnie bezcenne :-D Miłego spacerowania czy w deszczu czy w słońcu.
Aga fajnie, ze młody ok.
Patra tak bywa, że czas pochłaniają nam jak gąbki.....
BeataZ fajnie, że córa już jakieś własne prace przynosi. Moja nie usiedzi z kredką nad kartką, ale długopis + moje dokumenty= świetna zabawa w malowanie.......
Adaaa zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka i dobrych wyników życze. A wiesz że z Karolin to niezłe ziółka są???? Znam to z autopsji, ale ujawniła się dopiero jak zaczęła się dobrze sama przemieszczac, bo wcześniej to grzeczniutka była jak nie wiem kto....:-D
Justysia jeśli masz taki zapał do sprzątania to zapraszam nawet z chorą nogą.:tak:
Patra ja bym tak marzyła o szybkim zrzuceniu 20, ale weny brak i zapału jakoś tak też nie za wiele....
Gocia witaj;-) Buziaki dla mojego zięciunia:tak:
Ewa to musisz go wiecej karmic, bo młodszy starszego przegoni;-)
Brzoskwinka ja chcę kompotku i Twój idzie łeb w łeb z moją Karoliną:tak:

EJ ZWOLNIJCIE BO NIE NADĄŻAM PISAC I NADRABIAĆ....

Zdażyłam..... chyba.....

reklama
WYGRAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAAM!!! W TOTKA!!!!! Trafiłam aż jedynkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Czyli nadal trzeba liczyć każdy grosz :-D

Gabiaz zdążyłaś :-D:-D Ja chce stracić 10 kg... I ważyć 55kg :tak: Od dzisiaj zaczęłam dietę Dukana stosować. W ruch poszła woda, białko, drób, no i otręby :-D:-D:-D Do tego akrobatyczna 6 Weidera.. 7 dzień.. Obym wytrwała :-D:-D:-D:-D Musze się zmieścić w letnie ubrania - to moja motywacja :-D:-D:-D

Ale tu u nas ruch się zrobił wieczorem zrobił, Brzoskwinka chyba Twój kompot tak przyciaga :-)
Patra, Adudz i jak? Kielonki gotowe? :-) Nie żebym namawiała albo rozpijała, broń Boże :no::-D

=============
Pati zapomniałam o Twojej diecie, podziwiam za motywację, ja to chyba tak nie potrafię, a jakiś kałdun mi na brzuchu się pojawił

Ostatnia edycja:
Patra gratuuuuulce, ja to nawet jedynki zazwyczaj nie trafiam :-) A weidera robiłam kiedyś ale chyba po 20 dniach imprezka, zmęczenie i po 3dniach omijaków odpusciłam. A ducana nie dam rady bo musze miec urozmaicona diete raz miesko i owocek. Poza tym to tak mi sie ostro w głowie ostatnio kreci ze najpierw badania zrobie a potem poszaleje z jakąś dietką może.

Brzoskwinka najlepsze stare sprawdzone sposoby....

hehehe rozpijać rozpijać Kamlotka! trzeba laski rozruszyć :-D

noo.. kompocik mniam mniam.. na dodatek mojej roboty! :-D

jutro truskweczki będą :-D

kurde ja to do dukana nie jestem przekonana.. ale za to ONZ sobie chwalę.. 8kg schudłam w miesiąc i bez jojo..
a teraz waga stoi.. bo w sumie żadnej jakiejś diety nie stosuje.. ale też nie obżeram się..

brzoskwinka ale Ewy Tomek ma ponad trzy latka, ;-);-);-)

a co do wagi to Monia waży 13 a mierzy 87cm

Parę miesiecy temu chciałam zastosowac dietę kopenhadzką. Po tygodniu zrezygnowałam. straciłam ok 3 kg ale tak potwornie się czułam że powiedziałam koniec. Łośka na rękach trzymałam i mi się w głowię zakręciło.. Zawroty miałam wtedy dosyć często. A że wiem kiedy coś jest nie halo to zrezygnowałam. Zobaczymy jak będzie z dukanem. Narazie 1 dzień :-D:-D:-D
Brzoskwinka musze poczytać o tej Twojej diecie :tak:

reklama
Patra na chomiku u mnie masz wszystko o ONZ dieta super! węglowodanowo-białkowa. ja generalnie same sałatki sobie robiłam i byłam napchana i do tego duuużo zielonej herbaty :-D energii co nie miara miałam.. a do tego jaka zdrowa się czułam :-)

adudz82 hehe 3 latka?? hehe to mi się coś popieprzyło.. :p dzięki za oświecenie :-D

Do góry