reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Na pewno się dogadamy :tak: Im nas więcej tym lepiej, przynajmniej jakiś ruch na forum.
Brzoskwinko będziesz musiała z nami Walentynki obchodzić :-p

reklama
mój to dzisiaj rozrabia na całego.. poślizgnął się i uderzył brodą o kant szafy.. oczywiście guza sobie nabił.. biedaczek..
teraz śpi grzecznie i ja chyba też do niego dołączę, bo coś nie bardzo się czuję..

tak wgl.. to wyszłabym sobie gdzieś potańczyć, ale jak teraz M. nie ma, to cięzko z opieką dla małego..

a powiedzcie mi.. w co się bawicie ze swoimi pociechami? bo ja juz czasami nie mam pomysłu dla mojego zbója, chwilę się pobawi i już coś innego co interesuje.. chociaż zauważyłam, że ostatnio bardzo go zaciekawiły go bajeczki- książeczki. Potrafi długo siedzieć i oglądać, przewijać strony :-)

Witam brzoskiwnke.
i WSZYSTKIE INEE BABECZKI.
jA PÓL KALEKA zwichnełam noge na wieczorku ,ale nie jest zle .
Do sklepu nie mam jak isc po chleb:baffled:.
Czekam na Tomasza.

A OGÓLNIE ZABAWA może być, przez cała noc mężuś mi miłość wyznawał:-D:tak::tak::tak:,ach fajne to było.:tak::tak::tak::tak::happy:

Julek zachrypnięty się właśnie zrobił,rano jeszcze nie byl.
Biega i piszczy do tego katar,Karol też sie sMARA i kaszle .:angry:
A ja nawet nie mam jak isc do lekarza z nimi bo auto w pracy.;-)
zobaczymy co dalej bedzie.
tEGO MALEGO wszedzie pełno, nie ogarniam.

Patra MILOSCI I SZCZESCIA.:tak:
kamila SZKODA ,OJ SZKODA.
MOze jakis proroczy;-):-p.

dobra ide zupę gotowac

Justysia no to poszalałaś, że aż nóżkę zwichnęłaś :szok:

Patrycja przez te Walentynki wyleciało mi z głowy

Z okazji rocznicy ślubu,
składam najgorętsze życzenia
dużo zdrowia, szczęścia i wiecznej miłości.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 32
kamila fajny ten tort ja tez na lipiec taki zamawiam.
A ja na piata rocznice dałam na msze tzn .jeszcze nie dalam tylko zapisalam u księżulka.:-)
w końcu polówka 10:-D.

Wiesz jeszcze bym poszla gdzies,nie ma z kim za bardzo.
Poszalałabym bardziej jakby nie te buty,pamiętacie czółenka fioletowe na wesele .
5 tanców ok,ale cała noc o nooooł.
A wczesniej zahchaczyłam drugim butem o kokardke która jest przyszyta,ale że tanczylismy wkólko to nie wyrznęłam .Przytrzymałam eis pana ,ale kokardka odpadła:-D:-D:-D.
pozniej juz kozaki ubrałam ,a noga mi nie uleciala w szpilach tylko w płaskich kozakach i nawet nie w tańcu tylko jak szłam:angry::angry::angry:

Justysia no czasem tak się zdarza niestety....

A nasze Lipcówki niezle świętują skoro tu taka cisza. Ja byłam tak zajęta w kuchni że nawet nie słyszałam jak M napisał sms że wraca a było to po 17 (czyli wyjątkowo szybko) Niuńka i ja dostałyśmy po róży, no i T też dostała taką jak ja :angry::angry: No ale cóż :eek:

no ja świętuje w pojedynke.. mąż miał przyjechać, ale nie dojechał.. nawet nie dał znać :-(
ryczę jak głupia cały wieczór.. juz po dwóch piwach jestem.. jeszcze 3 w zapasie... :p

a tort rewelacja :-D

reklama
Do góry