reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ja wolę, żeby marudził, ale żeby był... :-(

my też mamy rocznicę ślubu niedługo.. 22 lutego.. i pewnie sama ją spędzę..

no nic.. piwko wypiłam i nabrała mnie ochota na następne a tu brak :-D
jeszcze kfc chodzi mi po głowie...

reklama
cześc matki wariatki!!!

My na nogach od 6:30. Męzula przed chwilą obudziłam. Kapkę się nie wyspałam :-p

Brzoskwinko to widzę że nie tylko ja lubi,ę śluby w zimie :-p U nas było strasznie dużo śniegu :szok: Sypało prawię cały czas. Zanim doszłam do auta to z mojej fryzury prawie nic nie było :-D
No nic zmykam

Miłego Walentynkowania kochane!

Patra he he he u nas za to było słonecznie i błękitne niebo.. :-)
za to dwa dni później jak mieliśmy sesję poślubną w plenerze, to było pełno śniegu i do tego zaczął topnieć..
więc była masakra..

Walentyny kochane życzę Wam dużo miłości :-)

ja się chyba pochlastam :wściekła/y: jak Julka mi przesypia całe noce to ja się wiercę z boku na bok i latam do niej sprawdzić czy przykryta. Jak ja chcę spać i padam na dziób to ona się budzi 5 razy w nocy. Oszaleć idzie. Nie wiem może powinnam jakieś tabsy na sen brać ? :-D:-D ale lepiej nie bo wolę słyszeć czy mojemu dziecięciu się krzywda nie dzieje :laugh2:

nocka do bani, za to poranek mrrrrrr :laugh2::zawstydzona/y::laugh2::zawstydzona/y::laugh2: i =jeszcze mężuś poszedł niby po bułki przed 8 a wrócił bez bułek ale za to z kwiatkami dla żonki i dla córci :rofl2::rofl2::rofl2:

w robocie mam taki mróz (8 st i może ok 14 się nagrzeje do 16) że palców nie czuję więc piszę krótko

sweeetaśnego dnia Walentyny :***

Hej dziewczynki!

Właśnie w tej chwili przypomniałam sobie jak w zeszłym roku w Walentynki przegoniłam mojego męża po piwnicy, strychu, polu, kazałam jeść ciastka aż trafi na to z listem ode mnie... ehhh... a on wtedy bidulek cierpiał z powodu tego kamienia w nerce. No ale od zabiegu już nic mu nie dolega. Nie odczuwa żadnych dolegliwości.

W tym roku chcę mu kupić na walentynki płytę Me Myself and I (własnie się chyba kupuje, bo mama pisała, żebym jej napisała jak się nazywa ta płyta)... Ja wczoraj byłam w Forum i niestety w Kolpolterze nie było tej płyty :no:
Za to mężul kupił mi bieliznę (biustonosz i stringi z przypinanymi takimi żabkami do pończoch :-D :-D :-D), a ja przymierzałam w gino rossi i w ecco fajne botki. Takie zamszowe popielate, na lekkiej platformie z przodu i z obcasem. W Gino Rossi były tańsze - z 400 na 260zł przecenione i kurcze chyba się zdecyduję. Troche dużo, ale z drugiej strony jak mam kupić coś za stówkę i nie zakładać, bo niewygodne, to wolę dopłacić i mieć (mam nadzieję, że) na lata.
Miałam akurat szarą dzianinową sukienkę z golfem, czarny pas i czarne rajstopy no i te botki!!!! Miodzio! A że własnie robię dla teścia spółki stronę internetową to kaska będzie i mężul się zgodził cobym sobie kupiła :-D Choć zastrzegłam, że w lecie chcę kupić jeszcze jedne buty na wesela które nas czekają (myślałam o beżowych platformach z dziurą z przodu) no ale to tez zależy od "kreacji" jaką wybiorę na te okazje.

No i jeszcze jedno. Zamówiliśmy stolik pod TV, witrynkę na szkło i komodę do salonu. Zamówiliśmy u stolarza, więc całkowicie nasz projekt, coby pasowało do tego co mamy (mamy w sumie tylko stół i stolik/ławę) No ale chcieliśmy dobrać kolor i wykorzytsać na maxa miejsce, bo nie wiele ścian mamy, przy których możemy cokolwiek ustawić. Już nie mogę się doczekać, a jeszcze minimum 2 tygodnie, jak nie 3. Ważne, ż
moz-screenshot-2.png
e przed świętami i imieninami męża będą :-D

Ehhh... tylko żeby kaski na wakacje starczyło! :-D Bo szóstego roku bez prawdziwego wyjazdu na wakacje nie przeżyję!!!

Ewa85 ale szalejesz z zakupami :-D ja za tydzień dwa do ikei jadę po większe zakupy.. małemu do pokoju łóżko i inne pierdoły kupić :-D

Witam w tak piękny zakochany dzionek :-D

Na samym początku życzę duuuuuużo miłości i jeszcze raz miłości

U nas wmiarę ok, tzn Mała zaczęła kaszleć od soboty i mam nadzieję że to nic poważnego nie będzie z tego, dlatego sok z cebuli sie już puszcza w słoiczku z cukrem :-D:-D Może coś pomoże

A słonko tak pięknie świeci i leciuteńko śnieżek pada

Brzoskwinko Kasiu i Adasiu witam Was i ja. Widzę że niedługo zakupy Cię czekają, fajnie, no i życzę wytrwałości w tej Twojej sytuacji sercowej, obyś jak najszybciej miała mężulka przy sobie.

Patra a ja myślałam że Iwonka to Ivon, gapa ze mnie, ale tak szczeże to nie wiedziałam że Antkowa to Iwona.

Wogóle to śniło mi się że by6łam w ciąży (Boże, jaki realny sen) no i termin był na 5 (tak jak z Oliwcią) i wylądowałam w szpitalu i byłam przerażona że będą mi poród wywoływać. Jaki ten brzusio był fajny.....

Justysia zapomniałam Ci pisać, jakoś z zeszłym tygodniu mi się śniłaś :-D Że wkońcu się spotkałyśmy :-) Szkoda że to tylko sen :sorry:

Rosołek wstawiony, Mała od jakiejś godziny śpi, tylko co jakiś czas kaszle i dziwne że to ją jeszcze nie obudziło

Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj..... Dla naszych Walentynkowiczów

Załączniki

• walentynkowe-misie.jpg
    walentynkowe-misie.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 37
Witam,
Stawiam kawkę dzisiaj walentynkową :-D

Zobacz załącznik 327221

Patra obiecuję poprawę i będzie pupiato :)
Ewa mam nadzieję, że uda sie z wakacjami.
Brzoskwinka i jak po piwku??? Główka nie boli??
Beacia a u mnie w pracy ciepełko bo słonko przez okno pięknie świeci.

Jak mi się nie chce pracować. Teraz to najchętniej bym wyruszyła na dłuuuugi spacer z Karoliną. No cóż ktos musi pracować......;-)

Brzoskwinko tak się rozpisałam, a zapomniałam przywitać Cię na naszym forum. Tak jak pisały dziewczyny pisz! pisz! pisz! pisz! i ciągle pisz! :-) my zawsze przeczytamy, a jak trzeba to wesprzemy :-) a jak trzeba to Patra się z Tobą napije i wyśle erotycznego sms'a :-D :-D :-D

reklama
Witam,
Stawiam kawkę dzisiaj walentynkową :-D

Brzoskwinka i jak po piwku??? Główka nie boli??
hehe niee nie boli.. po jednym to jeszcze nie tak źle.. na dzisiaj mam 5 :p samotne walentynki będę świetowala.. jak mi sie zachce wgl piwkowac..
od rana dół za dołem.. ale popo podobno M. ma do nas przyjechać, więc może humorek mi się poprawi..

A słonko tak pięknie świeci i leciuteńko śnieżek pada

Brzoskwinko Kasiu i Adasiu witam Was i ja. Widzę że niedługo zakupy Cię czekają, fajnie, no i życzę wytrwałości w tej Twojej sytuacji sercowej, obyś jak najszybciej miała mężulka przy sobie.
wytrawłości.... przydałaby się i cierpliwość :p
dziś M. mi mówił, ze gadał w pracy, że chce zrezygnować z tej dodatkowej fuchy, bo ma już dosyć, tak rzadko się widzimy i wgl, że to źle się na nas odbija.. nie wiem co będzie..
Brzoskwinko tak się rozpisałam, a zapomniałam przywitać Cię na naszym forum. Tak jak pisały dziewczyny pisz! pisz! pisz! pisz! i ciągle pisz! :-) my zawsze przeczytamy, a jak trzeba to wesprzemy :-) a jak trzeba to Patra się z Tobą napije i wyśle erotycznego sms'a :-D :-D :-D
hehehe erotyczne smsy? już czuje się jak u siebie :-D :-D

Dziewczyny dzięki za miłe przyjęcie! na pewno się dogadamy :-D

Do góry