reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam się jeszcze weekendowo :-)

M pojechał z Monią do swoich rodziców, więc mam chwilkę dla was,:tak::tak::tak:
z Gdańska wróciliśmy jednak wczoraj późnym wieczorkiem bo okazało się, że nie mieliśmy gdzie spać :sorry: bo u moich rodziców na noc zostawał mój brat z rodzinką, bo coś malowali u siebie w domku i nie chcieli jeszcze z dzieckiem (2 latka) do niego wracać, bo się jeszcze nie wywietrzyło

Patra torcik fajny :-)

Gabiazku takiej kawki to ja bym się teraz z miłą chęcią napiła

Brzoskwinka witaj

Ostatnia edycja:
cześc matki wariatki!!!

Brzoskwinko witaj i napisz coś o sobie więcej. Wiemy już że jesteś z Poznania. Ale napisz ile masz lat, jak na imię i wszelkie inne szczegóły mogące nam przybliżyć jaką to jesteś osobą :-D Bo my tu jesteśmy jak siostry :-) No imamy nadzieję że będziesz z nami tutaj jak najcześciej :tak:

Adudz nie martw się, dla Ciebie też coś wymyślę :-D:-D:-D

A my wróciliśmy niedawno od babci męża. Byliśmy też z moimi rodzicami w Auchanie.
W ogóle mój męzul jest w euforii.. Bo nauczył czegoś łośka.. Coś mówić.. A mianowicie - CYCE!!!!! I Łosiek chodzi i woła co chwilę Cyce cyce cyce... :confused2:Ale za to dzięki mnie woła też plosze :-D No nic zmykam do mężula, ma wolne do środy :-p Więć trzeba korzystać :-D

Buziaki dla was!!!

hmmm...

Kasia, lat 24, Poznań :)

od ponad 3 miesięcy sama wychowuję synka, Adasia. Mąż nie mieszka z nami z powodu pracy, a właściwie jej nadmiaru.
Staram się małemu zastąpić ten brak, ale czasami czuję się na to bezsilna.. Mam nadzieję, że tak walnięta sytuacja niedługo się zmieni, bo psychicznie jest mi ciężko, ale nie mogę się poddawać :-)
zawsze miałam w sobie pełno energii, optymizmu i chęci wysłuchania innych i pomocy.. Kończę studia z finansów przedsiębiorstwa hehe no to tyle chyba jeśli chodzi o formalne sprawy :p

Tak więc Kasiu Brzoskwinkowa witaj wśród nas! I pamiętaj!! My jesteśmy postrzelone ale można na nas liczyć. Zawsze chętnie wysłuchamy, wspieramy na tyle ile jest to możliwe. Skoro lat 24 to rozumię że rocznik 86? chyba że już miałaś urodzinki i rocznik 87 :-D Jeśli 86 to tak jak ja :-p I oby "walnięta sytuacja" się zmieniła! I było tak jak sobie to wymarzyłaś :tak:

A ja właśnie z mężem przetańczyłam prawie godzinkę :-D To co że parkiet to parę metrów kwadratowych, muza z youtuba a balowe stroje to piżamy :-D:-D

Cześc Adudz! I dobranoc!!! :-D

Hej Lipcu

Czuję się dupiato jakoś tak kolejny dzień. Jest i niedobrze i niestety trzeba jutro do pracy...... buuuuuu...

Witaj Brzoskwinkaa- Twój Adaś jak moja Karolka z 31.07 :) Moja jest typowe adhd, wszędzie jej pełno i chwilami już nie nadążam za młodą.

Adudz no za późno zajrzałam. Rano na kawencję zapraszam :)

Dobranoc.

Gabiaz ja też na kawkę wpadnę :-D

I co za słownictwo :szok: Zamiast pisac "dupiato" powinnaś "pupciato" :-D:-D

A lipcowe dzieci to tak maja.. mój tez chyba z adhd :-D

Tak więc Kasiu Brzoskwinkowa witaj wśród nas! I pamiętaj!! My jesteśmy postrzelone ale można na nas liczyć. Zawsze chętnie wysłuchamy, wspieramy na tyle ile jest to możliwe. Skoro lat 24 to rozumię że rocznik 86? chyba że już miałaś urodzinki i rocznik 87 :-D Jeśli 86 to tak jak ja :-p I oby "walnięta sytuacja" się zmieniła! I było tak jak sobie to wymarzyłaś :tak:

A ja właśnie z mężem przetańczyłam prawie godzinkę :-D To co że parkiet to parę metrów kwadratowych, muza z youtuba a balowe stroje to piżamy :-D:-D

Cześc Adudz! I dobranoc!!! :-D

kurcze ale zazdroszcze takich chwil z mężem.. ja mojego ostatnio widziałam prawie 2tygodnie i wyję do księżyca z tęsknoty hehe rocznikowo 87 dlatego podałam 24, bo ja z września jestem :-D

spoko, ja też jestem postrzelona także na pewno się dogadamy :-D
Hej Lipcu

Czuję się dupiato jakoś tak kolejny dzień. Jest i niedobrze i niestety trzeba jutro do pracy...... buuuuuu...

Witaj Brzoskwinkaa- Twój Adaś jak moja Karolka z 31.07 :) Moja jest typowe adhd, wszędzie jej pełno i chwilami już nie nadążam za młodą.

hahaha witam w klubie.. ja już za moim od dawna nie nadąrzam i czasami juz nie daje z nim rady nerwowo hehe bo jeszcze nie zacznie jednego robic, a juz drugie mu w głowie :-D

reklama
Brzoskwinko nie ma co zazdrościć :-D Przez kilka dni bedę miała jak w raju bo jutro rocznica ślubu a później witaj szara rzeczywistość czyli "jaki to ja nie jestem zmęczony po pracy" i marudzenie marudzenie marudzenie :-D Gorzej niż ja podczas okresu lub przed... :-D a ja marzec 86...
I też drugie w głowie, tzn się staramy :tak: Tyle że już od paru tygodni a tu nic. Ale winą może być wspomniana innym dziewczyną prolaktyna. Prawdopodobnie mam jej za dużo w organizmię. A wizyta u cipkologa dopiero za 2 tygodnie. Ale co ma byc to będzie :-D I głowa do góry Kasiu!

Do góry