reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam się ponownie,
małą już położyłam, butlę wytrąbiła i już przysnęła, więc zaglądam do was,
Aguś Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, szczęścia i miłości i spełnienia wszystkich marzeń

a tak w ogóle jest tu ktoś ??

reklama
Co taka cisza babeczki?

Ja z mężolem siedzę, zaraz idzie do pracy. łosiu śpi.

Kamcia jak tam u zębologa?

Beatko obym cześciej Cię do łez doprowadzała :-D Oczywiście ze śmiechu...

Justynko wątek AA się przyda bo Kamcia mnie rozpija :-:)-:)rofl2:

Aguś jak tam stara pupcio?? Torcik smakował? A zwłaszcza, no wiesz.. Bo zastosowałam specjalna polewę :-D:-D:-D

Patra tort pierwsza klasa :tak::-D A na czym się wzorowałaś jak go robiłaś???? :-D:-D:-D:-D Zębolożka nic mi nie robiła, popatrzałapostukała i się dziwiła że coś tam mnie boli, bo to przecież była mała dziurka, mam jeszcze czekać, no i nie wiem, także poczekam i zobaczę

No ładnie... To ja tu forum rozpijam??? :)-D:-D:-D:-D:-D) Jeszcze będziecie błagać o Advokacika....... No Kamuś, polej, polej jeszcze po jednym :)-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D)

AGNIESZKA sto lat!!!!!!!!!!!!! :-).. p.s. dobrze, ze operacja udala sie.. p.s. nie zakladaj najgorszego, tylko mysl pozytywnie, a bedzie dobrze i bedziesz za paręnaście lat babcia :-), p.s. a jak po narkozie??

JUSTYNKA max co mozemy wyciwiczy to to, zeby widziala w 15%.. moze 20% nie wiecej.. ale na razie nie cwiczymy, bo nie chce sobie dac zakleic zdrowego oczka... jak jej juz zakleilam, to prawie nic nie widziala na chore i od razu przewracala sie.. wariowala (tak jak kotowi zakrywa sie opaska oczy i on wariuje)Musiala by miec oczko zaklejone do ok 6r.z., po 11h dziennie. Tomografoia mozgu i oczodołów ma nam tez duzo powiedziec.. tak, wiec czekamy...a kosmetyka zeza zajmiemy sie jak bedzie weiksza i nie botulina tylko operacja (bo trwalsza i bezpieczniejsza )

cześc matki wariatki!!

Ja pospałam do 8, ale łośiu na nogach od 6:45. Mężul wszedł z pracy do domu, mały się akurat obudził więc zamknął mi drzwi z sypialni i zajął się łośkiem. Tym razem na śniadanie nie dał mu czekoladki tylko zgrzał parówki. Zjadł 3 :rofl2: Tak więc jestem w miarę wyspana. Pogoda póki co paskudna. Pada deszcz więć kto wie czy całego dnia nie spędzimy w domu. Wyjdę tylko z lośkiem na targ po ogórki, ale mam go pod blokiem więc daleko się nie wybierzemy.

Kamcia wiesz.. nie wzorowałam się na siebie. Jeśli jest tu blondynka z długimi włosami, a i mąż podobny to już wiecie kto był pierwowzorem :-D:-D Aguś widzisz gafe popełniłam bo powinnam czarnule na torcie zrobić :sorry2::dry::-)
No i życzę żeby ząb przestał boleć!! Aha.. Polej :-D

Stopi Ty , podobnie jak Aga, bądzcie dobrej myśli!!! Tak jak sama pisałaś. Przede wszystkim pozytywne nastawienie :tak:

Miłego dnia drogie Panie!

Czesc laski!!
STOPI po narkozie ok...spal caly dzien i cala noc,ale nie wymiotowal..bylo ok.i teraz tez wszystko gra:)
Zaczyna rozrabiac wiec chyba powoli wraca do siebie :)

PATI smakowal,smakowal mniam..;) dobry cukiernik z ciebie ;)
No i masz racje...stara pupcia ze mnie juz..;) niedaleko do 30 stki :O:O a gdzie tu jeszcze drugie dziecie :O..
trzeba sie streszczac;)

Aguś nie martw sie wiekiem, mi niebawem stuknie ćwierćwiecze :-D A według mojej mamy ćwierćwiecze jest gorsze od 26 a nawet 29 lat :-D:-D:rofl2:

Hej babeczki!

Wpadłam na chwilke:-)

Wczoraj nie miałam internetu dlatego sie nie odezwałam.

Agnieszko przyjmij i ode mnie życzonka serdeczne:tak:! I nie martw sie-ja jestem starsza:-D

Jurto przyjeżdża do mnie moja najlepsiejsza koleżanka ze studiów-mieszkałysmy w jednym akademiku i co tam sie działo!!:-D To były czasy! Jest teraz w czwartym miesiącu ciąży:-) Muszę posprzatac sobotnio, zeby jutro nie musiec tego robic, ciasto upiekei podszykuje jutrzejszy obiadek. Takze nie za bardzo mam dzis czas.

Trzymajcie sie cieplutko-blondynki i czarnule:-D Buziaki!

Ostatnia edycja:
Witam

Jsa dzionek spędziłam u mamy, wczoraj wyszła ze szpitala, Doktorka mówiła że nie zaraża, bo nie wychodowano żadnych wirusów innych niż występują w przewodzie pokarmowym czy jakoś tak. Także trochę odpoczęłam, wiadomo od kogo :sorry2:

Na jutro żadnych szczególnych planów jak narazie nie mam.

Dmuchawcu miłego plotkowania z koleżanką życzę i się nie przepracowuj za bardzo, bo pamiętasz....... miałaś się oszczędzać

Patra napiszę krótko- polałam :-D

reklama
jejku jaka tu cisza :szok: No tak weekend :-D
Męzul właśnie wyszedł do pracy a ja.. wzięłam się za porządki :-D Tzn od popołudnia sprzątam.. Firanki właśnie mi się piorą, okna już umyłam, dywanik od łosia wyprałam no i jeszcze szorować będę tapczan bo cały usyfiony od czekoladek, siuśków i takich tam :-D

Nie wiem co mnie tak wzięło :baffled:

Kamcia dzięki za polanie :-) No i super że z mamą juz lepiej i że jest już w domku :tak:

Aniu miłego plotkowania ciężarówek!!

Do góry