reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Zdrowka dla tych co chorobska dopadly!!!

VIORECZKO to Twoja cora musi sie z moja Lena spotkac.. Lena jest starsznie do dzieci... I jesli Twoja tez jest taka to zlobek bedzie dla niej rajem.. U nas tak bylo... mi bylo smutno, ze ona woli dzieci od mamy... no ale coz.... Dla Lenki najwieksza kara jest siedzenie w domu tylko ze mna.. ona kocha chodzic do ludzi, do dzieci i jest przeszczesliwa jak do nas kros przychodzi :-) Po za tym, bedzie Ci znacznie latwiej z drugim dzidziusiem jak corcie dasz na pare godzin do zlobka... Moja kolezanka (te zmieszka na Włochach) wlasnie tak zrobila jak byla z drugim w ciazy... i teraz starszak tez chodzi do zlobka, aona moze sie spokojnie 3msc dzidziusiem zajac...

reklama
czesc kochany lipcu :-)

tak jak pisałam wczoraj, jest u mnie mama, i nie mam czasu na komputer wczesnie, ale coś ją głowa teraz boli i poszła się położyć, więc zaglądam do was,

co do wagi to moja waży 13 kg, a mierzona przy ścianie ma 85 cm, więc i wagą i wzrostem jest na 90 centylu :-)

Ewa co do tego srebra koloidalnego, to ja nawet mam 2 buteleczki w domu, bo w grudniu od bratowej dostałam, ale jeszcze jakoś małej nie dałam, bo w sumie na początku nie miałam czasu o tym dobrze poczytać, a później buteleczki schowałam do szafki i jakoś o nich zapomniałam, aż do dziś, :-)

Kamlotko ostatnia nocka nawet nie najgorsza, mała co prawda obudziła się z wielkim płaczem, ale akurat kładłam się spać ok 23 więc wziełam ją do łóżeczka i szybko razem przysnęłyśmy, a M póżniej przeniósł ją do jej łóżeczka ok 1 w nocy i do rana już się nie obudziła,a tak poza tym to przykro z powodu śmierci kolegi

Patra zdrówka dla synka życzę

lecę jeszcze ogarnąc trochę w kuchni
miłego wieczorku dla wszystkich

Witam ponownie

Aga tak, to nasz kolega, a jego brat to już wogóle dobry przyjaciel mojego M. Wybuchła butla, ona była pożyczona, miał ją oddać w piątek, a że gościu wisiałmu kasę yo jej nie oddał, no i zginął jego brat... :-:)-:)-:)-( On leży w szpitalu z poparzonymi nogami... Nie odzywa się do nikogo :-:)-:)-( A takich butli nawet nie można trzymać bez zezwolenia, biedak nie dość że stracił brata, to jeszcze może będzie miał problemy :no::no::no:

Patra to oczywiście z sympatią :-) :tak: Troszkę trzeba pożartować ;-)

Stopi, Vioreczko moja Mała tak samo-uwielbia dzieci, miejsca gdzie są ludzie, w domu ciągle sprawdza czy jestem, a jak jest w dużym sklepie, kościele, to idzie i nawet nie patrzy czy mamusia jest :-D

Wczoraj się niezle wystraszyłam, Mała pobiegła do schodów ruchomych (uwielbia jeżdzić) ja za nią, a ta wbiegła na te co jadą w dół, momentalnie się przewróciła a łapki zjechały i ją w ostatniej chwili podniosłam bo kto wie czy by rąk nie pokaleczyła bo na końcu są takie jakby kolce, szok

Kiedyś w Biedronce na chwilkę spuściłam ją z oczu i byłam w szoku że momentalnie jej w tym miejscu nie było, już myślałam o najgorszym , że ktoś mi ją porwał, a ona weszła na zaplecze, drzwi były otwarte, stała niedaleko za tymi drzwiami, za skrzynką od chleba i otwierała czekoladowego mikołaja, jakiś gościu sam pytał czy szukamy dziewczynki, bo weszła za drzwi

beata26 fajnie że prezenciki udane, chyba szczególnie jeden bardzo dobrze wspominasz??? ;-);-);-);-)

czesc matki wariatki!

Noc jakoś minęła, mały zbyt często się nie budził, więc dzisiaj wróci już do swojego łożka i pokoju, a kojec wróci do szafy :-p
Mały włąśnie bawi sie portfelem, oczywiście pustym.

życze wam miłego dnia!

Ja zmykam do marudy, nawet chwili spokoju nie mam bo zaraz podlatuje, łapie za noge i jęczy...

Witam

Jestem pierwsza, szok..... Gdzie się podziewacie? Jeśli u Was słonko, to tym razem podeślijcie trochę do mnie

Noc ok, jedna pobudka, a wstałyśmy przed 8. Ale ten czas leci, Mała w niedziele skończyła już 19 m-cy. Jescze trochę i będziemy przeżywać kolejne urodzinki.

haaaalo, odmeldować mi się tu proszę :-D

======================

O, cześć Patra

No witam i ja :)
Jestem z wami:) i popijak kawusie...

U nas tez nie ma slonka wiec prosze tez o przeslanie troszke promyczkow do mnie :)
Noc cala przespana a moj mnie caly czas zaskakuje!! coraz wiecej powtarza po mnie i to nawet tak ze mozna rozumiec :D:D

KAMLOTKO wspolczuje z calego serca :(

O cześć Kamcia :-D Wspólczuje wam kochana.. Pamiętam jak mój kumpel zginął, niestety prawie na moich oczach. Potrącił go samochód. Tzn ja z dwoma innymi znajomymi szłam z przodu, a on jakieś 50m za nami z jeszcze jednym znajomym. Nie widziałam jak to się wydarzyło, ale wtargnął na czerwonym świetle wprost pod samochód. Usłyszałam tylko potworny huk, Zginął od razu. Tak więc wiem jak to przeżywacie. To straszne jak młody człowiek ginie..

My na nogach od 6:40..
Mały się teraz bawi u siebie w pokoju, tzn trzaska drzwiami..ech powiem wam że siły na nic nie mam, w ogole nic mi się nie chce i najchętniej to bym się położyła i poczytała jakąs fajną książkę. Ale mały daje tak w kość że masakra.

W ogóle wczoraj pierwszy raz zrobił siku do nocnika, wieczorem. Rozbierał się do kąpieli (próbuje to robić sam) i zawołał sii. Więc podałam mu nocnik, a on usiadł i coś tam poleciało. Ale co z tego jak za minutę wylał się na podłogę a za chwile na tapczan... No ale coś tam zaczyna się dziać w tym kierunku :-p

Coś za cicho było w pokoju u losia, poszłam sprawdzić. A ta gadzina rozmontowała jakimś cudem drzwiczki z szafki :szok::eek:

-=============

O i cześc Aguś

U nas słońca sporo ale że nie możemy wychodzić z domu to promyki wysyłam wam gołębiem pocztowym :tak:

Ostatnia edycja:
O cześć Aga :-)

To jest straszne jak młody człowiek ginie. To co napiszę jest tragiczne, więc kto nie lubi niech nie czyta. Straszne jest to że go wybuch porozrywał :-( Wyobrazcie sobie że jak policja znalazła nogę po jakimś czasie, gdy ciało było już zabrane to świnie z zakładu pogrzebowego powiedzieli że mają ją spalić :no::no: :wściekła/y::wściekła/y: Ten co jest w szpitalu ma 7 dzieci, wywaliło im wszystkie okna w domu :no::no: Przykre to strasznie, aż się myśleć nie chce

Patra ale jeśli ja tak jak Ty miałabym być świadkiem to nie wiem normalnie :no: Straszne to jest

No nic, nie będę Was tu już zasmucać, takie jest życie, tylko szkoda że śmierć zabiera takich młodych

======================
Mam pytanie, jeśli po ok 2 tyg zaczął boleć mnie zaplombowany ząb jak przygryzam jedzenie to czy on jest zle zrobiony?

Ostatnia edycja:
Kamcia jak ja miałam zaplombowany ząb to mnie nic nie bolało. Warto wybrać się do dentysty, albo przynajmniej do niego zadzwonić i zapytać.

reklama
Kamlotka mnie bolał kiedyś zaplombowany ząb i okazało się, że zbierała się tam ropa i zrobiło się ciśnienie, które prawie rozsadzało mi zęba od środka. Ale wtedy ból był taki, że się skręcałam i wyłam, do tego stopnia, że o godz.22 szukałam dentysty.

Do góry