reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
U nas tez niby bez chmurek ale z wyjatkiem tam gdzie slonko :O:O
tez sie za chwile wybierzemy :)
jonek wlasnie wstal wiec lece sie pobawic w ganianego-jego ulubione ostatnio :)

Dzien doberek:-)
Dziewczynki to pogoncie troche tego słoneczka w moją strone bo u nas niet słońca:-(
Z tego wczorajszego kaszlu u Alana nie ciekawie,gorączkę ma prawie 39 stopni,katarek i wymiotuje,jakas grypa żołądkowa go dopadła,za chwile jak syrop podziała to moze uda mi sie w niego wcisnac troche rosołku i jedziemy do lekarza.Nie ma na dzis wolnych terminów ale wyciagniemy karte i wejdziemy jakos miedzy pacjetami najwyzej dłużej poczekamy.
Ja wczoraj tez dostałam jakichs potwornych bolesci brzuszkowych ze podniesc z wyra sie nie mogłam,a mały chciał jeszcze po mnie skakac:-p
Myslałam ze wolne w pracy bede musiała wziasc ale do rana wyzdrowiałam.Tylko sie nie wyspałam bo Alanka goraczka męczyła i spac nie mógł.Ado tego czwórka mu wychodzi i dokucza.
To sie pozaliłam,moge isc ten rosół małemu podgrzac

Witam się już prawie weekendowo :-)
już po pracy, po obiadku, mała właśnie siedzi na nocniczku więc mam chwilkę aby sklecić króciutkiego posta, u mnie ból głowy jeszcze dokucza, może nie jest taki mocny jak przez ostatnie dwa dni, ale do końca jeszcze nie przeszło,

Beacia82 mam nadzieję, że szybko wam ta żołądkowa grypa minie

Ewa gratuluję udanych zakupów, ja podobnie jak kamlotka, już nie pamiętam kiedy wydawałam kasę na ciuszki dla siebie, no i super, że ci synek takiego apetytu nabrał

Dmuchawcu fajnie, że się w końcu odezwałaś bo zaczynałam się pomału martwić,

idę wypić jakąś kawkę, i jeszcze muszę dziś mieszkanko wysprzątać, bo jutro spodziewam się gości na noc, więc nie będę miała kiedy

Witam wieczornie

Mała wypiła mleko i zasypia bo była już bardzo zmęczona.

Beacia82 jak jutro tylko słonko zaświeci to prześle je do Ciebie, czyli jakby u Ciebie zaświeciło to znak że będzie ode mnie ;-);-)

Adudz i jak? porządki porobione? To jakby co to życzę udanego weekendu z goścmi gdybym się tu czasem już nie pojawiła (i każdej z Was też:tak:)

Widać że weekendzik się zbliża bo coś nam forum ucichło

Aga! ja jwstem!

No ja tez juz jestem z powrotem.Obyło sie bez antybiotyku mamy łykac kropelki,syropki i zbijac temperature i czekac do wiosny:-D
Moze to juz jutro jak słoneczko od Kamilki zaświeci.
Alan raczej cudownie nie ozdrowieje do jutra to do chrzesniaka na torta raczej nie pojade,moze to i lepiej dla mojego tyłka:-p
Patra ja tez lubie jezdzic do kauflanda ale ze go dopiero niedawno wybudowali to jestem do biedronki juz przyzwyczajona i przewaznie raz na tydzien zajezdzam.

Cześc matule wariatule!

Dzień jakoś minął, mężul nadal chory, ale do pracy pójśc musiał. Dobrze że dzisiaj ostatnia dniówka. Ale już się lepiej czuje. Pije Efferalgan - tabletki musujące, do tego herbatki malinowe z miodem, Hallsy super mocne miętowe i smarowanko Wickiem. To wszystko dało radę :-p No i woda morska do nosala. I czosnek :baffled: A właśnie. Czy któraś z was lub ktoś z rodziny ma bzika na punkcie czosnku? Bo mój mężul do wszystkiego by dodawał mielony czosnek ( z młynka) lub sos czosnkowy.. Nie ważne czy to sałatka, mięso, frytki, pierogi.. Dosłownie do wszystkiego! A mi to bokiem wychodzi, tym bardziej że przed ślubem nie wiedziałam co to czosnek.. Tzn wiedziałam ale nie używaliśmy :laugh2:

Mały strasznie marudny przez te zębolki. Ma stany podgorączkowe. Ale i tak rozrabia ;-) Musze sie wam pochwalić że nauka nocnikowa zaczyna przynosić jako takie efekty :-D Dzisiaj sam usiadł na nocnik, wołał "siii siii", wstał, za chwilę znowu usiadł, zawołąl "sii sii", po czym wstał, poleciał do łazienki, przyniósł miskę, usiadł do środka i.. wysikał się do niej :-D:-D:-D:-D:-D Ale zawsze to coś! :-)

A byłam dzisiaj w CCC i wybrałam sobie buciki. Wzięłam dla siebie botki i łośkowi adidaski na wiosne. Tak więc zobaczymy ile w tych butach pochodzę :-) Oczywiście w botkach, nie w adidaskach..

Kamlotka podobno w Jastrzębiu są stwierdzone co najmniej 4 przypadki, ale nie ma zagrożenia epidemią, za to w szpitalu w Wodzisłąwiu wstrzymano odwiedziny. Ile w tym prawdy to Ci nie powiem, bo wiesz jak jest - jeden doda jedną rzecz, inny odejmie i plotki sie sieją.. U nas jest ok 60tys mieszkańców i supermarketów mamy aż nadto. Sporo biedronek i MIX'ów. Do tego Auchan, lidl, Kaufland, małe Tesco, Aldi, Melina Liroja (Leroy Merlin), Castorama, 2 duże chińskie centra handlowe. To z tych wiekszych marketów. Ja pod nosem mam i Biedronke i Kaufland, do tego jakies 100 metrów od bloku targowisko i Zabkę. Więc na zakupy daleko nie mam :-D A Ty się śmiej z mojej "głuchoty" wredotko :-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz spać trzeba zmykać bo jak łoś będzie w nocy szalał jak wczoraj to jutro czarno siebie widzę... Ech

Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem, ale jakos weny do pisania nie mam... poczytalam co u Was.... czytam troche o przedszkolach i nie wiedzialm, ze panstwowe az tyle kosztuja... myslam, ze troche mniej :-)

Moja slepotka na jedno oczko Lenka nie chce dac sobie przyklepic plastra na oko, a jak juz sie uda, to jest histeria, przewraca sie, bo ledwo widzi... i w rezultacie zrywa go.. wiec chyba bedzie trzeba sie poddac na razie z tym zaklejaniem

Do góry