reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

my też niedawno do domku wróciliśmy, mała już w łóżeczku z butlą mleka, więc mam nadzieję, że zaraz zaśnie :tak::tak::tak:
jutro jedziemy do mojej babci i do moich rodziców, cały dzień w trójmieście, więc pewnie dopiero wieczorkiem będę miała chwilkę na bb

no dziś trochę mniejszy ruch niż wczoraj, dziewczyny piszcie

reklama
No ja cos tam nadgoniłam ale jeszcze mam co czytac.Wpadła mi w przelocie w oko wypowiedz fioletowej.
Ewcia ten lek do noska jest na sterydzie,wykupywałam dla męża i zagadałam pania w aptece co to dokładnie jest i czy dla dzieci tez,no i sie dowiedziałam ze to sterydowe.Ale skoro nie ma innego wyjscia to cóż oby małemu tylko pomogło.

No to się melduję ija na Lipcu

Mała śpi od ok 20.15, także spokoju trochę mam. Laurki też były, wycięłam serduszka a Mała je pomalowała (czyt. pogryzdała:-D) + słodkości i prezenty jako takie były :-) Do tego śpiewała Sto Lat, udało mi się to nagrać bo niezle jej to wychodzi :-) A druga sprawa trochę mniej miła jak dla mnie, bo popsułam aparat, upadł mi na wysunięty obiektyw z bardzo małej wysokości i już się nie chowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem wściekła na siebie :wściekła/y::wściekła/y: Do tego jeszcze chyba coś zrobiłam z bagażnikiem w aucie, bo za nic nie mogę go otworzyć. Otworzyłam, odkurzałam, zamknęłam i już znowu otworzyć nie mogłam, jakiś pech mnie prześladuję

Aniu ja adwokata jeszcze będę robić nie raz więc i Ty się doczekasz.... ;-)
Adudz ja dziisaj do mojej babci z Gdańska jedynie dzwoniłam z życzeniami ale się nie wybieramy. A Wam życzę miłego wypoczynku... :tak::tak:
beata26 najważniejsze że Ty wiesz jak było... :tak::tak: A T wieżyć nie musi

Ostatnia edycja:
witajcie,
jest sobota a ja już od ok 2 godzin na nogach, spać nie mogę i siedzę przy laptopie, ehh bezsenność mnie ostatnio dopada, o później znowu będę chodziła cały dzień zmęczona, dobrze, że chociaż mała jeszcze śpi - sen to ona ma po ojcu
miłego dnia kochane

Co do tego, że Buterhin jest na sterydzie to wiem... ale już wcześniej pisałyście o maści na alergię, która też jest na sterydzie... wynika z tego, że wiele leków, które mają hamować reakcje alergiczne (czy to wysypka czy katar) zawierają sterydy.
Druga sprawa to wchłanianie leku do organizmu w postaci kropli nie jest tak duże, więc stosuje się ten lek właśnie podczas leczenia WZUŚ (Wysiękowe Zapalenie Ucha Środkowego).

Ehh... to się napisałam... musze lecieć

hej, a u nas dziś super, Jula spała do 9:30 :szok:
cały dzień grzeczna i spacerek zaliczony.

Nie bardzo mam czas na pisanie bo nadrabiamy z M to że cały tydzień miał nocki :blink::-p:-p ale wkleję Wam laurki ktore zrobiła Julka :-)

Załączniki

• DSC05029.jpg
    DSC05029.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC05028.jpg
    DSC05028.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 36
cześc matki wariatki!!!

Mąż (pijany) śpi, dziecko (trzeźwe) śpi, więc mam czas na BB :zawstydzona/y::-p
Mężul oblewał Dzień Dziadka, najpierw z moim tatą a później ze swoim. No i pomimo tego że tragicznie nie wyglądał to już śpi.. A ja oglądam film (Fantastyczna Czwórka 2), obrabiam fotki dla teściowej no i spowiadam się tutaj :tak: Mężul wczoraj i dzisiaj miał wolne.. tzn choroba go zmogła (wymioty, sranko) i nie poszedł do pracy, a że lepiej wziąć urlop niż L4 to chyba mówić nie trzeba...

Łosiek kolejną nockę spi sam w pokoju na normalnym łożku.. I powiem wam szczerze że myślałam że będzie gorzej. Po pierwsze że może spaśc bo to wiercipięta, ale póki co odpukać jest ok. Po drugie że będą wędrówki po mieszkaniu, ale tylko w 2 pierwsze nocki przydreptał do sypialni . Wczorajszą przespał całą do 7 rano :szok: Szkoda że z sikaniem tak super nie idzie :confused2:
W ogóle to wczoraj i dzisiaj posmarowałam Kacperusowi buźkę tą maścią Elocom... Strasznie mnie denerwowało to że poprawy nie widać. Więc stosując się do instrukcji farmaceutki użyliśmy jej. I musze przyznać że jest poprawa. Posmarujemy jeszcze jutro a w poniedziałek idziemy do kontroli do lekarza.

Zmykam zaraz spać, bo jestem strasznie padnięta. Ostatnie kilka dni chodziłam późno spać (między 12-1.00) a pobudki były ok 7. W międzyczasie chodziłam sprawdzać do pokoju łosia czy wsio ok. Ale wychodzi na to że będzie dobrze, więc dzisiaj mam zamiar odespac cały tydzień. Co jak co ale spanie po średnio 5 godz to dla mnie stanowczo za mało :-D

dobranoc kochane i udanego weekendu!!! Tzn jego reszty...

hej laski

u nas dzień nudny - odwiedziny u dziadków zaliczone - najpierw u dziadków szanownego małżonka, a potem u jego rodziców = w domu nic nie zrobione, a w tygodniu znów na nic czasu nie będzie
może mi sie uda męża jutro zagonić do roboty

wczoraj byłam z młodym u moich dziadków i u moich rodziców

no i zaraz koniec weekendu

Wpadam i ja się przywitac

Ale kompletnie nie mam weny na pisanie, byłam dzisiaj zawieśc męża kuzynkę na Studnówkę (Boże kiedy ja miałam taki bal :sorry2:-dawno dawno temu) Stara jestem i tyle, no i jeszcze czeka mnie nocny kurs. Wogóle to tego nie kumam, jej ojciec auto ma ale się nie ruszy bo tak daleko nie jeżdzi :wściekła/y::wściekła/y: W obie strony to jakieś 108km jak dla mnie, gdyby jechał sam to miałby 68. Jak mnie takie coś denerwuje, lepiej tyle nadrobic niż samemu dupę ruszyc! :wściekła/y::wściekła/y: I pewnie ani złotówki nie dostanę :no::no:

Nie chciałam nic pisac a się tylko powśkiekałam

Dobra, lecę spac bo pewnie koło 4 będę musiała wstac :cool:

Dobranoc

reklama
Miałam iśc spać po 21.. Tzn już jest dawno po 21, ale planowałam przed 22.. I znowu jutro oczy jak u chińczyka..
Kamlotko tez się powściekałam.. Ach studniówki.. Byłam na 4 tylko.. W jednym roku.. A na dwóch dzień po dniu, piątek i sobota.. Było się kiedyś młodym :-p

dobra dobra

DOBRANOC!!!!!

=============

DZień dobry!!!!

Łosiu wiedzial że mama zmęczona, musi odespać i obudził się o 8:15 :laugh2: I ani razu nie przydreptał do sypialni. Zmykamy na śniadanko.

Miłej niedzieli!!

Ostatnia edycja:
Do góry