reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam się tylko na chwileczkę dosłownie, bo taka jestem chora, że nawet przy komputerze nie mam siły siedzieć, w poniedziałek po południu zaczęła mnie mocno boleć głowa, a od wtorku już było gorzej, ale w pracy byłam i we wtorek i wczoraj, dziś już nie dałam rady, umówiłam się do lekarza na 13.00 i mam nadzieję, że coś mi poradzi, bo gadać w ogóle nie mogę tak mnie gardło boli, do tego męczący kaszel i temperatura, ehh szkoda gadać

mała jak na razie się trzyma dzielnie i mam nadzieję, że nic ode mnie nie załapie

spróbuję jeszcze was nadrobić aby zobaczyć co u was słychać,
ale jak na razie miłego dnia i zdrówka dla wszystkich życzę

reklama
Witam
Wczoraj poczytałam, ale nic nie pisałam bo Mała znowu mi coś w klawiaturze poprzestawiała i wtedy Z jest na Y i odwrotnie a polskich znaków to wogóle niemiałam. No i znowu mały szkodnik już przybiegł żeby mi paluchami postukać w klawisze.

Justysia a tego to nie doczytałam że masz takie sprzety u siebie, no to fajnie, a 5 razy w tygodniu to i tak sporo
Aniu powodzenia na szczepieniu, fajnie że pobieranie krewki przebiegło bezproblemowo
Fioletowa mojej koleżanki nie zdążyli naciąć i strasznie popękała, a dziecko nie było małe 4200. No i długo ją bolało i siedzieć nie mogła. Moje 3 szwy to nic w porównaniu do niej
adudz82 zdrówka życzę i oby Mała nic nie złapała. Trzymajcie się cieplutko
beata26 Wam zdrówka życzę, ach te choróbska, mogłoby sie to już skończyć

Mała już mi spokoju nie daje, także muszę uciekać. Nagadałam jej że do babci pojedziemy no to się zbieram

JESZCZE RAZ ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHOROWITKOM!

HEJ.
w koncu mozzilla mi czyta:-D:-D:-D.
U nas bez zmian .
Karol mi strony zamyka na kompie i robi swoje rzeczy,masakra.Niedługo wcale nie usiade.

Aniu ja tez musze isc na szczepienie,w grudniu maly chory i musze sie wbrac.
2 czesc na grype.

Byłam wczoraj w Namysłowie i wjechalismy do tesco ,zobaczylam fajna kuteczke,a raczej taki ala krutki płaszczyk i jestem chora.Chcialam na KAROLA ,aby mial za rok bo obnizony o 50% ale sa same na 2-3lata czli na jule i sie zastanawiam.

KAMILA fajnie wczoraj nie poszlam i juz glupio sie czuje,jakos mi zle.
Pozno przyjechalismy.
Trzeba bedzie w niedziele nadrobic:tak::-).
ja niestet czesto pisze z pozamienianmi literami ,co jest bardzo bulwersujące.:wściekła/y:

BEATKO ZDRÓWKA dla WAS!!!!!

Dziewczyny żeby zmienić klawisze 'Z' z 'Y' i jednocześnie uzyskac polskie litery trzeba nacisnąć jednocześnie "Ctrl+Shift" i problem z głowy :-)

Cześć matki wariatki!! Dopiero teraz się melduje a na nogach jestem od 5:40. Mały łoś znowu zrobił wczesną pobudkę. Strasznie marudny jest dzisiaj, non stop płacz, jęki. Już myślałam że wyjdę z siebie. Teraz śpi, ja się wykąpałam, zrelaksowałam więc odmeldowuje się. Dzisiaj męzul ma wolne i lebruję :-D Bo jak on jest w domu to pomimo tego że mam więcej czasu to robię mniej :-D Zazwyczaj siedzę z tyłkiem w górze. Teraz on opanował wanne więc trzeba było tutaj zajrzeć. Później idziemy na zakupy. Muszę jakieś byle jakie buty zimowe kupić. Bylejakie i najtańsze. Bo swoje oddałam wczoraj do reklamacji i musze czekać 2 tygodnie. A nie mam w czym chodzić. Tzn mam adidaski ale pamiętające lepsze czasy :rofl2: Jestem ciekawa czy uznają mi reklamacje. Bo miesiąc temu kupiłam kozaki w CCC za 119 zł. I już podeszwa się odkleiła i dziura z boku. I pięta się zapadła. Więć niech spadają z takimi butami. U nas w żorach wysyp chińskich sklepów (3 na moim osiedlu - 2 duże, i jeden mały) i buty kupione tam dłużej by się trzymały, a za marną kasę. I mam nadzieje ze nie wyskoczą z jakimiś durnymi wymówkami dlaczego nie przyjmą np złe użytkowanie. Bo co? Bo były często mokre i dlatego się odklejają? Dla mnie to nie tłumaczenie skoro to buty zimowe. Logiczne że mokro. Albo wymyślą że źle chodzę :-D Oby tak nie było. Zażyczyłam sobie wymiane butów lub zwrot kasy, bo znając życie naprawa by była na odpierdziel i zaraz znowu by się poodklejały.
U nas właśnie słoneczko nieśmiało sie przebija. To dobrze bo rano lało że hej :szok:
A jutro idę na imprezkę :-D Spotykam się z byłymi pracownikami firmy która wylałą mnie po macierzyńskim. Pośmiejemy się, wypijemy, powspominamy jacy to głupi byliśmy hehe. Lubię tych ludzi. Byliśmy bardzo zżyci. A ze prawie wszysyc sie pozwalniali lub zostali zwolnieni to robimy imprezke. A mały łoś będzie spał u moich rodziców bo mężul też ze mną idzie. Bo też ich zna :-D
Miłego dnia dziołszki!

Beacia dzięki za ofertę, będę o Tobie pamiętać jakby co :tak:
Aniu może jednak przełożysz dzisiaj szczepienie i poleżysz troszkę, skurcze jakie by nie były przyjemne nie są i odpoczynek się przyda.
Ewa pomysł fajny, tylko czy pistolet i gwiazda szeryfa też będzie?;-)
Uff fioletowa to dobrze że się udało im mniej kontaktu z lekarzami tym lepiej
Adudz, Beatko zdrówka życzę trzymajcie się ciepło
Justyś nie wiedziałam że z ciebie taka sportsmenka, codziennie siłownia i to własna, no no... a mi się kilku podstawowych ćwiczeń wieczorkiem nie chce zrobić. Chyba jednak wezmę się za siebie, ale po ciąży bo teraz z wielkim brzucholem to się nie opłaca;-)
Patra ja miałam podobnie z butami z ccc, odkleiła się podeszwa po 2 tygodniach, no w ramach reklamacji miała byc wymiana na nowe lub inne, a wtedy wzięłam sobie z lasockiego bo akurat przecenili i były super.

Jestem:-)

Vioreczko- na szczepieniu juz byłysmy, mała teraz śpi sobie. Troszkę popłakała, ale nie za mocno- tak cichutko i żałośnie:-(Ach jak mi jej żal:-(

Ale gorsze jest to, że wyniki sa takie sobie- pogranicze normy i za 3 tygodnie trzeba je powtórzyć:-( I znowu kłucie-masakra.

A skurcze mam nadal- nie wiem o co kaman:eek:. Mam nadzieje, ze to tylko ćwiczenia macicy i takie tam.

Jakiś taki dziwny dzień mam dzisiaj- nic mi sie nie chce. Moze to dlatego, że tak ponuro i buro jest na dworku. Poza tym wkurzyłam sie- zamówiłam małej łóżeczko, jak juz Wam pisałam i okazało sie, ze nie ma koloru- skończył się. No i czekam teraz na zwrot pieniędzy i będę zamawiać u innego sprzedawcy:confused2:Bez sensu...

A teraz z innej-weselszej beczki: moja siostra rodzona (rocznik 85) jest w ciąży:-D Długo sie o to starali z mężulem, ale udało sie w końcu:tak: Fajnie, nie?

Vioreczko gwiazda szeryfa już jest zrobiona. Pistolet sobie darujemy. Bo w sumie Tomek ma tylko jeden, taki świecący i robiący dużo hałasu (nawet nie wiem gdzie go ostatnio przed Tomkiem schowaliśmy :-D) Będzie szeryf bez pistoletu :-) innej broni także brak, więc pozostanie "pokojowy" szeryf.

No i zamówiłam łóżeczko u drugiego sprzedawcy nie czekając na zwrot pieniędzy:sorry:

Niby tak robic nie powinnam, ale może nie będzie problemu ze zwrotem, co? Oby:confused2:
Niecierpliwy człowieczek ze mnie.

Ewa- Tomcio na pewno będzie super pokojowym szeryfem:tak:

Justyśka- widzę, że jesteś-skrobnij coś;-)

reklama
Ja już po lekarzu, mam zapalenie oskrzeli i na dodatek zapalenie gardła, więc muszę się wyleżeć i wygrzać, mam na to tydzień L4, więc nie jest za ciekawie

Do góry