reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Aniu absolutnie nie mam zamiaru przestać się odzywać :-D zerkam albo przez kompa albo przez telefon bo mam pakiet :-D oczywiście pochwal się zaproszeniami. Ja obiadem się nie martwię, mam ze wczoraj zupę buraczkową :-) a że mąż ma teraz najgorszą zmianę z możliwych (na 12 czyli wychodzi o 11 a wraca po 21) to obiadem dla niego mam się nie przejmować. Ech nie cierpię tej zmiany.

reklama
Melduje sie!

Zycze wszystkim jak zwykle spozniona, zeby ten rok byl jeszcze lepszy od poprzedniego.

U nas spokojnie, sylwestra spedzilismy w dwojeczke pooogladalismy petardy (chociaz byla mgla taka, ze 10 minut popolnocy nie bylo juz na 10 metrow widac :-D). Zreszta w radiu mowili wczesniej, zeby lepiej zainwestowac w zimne ognie- przynajmniej bedzie je widac ;-)

Thomas podobnie jak inne dzieci przespal cala impreze, chociaz sasiedzi ze strony jego okna mieli mase petard, trwalo to prawie do 1 ale nic go nie ruszylo.

Ewunia duzo zdrowka dla calej waszej rodzinki :tak:

Aniu u nas najlepsza bajka jest Kikaninchen, w momencie jak maly uslyszy ta melodyjke rzuca wszystko i leci do telewizora, czasem oglada tez ulice sezamkowa. Narazie tylko tanczy, mowi papa i macha jak sie zegnaja. Takze u nas jest tylko DIBi-Dibi-Dab :-D YouTube - Kikaninchen HD Anfangs Version

Adusia trzymaj sie dzielnie i dbaj o siebie... Jejku jak ten czas leci, normalnie nie do uwierzenia, ze juz niedlugo bedziesz miala drugie malenstwo :tak:

Annie dobrze że się zameldowałas w tym roku, teraz czekamy na resztę dziewczyn :-D widzę że większość, a nawet chyba wszystkie maluchy dobrze zniosły petardy :-D nasze cudowne lipcóweczki :-D a ją właśnie dawałam małemu żel na dziąsła i szok przeżyłam :O myślałam że tylko dolne czwórki mu idą a dołączyły też trójki! Czyli 6 zębów się pcha. Już się nie dziwię kiepskiemu humorkowi łosia!

A my powróciłysmy ze spacerku i zakupów. Normalnie szok jakie to wszystko drogie jest. Kupiłam kilka rzeczy i wydałam 150zł:sorry: Masakra jakas.

Ostatecznie zdecydowalismy ze kupujemy turystyczne łózeczko. Uznałam, ze na takie dorosłe Zosia jest jeszcze za mała. Zwłaszcza, ze nadal budzi sie w nocy i wstaje, zadzira noge i próbuje wyjsc (o ile szczebelki sa nie wyjete. Dorosłe kupimy za czas jakis a turystyczne przyda sie i tak głównie dlatego, ze jak juz gdzies jedziemy to nie na noc, dwie, ale co najmniej na tydzień. Rodzine mamy daleko, takze wyjazdy na pewno beda.

Kupujemy to polecane przez Stopcie- bez zbednych bajerów-granatowe:
CHICCO KOJEC SPRING LOZECZKO TURYSTYCZNE PROMOCJA (1371085973) - Aukcje internetowe Allegro

Annie- masz szczescie, ze sie odezwałas:crazy:;-)

Kacper też śpi w kojcu. Swoje szczebelkowe łóżeczko rozwalił :-):-):-) Tak w nim skakał że deski połamał :-D:-D:-D A kojec mamy podobny tyle że z Coneco. "Dorosłe" łożko też ma, ale z niego taki akrobata w łóżku że raczej prędko w nim nie wyląduje. My chcemy się rozejrzeć za jakimś łożkiem z barierkami :tak: Ale jeszcze jest czas :-D

A mały teraz śpi wiec trzeba mieszkanko troche ogarnac, wyszykować się, mały wstanie, zje i zmykamy na spacer :sorry:

Witam się i ja dzisiejszego dnia;-);-);-)

Ada trzymaj się kochana i jak już pisały dziewczyny oszczędzaj się ile możesz
Ewa zdrówka dla całej rodzinki życzę
Dmuchawiec i jak idzie robienie zaproszeń??
Patra u nas też przede wszystkim górują reklamy, jedyna w domu je ogląda :-p:-p:-p
Annie witaj w nowym roku
ja lecę przygotować jakiś obiadek i zajrzę jeszcze później do was
miłego popoludnia

hej dziewczyny!
Nie znamy sie ale jako lipcowa mamusia 2010 przyszlam prosic was o pomoc:)
jesli ktos mialby ochote wejsc na podany link i kliknac na moje dziecie raz w konkursie to bardzo dziekuje z gory:)
nie trzeba sie rejestrowac czy nic wypelniac.
po prostu skopiowac ten link i kliknac na "stem op mij" pod zdjeciem mojej malej.
z gory wam bardzo dziekuje i trzymam kciuki za wasze lipcowe pociechy:)

http://blog.coccinelle.nl/2011/01/lily-rose/

reklama
zaglądam na minutkę, czytam Was, ale nie daję rady odpisać, bo mała mi wyrywa lapka.

U nas ok, Julce na razie tfu tfu tfu uspokoiły sie noce, może dzięki nawilżaczowi w pokoiku, nie wiem.
Ja mam ten tydzien wolne od pracy, ale czasu na neta prawie wcale, bo ciągle coś do zrobienia. W pracy jak wiecie (księgarnia) się nudzę to włażę na bb kilka razy w ciągu 8 h, w domu lipa.

Jutro idziemy oglądać kolejne mieszkanie, ale jakoś nie jestem super do niego nastawiona, bo trzeba by remont robić a mi się nie chce, kasy na to nie ma itp.

Zdrówka dla wszystkich maluszków i dobrej nocki życzę :*

Do góry