reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja malowałam włosy ostatni raz jakoś dokładnie tak jak poczęliśmy Juniorka;-)
Chciałam przyżydzić na fryzjerze i zrobiłam sobie sama brąz.
Wyszły mi prawie czarne co przy moim odcieniu skóry nie jest korzystnym kolorem:zawstydzona/y:
Potem już tylko zmywałam, zmywałam, zmywałam.... a teraz wyrywam siwe włosy i wyrywam, wyrywam, wyrywam...:-p:-p:-p:-p

No Kobietki - ja się już kładę. U mnie remont dachu i jutro od rana mam robotników w domciu, więc pewnie mimo upragnionej soboty nie pośpię sobie za długo :(
Spokojnej nocki Wam życzę i do jutra :)

witam Was wieczorową porą - dziś byłam na 'poprawkowym' USG i znowu przemaglowana byłam około 50 min - o czym napiszę na stosownym wątku i postaram się załączyć profil naszej dzidzi ale....
co najważniejsze...
moje przeczucia od początku okazały się trafne!

...MAMY CHŁOPAKA!!! :tak: dziś nie pozostawił już praktycznie żadnych wątpliwości.

byłam tam gdzie wcześniej (w 11/12 tyg) - a teraz miałam 'poprawkę' bo wcześniej serduszko jeszcze nie było do końca rozwinięte, żeby w pełni to genetyczne USG było wiarygodne. - w Warszawie na Agatowej10

reklama
Do góry