reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kurcze, już trzecia niemal, a ja nie mam jeszcze obiadu- tzn drugiego dania:szok: Zosia mi dopiero zasnęła. Zasypiała co prawda wczesniej ok 12.30, ale listonosz ja obudził i tyle sie naspała:baffled:

Mnie mdłosci prawie przeszły, ale za to złapało mnie to, co Ade, tylko chyba w dużo lżejszym wydaniu- tzn macica mi uciska nerw kulszowy i dretwieje mi cała lewa noga. Wieczorem nie moge na nia stanać:baffled: czyli jak nie urok to sraczka:-D

W piatek ide na usg i moze bede wiedziała co mi tam w brzuchu siedzi i kopie, tzn KTO:tak:

Aga- zdjecia piekne. No to masz małego modela:cool2:

Spadam ten obiad gotować.

A Wy piszczie coś, kurcze bele:wściekła/y:;-)

reklama
No to ja się odezwę. Trochę czasu mi ostatnio brakuje, bo mamy parę spraw do załatwienia. Postanowiliśmy kupić większe mieszkanie a to, co mamy wynająć, bo bardzo trudno zamienić je na większe. W życiu nie przypuszczałam, że będzie tyle rzeczy do załatwienia. Spory wysiłek, tym bardziej, że wszystko muszę załatwiać z Młodym na ramieniu bo Marcina nie ma. Ale cóż-warto, bo znaleźliśmy naprawdę fajną chatkę. Jak się urządzę to zapraszam ;)
Faktycznie niewiele dziewczyn pisze ostatnio...
Aga Joni super przystojny. Kurczę-dziecko robi karierę w modelingu ;)
Aniu koniecznie daj znać o płci Maleństwa. Masz jakieś przeczucia??
Beata gratulacje dla męża z okazji awansu ;)
Na razie zmykam, może później się odezwę:)

Hej Mamuśki.

Wpadam na sekundę z wieścią od adminów:
Dziewczyny które maja suwaczki na portalu maluchy.pl. są proszone o ich usunięcie. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy.
I co za tym idzie , nie jest to bezpieczne.

Agnieszko, co do diety....Zapraszam na Diety, diety
Znajdziesz sporo informacji i przepisów.

Aniu dziękuję Ci bardzo za maila. Buziaki:*

Dziewczyny ja narzekam na brak czasu. W sumie to trochę z mojej winy ale jakoś ciężko mi ostatnio wejść na BB.
Teraz jeszcze przyjechał Braciszek do PL i muszę się nacieszyć jego bytnością. Bo zjazdy do domu robi raz na rok - tylko.

W razie jakbyście mnie potrzebowały "na gwałt" to piszcie mi od razu na maila lub piszcie smski. To jedyny dostęp jaki mam 24h/dobę.

IWON juz zmienilam na inny suwaczek...chociaz tamten byl ladniejszy ;)

Maly sie kapie...bawi sie w wannie a tu cisza...myslalam ze cos poklikamy,ale...

a gdzie madzia,justysia,ania...kurcze-jeszcze tak niedawno byly dostepne prawie bez przerwy a teraz tak smutno bez nich i pusto...

Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam od rodziców z chłopakami.

Odwiozłam dziś małżona do Katowic do szpitala. W środę albo w czwartek będzie miał zabieg (laparoskopowe usuwanie kamienia z nerki)... Także minimum tydzień sama z chłopakami. Także przygotujcie się na ciągłe marudzenie ;-) :-D :-D :-D

Wieczorki będę sobie musiała jakoś zagospodarować, więc proszę o dotrzymywanie towarzystwa na BB!! :-)

No nic. Zabieram się za kolacyjki dla chłopaków.

EWUNIU spadlas mi z nieba!! Jak czytalas pewnie ja tez jestem sama bo mezul u tesciowej przez miesiac !! bedzie tylko na weekendy- zabrali mu prawko na miesiac...kurcze...
wiec tez bede tu caly czas...tylko niech wiecej dziewczynek pisze...

Pozdrowienia dla meza i niech szybko do zdrowia wraca.

reklama
hej babeczki
Agus gratki dla naszego cudnego modela, zdjecia super bo Joni na nich jest:tak: mamy gwiazde na bb:-) mam nadz ze miesiac bez meza szybko zleci..
Asiu super ze zmiany na lepsze, z niecierpliwoscia czekamy jak skrobniesz cos wiecej o nowym mieszkanku.
Beacia gratki dla meza z okazji awansu
Ewa zdrowka dla Twojego malza
Aniu czekamy na wynik usg

Do góry